Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Hocam 30 bin için sizce tyt-ayt kaç civarı yapmak lazım?
Hocam sanirsam 85 tyt 65 ayt yeterli olur diye düşünüyorum. Sayısal için. Tabi ki sınavın zorluk derecesine göre değişkenlik gösterebilir ama aşşağı yukarı bu bantlar tahminimce.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Scudo
Her gün mevsimlik kıyafet değişmekten bıktım. Bir gün buz gibi soğuk bir gün sıcak.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Hocam sanirsam 85 tyt 65 ayt yeterli olur diye düşünüyorum. Sayısal için. Tabi ki sınavın zorluk derecesine göre değişkenlik gösterebilir ama aşşağı yukarı bu bantlar tahminimce.
Teşekkürler hocam. Yarınki sınavda başarılar. Umarım hedeflerimize ulaşırız.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Her zaman her yerde en büyük ALTAY

Dün yaklaşık 1.5-2 saatlik bir sürüş yaptım. Bazı bölümlerde gereksiz şekilde hızlanma adına sprint yaptım (henüz tam ısınmadan da olabilir). Sizlere bir sorum olacak; sağ bacağımda dizin arka kısmının dışa bakan tarafı ile hemstring kaslarına uzanan kısımda bir ağrı oluştu. Sol bacağımda olmadı ama. Bunun nedeni bisiklet fitten olabilir mi diye düşündüm ama sadece tek bacakta olmasına da anlam veremedim. Neden olabilir hakkında görüşü ya da başına benzer durum gelmiş olan arkadaş var mıdır? Şu andaki durum aslında büyük sızı şeklinde de değil, ayak yere bastığında sanki belirttiğim kısım aşırı geriliyor ve hafif bir ağrı oluşuyor.
Şimdiden teşekkürler, iyi pazarlar.

Dün yaklaşık 1.5-2 saatlik bir sürüş yaptım. Bazı bölümlerde gereksiz şekilde hızlanma adına sprint yaptım (henüz tam ısınmadan da olabilir). Sizlere bir sorum olacak; sağ bacağımda dizin arka kısmının dışa bakan tarafı ile hemstring kaslarına uzanan kısımda bir ağrı oluştu. Sol bacağımda olmadı ama. Bunun nedeni bisiklet fitten olabilir mi diye düşündüm ama sadece tek bacakta olmasına da anlam veremedim. Neden olabilir hakkında görüşü ya da başına benzer durum gelmiş olan arkadaş var mıdır? Şu andaki durum aslında büyük sızı şeklinde de değil, ayak yere bastığında sanki belirttiğim kısım aşırı geriliyor ve hafif bir ağrı oluşuyor.
Şimdiden teşekkürler, iyi pazarlar.
Ağrı diz arkası dışarıya bakan kısım da ise IT bandınızı zedelemiş olabilirsiniz. Buz koyup enflamasyon (bölgede yangı veya ateşlenme hissi) varsa ağrıyan bölge de orayı dinlendirin. Gerilme genelde kas zedelenmesinin belli başlı belirtilerinden birisidir. Açma germe hareketlerinden kaçının, yaralanma belirli bir seviye de ise ister istemez iç yara dokusu orayı kaplayacaktır (scar tissue) bu evrede zorlamamanız gerek yoksa gerekğinden fazla yara dokusu etrafı sarıp sizi uzun vadede sorun çıkartabilir.

1680438759947.png

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Umarım. Nasıl geçti hocam sınavınız.
Mat-fen kısmı beklediğim gibi geldi. Matematikten 22 net, fenden 15 net yaptım.
Türkçe ise beklediğimden kötü geldi. 23 net yapabildim. Sosyal ile birlikte toplam 69 net yapıyor. Netler değişebilir, evde tekrar sorulara tek tek bakarak kontrol ettim çünkü. Sizin sınavınız nasıldı hocam?

• Beğen
Merhabalar, Almanca YDS sınavına hazırlanıyorum, daha önce bu yollardan geçmiş ya da Almanca bölüm mezunu -okuyan forumdaş var mı?

geçen sene bisikletimi sattım görev yeri değişikliğimden dolayı geldiğim yerde şu an bisiklet arayışına girdim ama sattığımın kalitesindeki bisikletler servet değerinde sanırım alamıyacağım :(

• Üzgün
Mat-fen kısmı beklediğim gibi geldi. Matematikten 22 net, fenden 15 net yaptım.
Türkçe ise beklediğimden kötü geldi. 23 net yapabildim. Sosyal ile birlikte toplam 69 net yapıyor. Netler değişebilir, evde tekrar sorulara tek tek bakarak kontrol ettim çünkü. Sizin sınavınız nasıldı hocam?
Türkçe ben nasıl becerdim bilmiyorum ama 2 sorudan emin değilim onun dışı doğru. Bi ihtimal full gelebilir yani.
Matematik kolaydı 30.25 yaptim ama daha iyi olabilirdi.
Fen 15.25
Sosyal 12.75
Toplam 95-97 arası geliyor. Hem türkçe rekorum hem genel rekorumu kırdım. Umarım sıralama iyi gelir. Sınav hakkinda görüşlerim de bence matematik tytde daha zor olacak. Sosyal burada gereksiz zorlamışlar. Fen kimyada 3 tane basit soru vardi bence daha zor olmalıydı.

Sizi bu dertten kurtarayım, değiştirdim üye resmimi. :p
Abi gayet iyidi önceki fotoğrafın, şimdi ki de iyi hatta şimdi ki Haldir benziyor. :D 13 sene önce benim de uzun saçlarım vardı genetikten dolayı erken yaşta döküldü kel kaldım.

Bisiklette bu işin sonu yok anladım. Dünya fani. Ne kadar çok ayrıntı var ya rabbi kafayı yicem.

Dostların uzaklaşması, performansın düşmesi, stresin artması derken bisiklet şevkimde ciddi azalma var.
Forumu forum yapanlar bile gitmiş sanki.
Hiçbir şeyin eski tadı yok.
Ben mi tükendim yoksa.

Türkçe ben nasıl becerdim bilmiyorum ama 2 sorudan emin değilim onun dışı doğru. Bi ihtimal full gelebilir yani.
Matematik kolaydı 30.25 yaptim ama daha iyi olabilirdi.
Fen 15.25
Sosyal 12.75
Toplam 95-97 arası geliyor. Hem türkçe rekorum hem genel rekorumu kırdım. Umarım sıralama iyi gelir. Sınav hakkinda görüşlerim de bence matematik tytde daha zor olacak. Sosyal burada gereksiz zorlamışlar. Fen kimyada 3 tane basit soru vardi bence daha zor olmalıydı.

Bence de kimya biraz daha zor olmalıydı. Normalde benim kimyam pek iyi değildir ama ben bile zorlanmadım. Herkes tarihe zor demiş ama bence pek zor değildi. Bu arada hocam matematikte hızlanmak için ne önerirsiniz?

Bence de kimya biraz daha zor olmalıydı. Normalde benim kimyam pek iyi değildir ama ben bile zorlanmadım. Herkes tarihe zor demiş ama bence pek zor değildi. Bu arada hocam matematikte hızlanmak için ne önerirsiniz?
Evet benim de kimyam iyi değil. Hocam matematikte soruları çözebiliyorsanız eğer branş denemesi hızlanmaya baya yardımcı oluyor. Ben 85 dakikadan 75 lere düşürdüm. Ama konu eksikleriniz varsa konuy özel soru çözün derim.

Geri