can^
Aktif Üye
- Tepki
- 426
- İsim
- Can
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Belki sadece selam veriyordur, pozitif baktım ama bizim insanlarımızın bazı saçmalıkları geldi aklıma. Hani kulağının dibine kadar sokulup, avazının açtığı kadar bağırarak, kulak zarımızı patlatırcasına "NAABEEERRR" diye bağıranlar olur ya! Şaka yaptığını sanan tipler. Belki de beyni büyümemiş ve öyle kalmışlardandır.Yolun en sağından emniyet şeridinden gittiğim halde bu otobüs ve minibüs şoförlerinin neden bağırta bağırta korna çalarak neden bisikletleri taciz ettiğini anlamış değilim. Hayır işin komik yanı etrafta durak ta yok, durağa yanaşacak iken korna çalıp ilkaz da bulunmasını anlarım gayet doğal bir şey lakin dümdüz yolda neden insan kornaya avazı çıktığı kadar basar anlam veremiyorum.
Tövbeler olsun şu vidyo geldi aklımaGecelere sor beni,
Gün dediğin nerden bilsin ki halimi?
Yalnızlığa sor beni,
Yalan aşklar anlatamaz ki halimi.
Hayırlı ramazanlar...
Haklısınız lakin selam veren kişiler genelde kornalarını iki kez kısa şekilde öttürüp geçiyorlar. Selam verenler genelde normal araba da ve tır da olanlar oluyor. Bu minibüs ve otobüs şoförleri genelde avazı çıktığı kadar uzun öttürüyorlar. Örneğin bana yol veren her araca elim ile selam veririm teşekkür ettiğimi belirtmek için ve karşılığında ise nadir de olsa iki kez kısa bir şekilde korno öttürerek bana selam verirler.Belki sadece selam veriyordur, pozitif baktım ama bizim insanlarımızın bazı saçmalıkları geldi aklıma. Hani kulağının dibine kadar sokulup, avazının açtığı kadar bağırarak, kulak zarımızı patlatırcasına "NAABEEERRR" diye bağıranlar olur ya! Şaka yaptığını sanan tipler. Belki de beyni büyümemiş ve öyle kalmışlardandır.
Ramazan the Mübarek güncellemesi... Dairesi zemin veya 1. katta olanların gecenin ortasında davul sesiyle uyanma şenlikleri başlamıştır. Vatana millete hayırlı olsun. Sorsan "Dinde zorlama yoktur" demeyi çok severler. Yersen...21. yüzyıldayız. Herkesin kolunda, masasında, duvarında, cep telefonunda saat var. Günün herhangi bir anında zamanı öğrenebilmek için envai çeşit imkanımız mevcut.
Gurme ramazan paketi alamayanlar ne yapsın?Şimdi Norveç'in kuzeyinden oruç tutan din kardeşlerimizden birisinin, Türkiye'deki iftar programlarından birine bağlanıp sorması kaldı. Hocam biz ne zaman oruç açacağız?
Sen yat kalk davula dua et. Benim burada top atılmasına kalkıyorsun gece vakti.Ramazan the Mübarek güncellemesi... Dairesi zemin veya 1. katta olanların gecenin ortasında davul sesiyle uyanma şenlikleri başlamıştır. Vatana millete hayırlı olsun. Sorsan "Dinde zorlama yoktur" demeyi çok severler. Yersen...
Merhaba,Sele konusuna taktım bu aralar kafayı,canımı sıkmaya başladı bu durum
Merhaba,ben de şu an bunun için(sele ölçümü alan firmalar)araştırmalar yapıyordum hatta 1-2 yeri arayacağım şimdiMerhaba,
İstanbul'da iseniz sele için ölçüm alan ve deneme selesi temin eden bir kaç yer vardır eğer hala devam ediyorlarsa. Birisi House of Bike idi yanlış bilmiyorsam. Her ne kadar bu firmanın müşteriye yaklaşımını beğenmemiş olsam da en azından ikame sele veriyorlarsa ve deneyimledikten sonra satın almaya karar veriyorsanız bu sizin işinizi kolaylaştırır. Zaten belki de bildiğiniz bir durumdur ama görmüşken genele not düşmek için yazayım dedim.
İyi günler herkese,,