selim82
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.328
- İsim
- selim
Evet benim de kimyam iyi değil. Hocam matematikte soruları çözebiliyorsanız eğer branş denemesi hızlanmaya baya yardımcı oluyor. Ben 85 dakikadan 75 lere düşürdüm. Ama konu eksikleriniz varsa konuy özel soru çözün derim.
Sürekli foruma giriyorum. Kendime engel olamıyorum. Tahminen ne zaman sıkılırım bilen var mı?
İncirler olana kadar kalsaydın bari diye bir şarkı vardı bir araSürekli foruma giriyorum. Kendime engel olamıyorum. Tahminen ne zaman sıkılırım bilen var mı?
Eyleme geçince farkında olmadan bırakırsınSürekli foruma giriyorum. Kendime engel olamıyorum. Tahminen ne zaman sıkılırım bilen var mı?
O zaman sana biraz daha zehir vereyim hemen.Sürekli foruma giriyorum. Kendime engel olamıyorum. Tahminen ne zaman sıkılırım bilen var mı?
İşi bitince hemen gitmeyen epey bir süre kalır.
Eyleme geçince farkında olmadan bırakırsın
O zaman sana biraz daha zehir vereyim hemen.
(link)
İşsizlik demeyelim de boşluk diyelimİşimiz hiç bitmeyecek gibi. Ayrıntılar sürekli yeni kapılar aralıyor.
İşsizlikten mi diyorsunuz?
Maalesef applespor.![]()
Ne zaman sıkılırsın onu sen dicenSürekli foruma giriyorum. Kendime engel olamıyorum. Tahminen ne zaman sıkılırım bilen var mı?
Ne zaman sıkılırsın onu sen dicenzira 2012den beri üye olan sensin
en kıdemli sensin
Konu açmak için sanırım belli bir mesaj sayısının üstüne çıkmak lazım. Forumda konu açmayla ilgili başlıklar vardır.Ya ben forumda niye konu açamıyorum profilime yazamıyorum?
Tavşan çukuruna düştüğünde işin içinden çıkamazsın. Bu yüzden elindekinin değerini bilip keyif almak önemli.Yeni bisiklet almışken "Keşke biraz daha bekleyip daha iyisini alsaydım." diye düşünüp duruyorum. Şimdi acaba Gravel için evdeki 3d yazıcıyı satsam mı? Carraro g0 ikinci el alabilecek kadar para çıkartabiliyorum. Acaba gravel bana o kadar şart mı? Düz gidondan dropbara geçmek istiyorum. Ama sürüşlerim de yüzde 75 asfalt yüzde 25 çakıl köy yolu. Acaba onun yerine normal bir yol bisikleti mi almalıyım? Gravel alacaksam da G0 mı almalıyım yoksa eldeki t11x2'yi daha ilk ayından satıp bayiden ikinci el G2 mi almalıyım? Veya triban rc500 de olabilir. Her yola gelir muhtemelen. Ama sıfır fiyatı çok mantıksız. Ikinci eli de az. Bilemedim arkadaşlar.