Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Deprem hala olmamış gibi uyanacağım ve evimdeyim.. Çok sıkıldım

Scudo
LGS'den çıktım, resmî olmayan sonuçlara göre 470 aldım. Tam rahatladım dedim, 1000 küsür tane tam puan var diyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Altuğ
Enflasyon rakamlarını görünce kahkalara boğulan ben :)

Misal Firma dişarıdan 30 euroya satın aldığı ürünü % 30 kar ile 39 euro fiyatla satıyor. Alış kuru 20,50 tl iken malın maliyeti 615 TL satış fiyatı 800 TL olduğunu varsayalım. Stok mağaza deposuna girmiş kar oranı belirlenmiş müşteriye satışa sunulmuştur. Bu tarihten sonra kurda artış olduğunda satış fiyatının artırılarak dolayısıyla kar oranınında yükseltilerek bu üründen yüksek kar amacı güdülmesi doğru değildir. Ama ben sattığım ürünü yerine koyamıyorumki mazeretin var ise . Sen zaten bu işin ticaretini yapıyorsun. kar oranın belli. ürünü gene 30 euroya alıp 39 euroya satacaksan Bu durumda alış kurun 23,50 ise maliyetin 705 tl olur satış fiyatın ise 916,5 tl olur. Gene aynı kar oranını elde etmiş olursun. Stoğa girmiş ürüne sonradan zam yapılmasın lütfen. Yeni aldığın ürüne yapılsın. selamlar saygılar

Ulan bir Avm'ye gidersin, veya benzer bir mekana dışarda oturup bir kahve, çay içeyim dersin sigara içilmeyen bölüm yok denecek kadar az.... Sorayım neden dersin saçma, salak cevaplar verilir bok için yaaa kanser olun geberin amk!!
Şu an neredeyse bütün mekanların en iyi bölümleri sigara içenler için ayrılmış durumda maalesef. Sigara içilmeyen alanlar genelde içecek kolilerinin, dolaplarının yanı, duvar dipleri veya kasanın hemen bitişiği.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
@Battosai Bir üst gönderideki alıntı vesilesiyle haberim oldu ne yazdığından. Neyse ki silmişler. Kendini sokak çocuğu ağzı kullanmadan ifade edebilmen dileğiyle. Burası topluma açık bir mecra, arkadaşınla konuştuğun dili kullanamazsın burada.

Not: Sigara içmiyorum. Daha fazla para kazanabilmek için mekanlarını sigaracı kesimin işine gelecek şekilde tasarlayan, içmeyenlerin "sigara kokusuna maruz kalmama hakkı"nı yok sayan işletmecilere ben de karşıyım.

Diş hekimliği final haftası ömrümü törpülüyor , saçlarımı döküyor.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Daha iyi yokuş çıkabilmek için kilo verdim. Bu sefer de milletin diline düştüm çok zayıfsın diyor herkes. Bu toplumda zayıf olmak ve spor yapmak garip karşılanıyor.

Daha iyi yokuş çıkabilmek için kilo verdim. Bu sefer de milletin diline düştüm çok zayıfsın diyor herkes. Bu toplumda zayıf olmak ve spor yapmak garip karşılanıyor.

Millet ne der diye yaşamayı bıraktım, 2 sene önce.
125 kg dan 85 seviyelerine düştüm, hedefim 75 ler. Yok çok zayıfladım. Bilmediğimiz bir hastalığın mı var. Yazık sana yemek yiyemiyorsun. gibi gibi ...
Halimden memnunum. Bunu yapamayanlar ancak b*k atıyor.

Misal Firma dişarıdan 30 euroya satın aldığı ürünü % 30 kar ile 39 euro fiyatla satıyor. Alış kuru 20,50 tl iken malın maliyeti 615 TL satış fiyatı 800 TL olduğunu varsayalım. Stok mağaza deposuna girmiş kar oranı belirlenmiş müşteriye satışa sunulmuştur. Bu tarihten sonra kurda artış olduğunda satış fiyatının artırılarak dolayısıyla kar oranınında yükseltilerek bu üründen yüksek kar amacı güdülmesi doğru değildir. Ama ben sattığım ürünü yerine koyamıyorumki mazeretin var ise . Sen zaten bu işin ticaretini yapıyorsun. kar oranın belli. ürünü gene 30 euroya alıp 39 euroya satacaksan Bu durumda alış kurun 23,50 ise maliyetin 705 tl olur satış fiyatın ise 916,5 tl olur. Gene aynı kar oranını elde etmiş olursun. Stoğa girmiş ürüne sonradan zam yapılmasın lütfen. Yeni aldığın ürüne yapılsın. selamlar saygılar
ithalatçı bir arkadaş var. ürünü 30 yuroya alıyor. yüzde 20 kar koyup 36 yuroya satıyor. 1 yuroyu 42 liradan hesaplıyordu en son bugün artık 1 yuro = 46 liradan hesaplıyormuş. yarına Allah kerim. yani ithalatçı düşük kar marjı ile satıyor. yüzde 20 kar az aslında.

Kendimi bildim bileli zayıfım, hayatında 70li kilolarda 3dan aydan fazla kalmadım daha doğrusu kalamadım. Metabolizma aşırı hızlı doktorlara gittim her türlü hormon, salgı bezler vs sağlık olarak her şeyim düzgün çıktı ama yine 60-65 arası değişiyorum. Bunun üzerine bir de 2metreye yakın boy olunca çubuk kraker gibi görünüyorum. Bisiklet biniyorum, doğa yürüyüşlerine katılıyorum aynı tepkiler bana da geliyor. Özellikle komşularımız "kuruyup gideceksin hala spor yapıyorsun otur yemek ye" diyor. Yemek olarak ayrımımsa hiç yok ne bulursam yerim. Onun için çok takmayın bence, yakın çevremdeki bir çok kişi bazen zayıf olmayı isteyip ulaşamadıkları için bu tip söylemlerde bulunduklarını dile getiriyorlar.

Beni de fakirlikten işe bisikletle gidip geliyorum sanıyorlar çok da şey yapmayın :koptum:
Manisa'da çalışırken bisiklet ile Denizli'ye gideceğimde "paran yoksa takviye edelim bilet alalım otobüsle git kardeşim" demişlerdi. Bir çok kişiye göre bisiklet hala fakirler için ulaşım aracıymış gibi geliyor. Geçenlerde gruptaki arkadaşın bisikletinin fiyatını öğrene bir vatandaş küfür ederek bizden uzaklaştı.

Dolar Türkiye grand prix çok etkileyici.
Dövizin şuan ki rakamının bile gerçek kuru yansıttığını düşünmüyorum. Venezuela loading...
Yorumlarda Arjantin para biriminin dolar karşısında her ne kadar kötü olursa olsun mevcut durumlarının bizden iyi olduğunu dile getirmişler. Aslında bir yerde haklılar dibe batma konusunda bizim önümüze geçebilecek şuan ülke yok gibi görünüyor.

Beni de fakirlikten işe bisikletle gidip geliyorum sanıyorlar çok da şey yapmayın :koptum:
Bisikletin güncel fiyatını söyleyin, gözlerinin erik gibi yuvalarından uğradığını göreceksiniz. Sonrasında da "bir bisiklete şu kadar para vermiş, bunda kafe mokka gibi para var" diyecekler 🤣 Evin içinde tutmuyorsanız herkese de söylemeyin gece çalmaya gelen çıkabilir. 🤐

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: makaram ve MakRo

Benzer bir tecrübe ben de geçirdim. Şöyle anlatayım, yetişkin hayatımda genelde kilom hep 90kg civarında oldu, şu anda 93kg. 27-30 yaşlarımda hayat tarzımı değiştirdim, 2 sene alkol kullanmadım ve düzenli 10k koşmaya başladım ama esas problem iyi beslenemiyordum. Bir baktım 72-73kg'ye kadar düşmüşüm.

Sadece 2 kişi beni dikkat etmem gerektiği ve suratımın çok kuru olduğu konusunda uyardı. Geriye bakınca gerçekten de sağlıklı bir zayıflık değildi, ve ben o kiloda 3-4 sene kaldım.

Sanırım anlatmaya çalıştığım zayıflık her zaman iyi değil. Bir insan zayıf olup çok sağlıklı da olabilir, sonuçta hepimizin fizyolojik yapısı farklı. (hafif şişmanlar zayıflardan daha uzun yaşıyormuş, bilimsel bir gerçek)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri