Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bunlardan bir tanesi vardı, markette kasiyer kıza sarkıntılık ediyor. Nerelisin diyorlar adı f ile başlayan ülkeden, "ben sana cennet istiyor sen böyle olmaz!" hiç efendiliği bozmadan sepetlediler.🙂

Scudo
İnanılır gibi değil ya, artık birileri bu işe bir dur demeli, içlerinde muhakkak iyi insanlar vardır ama Yeter ülkelerine dönsünler siciline bakılmaksızın önüne geleni soktular yazık günah milletin çocuğu kadını kızı sokakta gezemez oldu.
İyi olanı da kendi ülkesinde iyi olsun. Bana iyilik falan yapmasınlar. Bu ne ya böyle! 10 küsür milyon mülteci. Savaşıyorlar mı, barışıyorlar mı, ne yapıyorlarsa memleketlerinde yapsınlar.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geçen bir tanesi arkadaşımın firmasına alakasız şekilde google'da bir yıldız vermiş. Aynı sektördeki başka firmalara sıradan aynısını yapmış. Biraz araştırınca adres ve telefonunu bulduk. Kendisi de aynı sektörde çalışıyormuş meğer. Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor herif. Kendisi arandı ve hayatımda duymadığım bir dünya küfürü seri şekilde yedikten sonra bütün yorumları kaldırdı. Bir de "abi küfür yok, günah günahhh" diyor.

Adam duvardan atlayıp askerimizin yanından dalga geçer gibi tiktok çekerek geçip gidiyor. İnsanlar gelen geldi ve bitti sanıyor. Hala akın akın sap geliyor. Gelmeye de devam edecek. Tiktok denen mok yuvasında bunların paylaştıklarını gören yola düşüyor. Kapı açık, gelmeleri için resmen reklam yapılıyor. Savaş falan hikaye. Bunlar organize işler. Her yerden geliyorlar. Amaç belli, anlamamak için cidden geri zekalı olmak lazım. Bu çok net bir işgaldir. Çıldırmamak mümkün değil. Kendi ülkemizde azınlık durumuna düşeceğiz. Bunların kim bilir kaç milyonu vatandaş yapıldı.

Ulan her biri birer Einstein olsa dahi dünyanın hiçbir ülkesi sınırları açıp 10-15 milyon kişiyi içeri almaz. Kaldı ki dünyanın en dip, en boş, en cahil, en tehlikeli, en uyumsuz insan tabakası bunlar.

Gereken yapılmazsa hepsi vatandaş olacak, çok daha fazlası gelecek, ve ülkenin tabelası değişecek, göreceksiniz. Adamlar bizi tasfiye edip, bokunun içinde yaşayacak ama biat edecek yeni bir millet yaratıyor.

Bu gördüğünüz mobil vatandaşlık aracı Ankara Kızılay'ın göbeğine park edildi ve gelene geçene vatandaşlık dağıttı. il nüfus idareleri zaten full çalıştığı için vatandaş ol diye adamların ayağına gidildi yani.

Dosyalar

• 2022-11-12 .jpeg
    2022-11-12 .jpeg
    107 KB · Okunma: 56
Son düzenleme:
Bu gördüğünüz mobil vatandaşlık aracı Ankara Kızılay'ın göbeğine park edildi ve gelene geçene vatandaşlık dağıttı. il nüfus idareleri zaten full çalıştığı için vatandaş ol diye adamların ayağına gidildi yani.

E tabi yalancıya bir şey olmuyor, kimse hesap sormuyor ya, sıkın rahat rahat hocam. Her şeyin bir müşterisi var.

Son düzenleme:
E tabi yalancıya bir şey olmuyor, kimse hesap sormuyor ya, sıkın rahat rahat hocam. Her şeyin bir müşterisi var.
Avrupa bizi kıskanıyo, ekonomimiz uçuyo, vb yalanların hala müşterisi var mesela değil mi?

Avrupa bizi kıskanıyo, ekonomimiz uçuyo, vb yalanların hala müşterisi var mesela değil mi?

Yalan yarıştırmak yerine yalana yalan diyebilirseniz emin olun daha mutlu bir insan olursunuz.

Neyi sıkıyorum bir anlatsana? Bu fotoğrafları 09.11.2022 akşamı saat 22:30'da Ankara Kızlılay Güvenpark'ta ben çektim. "Vatandaşlık İşleri" diye mobil hizmet tırı yapılıp şehrin en kalabalık noktasına koyularak kime ne hizmeti veriliyor olabilir? "Nüfus idarelerindeki aşırı yoğunluk nedeniyle vatandaşa hizmet için mobil araçlar oluşturuldu" şeklinde çok güzel kılıflanmış. Adama sormazlar mı? Normal nüfus idarelerindeki aşırı yoğunluğun sebebi ne ki buna ihtiyaç duyuldu? Özellikle bu son soruya cevap lazım.

Dosyalar

• IMG_20221109_223337.jpg
    IMG_20221109_223337.jpg
    96,2 KB · Okunma: 27
  • IMG_20221109_223441.jpg
    IMG_20221109_223441.jpg
    105,8 KB · Okunma: 27
Son düzenleme:
Neyi sıkıyorum bir anlatsana? Bu fotoğrafları 09.11.2022 akşamı saat 22:30'da Ankara Kızlılay Güvenpark'ta ben çektim. "Vatandaşlık İşleri" diye mobil hizmet tırı yapılıp şehrin en kalabalık noktasına koyularak kime ne hizmeti veriliyor olabilir? "Nüfus idarelerindeki aşırı yoğunluk nedeniyle vatandaşa hizmet için mobil araçlar oluşturuldu" şeklinde çok güzel kılıflanmış. Adama sormazlar mı? Normal nüfus idarelerindeki aşırı yoğunluğun sebebi ne ki buna ihtiyaç duyuldu? Özellikle bu son soruya cevap lazım.

:)

Neresini düzelteceğimi bilemediğim için hiçbir yerini düzeltmekle uğraşamayacağım. Rahatsızlık verdim hocam özür dilerim, iyi günler.

Fransa ya yaklaşık 4 ay önce taşındım ve fransanin zorunlu kıldığı dil ve entegrasyon kursuna gidiyorum. Sınıfta 1 adet adını hayatımda ilk defa duyduğum eritre diye bir ülkeden gelen 1 adet barbadostan gelen ve 2 adet afgan var. Bunlarin tamamınin elinde TÜRK PASAPORTU var. Bunlar bakkalda satılmıyor. Anlayacagini ülkeye elini kolunu sallayarak girebiliyorlar. Her naneyi yiyip biz Türküz diyorlar. Her fırsatta ülkemizi kötülüyorlar. Fransada ki multeci sayısı inanilmaz fazla. Ayni Türkiye deki gibi ancak herseyin kaydını tutup seni birseye zorunlu tutuyorlar ve minimum 10 yil burada vakit geçirmeden sana vatandaşlık vermiyorlar. Kültürel entegrasyon ve dil zorunluluklari var. Bizde adamlar rahat etsin diye tabelalar Arapça oldu. Bi cok bolgeden TÜRKİYE CUMHURİYETİ ibaresi kaldırıldı. Onun için sıkın demek cahilliktir. Ya da fiziki körlük ve sağırlık. Bazi şeyleri görmezden ve duymazdan gelmek sadece bize zarar verir.

Bu mesaj siyasi bir karşıtlık değil milliyetçi bir düşüncedir. Siyaset amaciyla yazılmamıştir. Teşekkürler

Fransa ya yaklaşık 4 ay önce taşındım ve fransanin zorunlu kıldığı dil ve entegrasyon kursuna gidiyorum. Sınıfta 1 adet adını hayatımda ilk defa duyduğum eritre diye bir ülkeden gelen 1 adet barbadostan gelen ve 2 adet afgan var. Bunlarin tamamınin elinde TÜRK PASAPORTU var. Bunlar bakkalda satılmıyor. Anlayacagini ülkeye elini kolunu sallayarak girebiliyorlar. Her naneyi yiyip biz Türküz diyorlar. Her fırsatta ülkemizi kötülüyorlar. Fransada ki multeci sayısı inanilmaz fazla. Ayni Türkiye deki gibi ancak herseyin kaydını tutup seni birseye zorunlu tutuyorlar ve minimum 10 yil burada vakit geçirmeden sana vatandaşlık vermiyorlar. Kültürel entegrasyon ve dil zorunluluklari var. Bizde adamlar rahat etsin diye tabelalar Arapça oldu. Bi cok bolgeden TÜRKİYE CUMHURİYETİ ibaresi kaldırıldı. Onun için sıkın demek cahilliktir. Ya da fiziki körlük ve sağırlık. Bazi şeyleri görmezden ve duymazdan gelmek sadece bize zarar verir.

Bu mesaj siyasi bir karşıtlık değil milliyetçi bir düşüncedir. Siyaset amaciyla yazılmamıştir. Teşekkürler

Hocam haklı olabilirsiniz, doğru olabilirsiniz, siyaset yapıyor da olabilirsiniz bunlara itiraz ediyor mu kimse, hayır.

Ama misal fransada bir fransız, tüm fransa vatandaşlık işlemlerinin yasal mevzuatından bi haber, fransa içişleri bakanlığının nüfus müdürlüklerinin yoğunluğunu azaltmak veya kurumun tanıtımını yapmak için açtığı bir mobil ofisi, burada türklere vatandaşlık veriyorlar, ülkemizi işgal ettirecekler diye fotoğraflayıp propaganda yaparsa adama bi ne oluyor yahu demezler mi? Yani objektif olarak soruyorum :)

ki konuyla ilgili google'da arama yapsanız 0.3 saniyede önünüze yüzlerce sonuç çıkıyor olmasına rağmen bu yapılabilir mi?

Ben de size yüzlerce göç politikası yanlışı yazabilirim, en az bunlar kadar da bu yanlışları daha da büyük yanlışlara çevirmeye çalışan, ve hatta işi faşistliğe kadar götüren bir sürü yanlışı da sayabilirim.
Yanlışın yanlışla düzelebileceğine ben şahsen ikna değilim, olan varsa buyursun.

:)

Neresini düzelteceğimi bilemediğim için hiçbir yerini düzeltmekle uğraşamayacağım. Rahatsızlık verdim hocam özür dilerim, iyi günler.

Adam iddiasının altını dolduracak argümanlar sundu, sorular sordu sizin verdiğiniz cevaba bakın. Siz de iddianızın altını dolduracak argümanlar sunsaydınız keşke. Adamın iddiasına yalan dediniz, en azından ortaya bunu destekler bir şey koysaydınız. Bir insana yalancı demek bu kadar kolay mı?

Ortadoğulu kardeşlerinizin ülkemize kontrolsüz bir şekilde girmesini ve kolayca vatandaşlık almalarını istemediğimiz için asıl biz özür dileriz.

Adam iddiasının altını dolduracak argümanlar sundu, sorular sordu sizin verdiğiniz cevaba bakın. Siz de iddianızın altını dolduracak argümanlar sunsaydınız keşke. Adamın iddiasına yalan dediniz, en azından ortaya bunu destekler bir şey koysaydınız. Bir insana yalancı demek bu kadar kolay mı?

Ortadoğulu kardeşlerinizin ülkemize kontrolsüz bir şekilde girmesini ve kolayca vatandaşlık almalarını istemediğimiz için asıl biz özür dileriz.

İddiasının altını dolduracak argüman= gece çekilmiş tır fotoğrafı. Sanırım bunu kastettiniz.

neyse, demagoji yapmayalım, 1 dakika google karıştırırsanız bir sürü içerik çıkacaktı ama yapmamışsınız. Ben sizin adınıza yaptım.

Bu yalan daha önce defaatle söylendi defalarca yalanlandı. Dolayısıyla yalan olduğu sabit bir bilgiyi söyleyen, inanan, yayan, savunan kişiye ne denir, takdir makul ve mantıklı düşünebilenlerin.

Neyse, bu hadise özelinde bir kaç link ekliyorum.

Buyurun içişlerinin açıklaması:

(link)

Sizi ikna etmedi mi, buyurun iki farklı bağımsız teyit organizasyonu:

(link)

(link)

peki bu tır ne işe yarar, ona dair bir iki link:

(link)

(link)

(link)

(link)

Yani şu saçmalığın saçmalık olduğuna insanları ikna etmeye çabaladığıma inanamıyorum.

Bu konuyu kapadım, bundan sonrası için de evet siz kesin haklısınızdır, ben haksızımdır, mutlaka öyledir.

• Beğen
Tepkiler: makaram
İddiasının altını dolduracak argüman= gece çekilmiş tır fotoğrafı. Sanırım bunu kastettiniz.

neyse, demagoji yapmayalım, 1 dakika google karıştırırsanız bir sürü içerik çıkacaktı ama yapmamışsınız. Ben sizin adınıza yaptım.

Bu yalan daha önce defaatle söylendi defalarca yalanlandı. Dolayısıyla yalan olduğu sabit bir bilgiyi söyleyen, inanan, yayan, savunan kişiye ne denir, takdir makul ve mantıklı düşünebilenlerin.

Neyse, bu hadise özelinde bir kaç link ekliyorum.

Buyurun içişlerinin açıklaması:

(link)

Sizi ikna etmedi mi, buyurun iki farklı bağımsız teyit organizasyonu:

(link)

(link)

peki bu tır ne işe yarar, ona dair bir iki link:

(link)

(link)

(link)

(link)

Yani şu saçmalığın saçmalık olduğuna insanları ikna etmeye çabaladığıma inanamıyorum.

Bu konuyu kapadım, bundan sonrası için de evet siz kesin haklısınızdır, ben haksızımdır, mutlaka öyledir.

İçişleri bakanlığı böyle bir şeyi doğru olsa bile elbette yalanlar.

Teyit org sitesi bana göre tarafsız ve bağımsız değil. Diğerini bilmiyorum.

Böyle bir hizmet verilmiyor deniyor, sonrasında paylaştıklarınız veriliyor diyor.

Depremzedeler kullanıyor denilmiş, fotoğraflar kasım ayına ait.

Hizmet yerinin Esenyurt olması manidar.

Tüm bunları geçtim hala cevapsız kalan soru: Nüfus müdürlüklerinde neden bu kadar yoğunluk var?

Ben de güzel ülkemin demagojik yapısının bu kadar bozulmasını göz ardı edip üstüne güzelleniyor olmasına inanamıyorum.

Biraz konuyu dağıtayım da tansiyon azalsın :D

Belçika'da bugünden itibaren işe bisikletle gidenlere kilometre başına 0,27 avro ödenek verilmesi zorunlu hale gelmiş.

Millet bisiklete bindiği için para alıyor. Biz bisiklete binebilmek için tonla para ödüyoruz. Türkiye'de bisiklet sürebilmek cesaret ve beceri gerektiriyor. Bence en azından km başına 0,50 avroyu hak ediyoruz.

Biraz konuyu dağıtayım da tansiyon azalsın :D

Belçika'da bugünden itibaren işe bisikletle gidenlere kilometre başına 0,27 avro ödenek verilmesi zorunlu hale gelmiş.

Millet bisiklete bindiği için para alıyor. Biz bisiklete binebilmek için tonla para ödüyoruz. Türkiye'de bisiklet sürebilmek cesaret ve beceri gerektiriyor. Bence en azından km başına 0,50 avroyu hak ediyoruz.
"Diego dur Allahını seversen, zaten ortalık karışık"! :) (çok eski bir video ama hatırlayanlar olur belki diye şaka maksatlı ekledim)
Bu haberi farklı başlıklar altında forumda her halde 3ncü görüşüm oldu. "Bize de bir gün kader güler, güler inşallah" şarkı sözleri ile bir ekleme de ben yapayım.
Selamlar

Şikayetvar sitesi aylardır pasaport başvurusuna cevap alamayan insanların şikayetleriyle sayfalarca dolmuş. Nüfus idarelerinin ne ile meşgul olduğu ve neden kendi vatandaşına hizmet sunamadığı açık. Tepkiler üzerine sonradan isimleri sansürlemeye başlamışlar.

Dosyalar

• 278226522_4960829600680815_99558136733209274_n.jpg
    278226522_4960829600680815_99558136733209274_n.jpg
    30,5 KB · Okunma: 35
  • 625833547d362.jpg
    625833547d362.jpg
    70,5 KB · Okunma: 35
Şikayetvar sitesi aylardır pasaport başvurusuna cevap alamayan insanların şikayetleriyle sayfalarca dolmuş. Nüfus idarelerinin ne ile meşgul olduğu ve neden kendi vatandaşına hizmet sunamadığı açık. Tepkiler üzerine sonradan isimleri sansürlemeye başlamışlar.

Pasaport konusunda çok büyük saçmalıklar silsilesi var. Pasaport randevusu almak için F5 tuşunu eskitmeniz gerekiyor. Genelde olduğunuz ilde de bulamıyorsunuz. Ben Kocaeli 'de yaşıyorum, Sakarya Bursa Yalova hatta Edirne hepsini bir tam günümü ayırarak zorladım. Sistem berbat çalışıyor, bir slot veriyor ama o slotta kaç boş yer olduğunu bilmediğinizden, ailenizi tek tek ekleyip tamama basınca dolmuştur uyarısı veriyor. Yeniliyorsun yine boşta. Kamuda beceriksizlik diz boyu.

Ha bu kadar çabadan sonra , kızıma eşime ayrı saatlerde yakalayıp Sakarya'dan randevu aldım. Giderken herhalde omuz omuza mücadele ile içeri gireceğimiz bir mahşer kalabalığı olur diyordum ki, gittiğimizde 3 memur çay kahve eşliğinde sohbet ediyordu. Nüfusta tek bir vatandaş yoktu bırakın yoğunluğu. Pasaport konusu büyük bir muamma, pasaport vermemek için çalıştırılmayan bir sistem var gibi geldi bana. Bu arada başvurudan 4 gün sonra pasaportlarımız gelmişti.

Hocam haklı olabilirsiniz, doğru olabilirsiniz, siyaset yapıyor da olabilirsiniz bunlara itiraz ediyor mu kimse, hayır.

Ama misal fransada bir fransız, tüm fransa vatandaşlık işlemlerinin yasal mevzuatından bi haber, fransa içişleri bakanlığının nüfus müdürlüklerinin yoğunluğunu azaltmak veya kurumun tanıtımını yapmak için açtığı bir mobil ofisi, burada türklere vatandaşlık veriyorlar, ülkemizi işgal ettirecekler diye fotoğraflayıp propaganda yaparsa adama bi ne oluyor yahu demezler mi? Yani objektif olarak soruyorum :)

ki konuyla ilgili google'da arama yapsanız 0.3 saniyede önünüze yüzlerce sonuç çıkıyor olmasına rağmen bu yapılabilir mi?

Ben de size yüzlerce göç politikası yanlışı yazabilirim, en az bunlar kadar da bu yanlışları daha da büyük yanlışlara çevirmeye çalışan, ve hatta işi faşistliğe kadar götüren bir sürü yanlışı da sayabilirim.
Yanlışın yanlışla düzelebileceğine ben şahsen ikna değilim, olan varsa buyursun.
Fransada herhangi bir mobil vatandaşlık ofisi açmiyorlar. Herseyi geciktiriyorda olsa eski usul randevu sistemi kagit kürek isleriyle çözüyorlar herseyi. Bir kağıdın eksik olsun yada sen herhangi bir şekilde istenilen şeye uyma yaptirimlar anında başlıyor. İsleri hızlandıracak herseyi kendi vatandaşları icin yapiyorlar. Ama sorun su ki ülkemizde bu durum tam tersine. Kendi ülke vatandaşımız ikinci sınıf muamelesi görürken sığınmacı adi altinda ulkeye alınanlar birinci sınıf insan muamelesi görüyor. Fransada bu olay tam tersi. Bizim ulkemizdede boyle olmali

• Beğen
Tepkiler: makaram ve -Deniz-
Şu minibüs ve halk otobüs şoförlerini hepsini tek bir anamı doğruyor? Neden her seferinde önüme kırıp bana kaza yaptırma peşinde koşuyorlar? Bilerek sıkıştırıyorlar.
Ulan koskocaman tır ve kamyon şoförleri açıktan alıp beni sıkıştırmıyorlar bu minibüs şoförleri resmen it sürüsü şerefsiz kansızlar bilerek yolun en kenarına sıkıştırıyorlar ve önümü kesiyorlar.
Bu gun basima geldi. Yanimdan cok suratli gecip duraga yanasti. Ben frenleyip solundan gectim. Problem yok. Arkamdan tekrar gelip kisa korna sonrasinda uzun korna basarak beni cok suratli bi sekilde kaldirima sikistirarak gecti. Inanin aynasinin ruzgarini yuzumde hissettim o kadar yakindi. Sinirlenip soylendim bu sefer. Frenleyip yanima geldi noldu dedi. Dedim beni oldurmeye mi calisiyosun? Kenardan git o zaman dedi. Zaten kaldirim kenarindan gidiyorum daha ne kadar kenardan gidebilirim dedim. Kaldirimdan git lan o zaman dedi. Bende lan bana 1.5 metreden fazla yaklasman yasak dedim. Orali bile degil. Bunlara ehliyet verenin de bunlari belediye soforu yapanin da yaptiktan sonra takip etmeyenin de diye dumduz gidesim var.

Geri