Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Evet benim de kimyam iyi değil. Hocam matematikte soruları çözebiliyorsanız eğer branş denemesi hızlanmaya baya yardımcı oluyor. Ben 85 dakikadan 75 lere düşürdüm. Ama konu eksikleriniz varsa konuy özel soru çözün derim.

Sağolun hocam. Sadece mantık konusunda konu eksiğim var onun dışında konu eksiğim yok. Branş denemesi çözüp yanlış yaptığım konularda test çözmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Sürekli foruma giriyorum. Kendime engel olamıyorum. Tahminen ne zaman sıkılırım bilen var mı?

Islanınca kırışıklanan nubuk ayakkabıya nubuk yenileme spreyi sıkılınca şaşırtıcı şekilde kırışıkları düzleşiyor. Normal ayakkabılarda da mı acaba böyle?

Sürekli foruma giriyorum. Kendime engel olamıyorum. Tahminen ne zaman sıkılırım bilen var mı?
Ne zaman sıkılırsın onu sen dicen :komik: zira 2012den beri üye olan sensin:cool: en kıdemli sensin

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ne zaman sıkılırsın onu sen dicen :komik: zira 2012den beri üye olan sensin:cool: en kıdemli sensin

o zaman yeni bisiklet almıştım. Sonra pek uğramadım foruma. Şimdi tekrar sahalara geri döndüm diyebilirim. :)

Brooks B66 mı? B67 mi? Ne farkeder!🥴

Ya ben forumda niye konu açamıyorum profilime yazamıyorum?
Konu açmak için sanırım belli bir mesaj sayısının üstüne çıkmak lazım. Forumda konu açmayla ilgili başlıklar vardır.

Yeni bisiklet almışken "Keşke biraz daha bekleyip daha iyisini alsaydım." diye düşünüp duruyorum. Şimdi acaba Gravel için evdeki 3d yazıcıyı satsam mı? Carraro g0 ikinci el alabilecek kadar para çıkartabiliyorum. Acaba gravel bana o kadar şart mı? Düz gidondan dropbara geçmek istiyorum. Ama sürüşlerim de yüzde 75 asfalt yüzde 25 çakıl köy yolu. Acaba onun yerine normal bir yol bisikleti mi almalıyım? Gravel alacaksam da G0 mı almalıyım yoksa eldeki t11x2'yi daha ilk ayından satıp bayiden ikinci el G2 mi almalıyım? Veya triban rc500 de olabilir. Her yola gelir muhtemelen. Ama sıfır fiyatı çok mantıksız. Ikinci eli de az. Bilemedim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Abiler benim bisikletin fren kolu Bayaa gevşek ve ilerde bi tik hidrolik fren sebebi nedir yazdan beri öyle bi ara sordurmustum hidrolik setinin tamamen değiştirmek gerekebilir demişti servis isteyen olursa video çekip atabilirim

Yeni bisiklet almışken "Keşke biraz daha bekleyip daha iyisini alsaydım." diye düşünüp duruyorum. Şimdi acaba Gravel için evdeki 3d yazıcıyı satsam mı? Carraro g0 ikinci el alabilecek kadar para çıkartabiliyorum. Acaba gravel bana o kadar şart mı? Düz gidondan dropbara geçmek istiyorum. Ama sürüşlerim de yüzde 75 asfalt yüzde 25 çakıl köy yolu. Acaba onun yerine normal bir yol bisikleti mi almalıyım? Gravel alacaksam da G0 mı almalıyım yoksa eldeki t11x2'yi daha ilk ayından satıp bayiden ikinci el G2 mi almalıyım? Veya triban rc500 de olabilir. Her yola gelir muhtemelen. Ama sıfır fiyatı çok mantıksız. Ikinci eli de az. Bilemedim arkadaşlar.
Tavşan çukuruna düştüğünde işin içinden çıkamazsın. Bu yüzden elindekinin değerini bilip keyif almak önemli.

Geri