Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Sizde de bisiklet sürerken önünüzdeki arabanın kapısının birden açılacağı, viraj alırken viraj yönünde çıkardığınız dizin yere değeceği hissi oluşuyor mu? Bu aralar fazlaca böyle Stepken King senaryoları dönüyor kafamda sürüş yaparken.
Araba kapısı oluyor da dizi daha yaşamadım o kadar yatmıyorum virajlarda 😀

• Beğen
Tepkiler: mazot
Scudo
Sizde de bisiklet sürerken önünüzdeki arabanın kapısının birden açılacağı...
Diğerine ihtimal vermem de (Dizi yere sürtecek kadar yatabiliyor olsam motor kullanıyor iken yapabilirdim) bu konunun, sürüşte sürekli akılda yer alması gerekiyor bence.

• Beğen
Sizde de bisiklet sürerken önünüzdeki arabanın kapısının birden açılacağı, viraj alırken viraj yönünde çıkardığınız dizin yere değeceği hissi oluşuyor mu? Bu aralar fazlaca böyle Stepken King senaryoları dönüyor kafamda sürüş yaparken.
Evet çoğu zaman temkinli davranıp sürüyorum, özellikle araçların bol olduğu yerlerde. Çift şerit sözde lakin sağ şeridin tümünü park eden araçlar kaplıyor. Diz olayına gelirsek ben şuana dizi yere sürtecek kadar eğilip viraj alan kimse görmedim bisiklet üzerinde. İnce lastiklerle pek mümkün değil profesyonel değilsen.

• Beğen
Sinyalini kullanmayanlara ehliyet verenlerin.. Öğrenme, davranıştaki kalıcılıkla ölçülüyor.. Bizim milletin öğrenme güçlüğü mü var yoksa? Soğancıkla bu kadar.. Beyin olsa neler başaracağız kim bilir?

Sinyalini kullanmayanlara ehliyet verenlerin.. Öğrenme, davranıştaki kalıcılıkla ölçülüyor.. Bizim milletin öğrenme güçlüğü mü var yoksa? Soğancıkla bu kadar.. Beyin olsa neler başaracağız kim bilir?
Bizde süt ve yumurta tüketme alışkanlığı yok. İşin ilginci en çok iyotlu hayvansal gıdalar da bunlar.

90 dan 85 kg düşmek için tam diyet giriyorum derken haftanın yedi günü aralıksız yağmur yağıyor yapılan diyetin bir anlamı kalmıyor. Seneye alacam bir adet trainer tüm kış boyunca evde zwift kasacağım böyle olmuyor. Nasıl bir mevsim değişimi yaşanıyor aklım fikrim ermiyor. Bir ara sıcak geçiyor sonra haftalarca sanki arizona yağmur ormanlarındaymışım gibi yağmur yağıyor. Yağışlı olan günün hemen ardından da sürüşe çıkmayı sevmiyorum çünkü her yer çamur içerisinde oluyor. Kıyafetleri temizlemekte sorun yokta bisikleti detaylı temizlik yapması tam bir çile.
Bisiklet surne imkanı ve trainer yoksa evde kendi ağırlığını kullanarak low impact high intensinty intermediate cardio antrenmanı yapabilirsin, düzenli yaptığında gayet işe yarıyor. Örnek olarak :

Tur sırasında, yol üstünde böceğe rastlayıp onu ezmemek için gidonu ya da karbon jantı harcama pahasına riske girmenin sevabı var mıdır? Varsa, Salko ile daha mı az olurdu?

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi ve can^
Size de oluyor mu bilmiyorum lakin uzun zamandır sizlere sormak istediğim bir soru var.
Ne zaman bisiklet ile çıksam doğal olarak forma, tayt ve kask bulunuyor üzerimde, bisiklet yolundan gidersem eğer karşımdan gelen normal bisiklet sürücüleri nedense böyle ürkmüş ve yol verme çabasına giriyorlar veya heyecanlanıyorlar. Bilmiyorum bu olay tek benim başımamı geliyor yoksa size de böyle şeyler rast geliyor mu?

Size de oluyor mu bilmiyorum lakin uzun zamandır sizlere sormak istediğim bir soru var.
Ne zaman bisiklet ile çıksam doğal olarak forma, tayt ve kask bulunuyor üzerimde, bisiklet yolundan gidersem eğer karşımdan gelen normal bisiklet sürücüleri nedense böyle ürkmüş ve yol verme çabasına giriyorlar veya heyecanlanıyorlar. Bilmiyorum bu olay tek benim başımamı geliyor yoksa size de böyle şeyler rast geliyor mu?
Ulan bu hızlanıp tapa gaz, kafalama bana girer diye mi düşünüyorlar acaba?

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Seni tam teçhizat görünce ''bu yetkili bir abiye benziyor'' diyor olabilirler:huhuu:

Sizden ürkmek değil daha ziyade kazaya sebebiyet vermemek içindir. Burada bisiklet yolunda çocuklardan tut da patenlilere kadar herkes oluyor. O hızla gelirken bir an önce geçip gitsin yanımdan diye iyice yana geçerek yol veriyorum genelde.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Yorumlar için teşekkürler. Bisiklet yolundan hızlı giden birisi değilim çünkü insanın önüne her türlü şey çıkabiliyor. Çoluk çocuk, scooterlar, motorlular, yayalar ve araplar.

• Beğen
Tepkiler: SkyBozkurt
Rebul kolonyaları da bozdu. Adamlara diyorum eski lavanta kolonyanızı aratır, adamlarda ne gam, biliyorsunuz onlar market ürün ailemiz!

@Mete Can Karahasan Kolonyanın formülünün değişmesi büyük dert kardeşim, acını paylaşıyorum. Ben de Eyüp Sabri Tuncer'ciydim. Kokusu değişince dünyam başıma yıkılmıştı. 1 hafta kendime gelemedim. Fabrikaya görüşmeye bile gittim. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Bundan sonra amonyağı az koyucaz dediler. Dedim yapmayın etmeyin. Yok, dinletemedim. Yahudi lobisinden para aldılar kesin. Buradan Eyüp Sabri Tuncer'i boykot ettiğimi tüm dünyaya haykırıyorum.

Konu açamadığım için almayı düşündüğüm bir bisikletin konusunda fikir alışverişi yapmak amacıyla bir mesaj attım. Yanıt atan olmadı, atarlar mı acaba diye forumda geziyorum. :D

Konu açamadığım için almayı düşündüğüm bir bisikletin konusunda fikir alışverişi yapmak amacıyla bir mesaj attım. Yanıt atan olmadı, atarlar mı acaba diye forumda geziyorum. :D
Buradaki yardımlaşma oldukça iyi üstat, sen uygun konu başlığında derdini anlat illaki biri cevap verecektir. aynı yoldan geçeli fazla olmadı :D

Buradaki yardımlaşma oldukça iyi üstat, sen uygun konu başlığında derdini anlat illaki biri cevap verecektir. aynı yoldan geçeli fazla olmadı :D
Fark ettim hocam. İki değerli ağabeyimiz yardımcı oldular sağ olsunlar. Yarın bakmaya gideceğim inşallah.

Dün markette (Türk marketi :D ) önümdeki Türk abla 2.5 kilo kıyma 2.5 kilo kuşbaşı sipariş etti. Ben de hemen arkasında bekliyordum, detone bir sesle: "500 gr kıyma" dedim, bunu duyan abla "kim bu fakir" dercesine kafasını aniden baykuş gibi 180 derece arkaya çevirip bana baktı çok utandım :ssrtcbya: Hemen 3 euromu ödeyip oradan koşarak uzaklaştım

Beş dakika sonra ne düşüneceğimi merak ediyorum. Ve en son refleksimin gülmekmi ağlamakmı olacağını nerak ediyorum. Gerisini umursamıyorum

Beş dakika sonra ne düşüneceğimi merak ediyorum. Ve en son refleksimin gülmekmi ağlamakmı olacağını nerak ediyorum. Gerisini umursamıyorum

Hocam kişisel almayın, durum tespiti benimkisi: psikopatlar dan daha tehlikelidir denir sosyopatlar 😁

Geri