chizer.adam
SOSYAL ŞEBEKE
- Tepki
- 1.616
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
✈Rasyonel ekonomi modelimiz hayırlı olsun. Faiz 👨✈️🛫
Nadir engellediğim kişilerden kendisiİyi en azından sizin ki taşınmış. Vakti ile siz yöneticiyken direk konu kapatıyor yada konu başlığından engelliyordunuz. Hatta beni de 2 başlıktan uzaklaştırmıştınız. O dönem bende sizi engellemiştim daha fazla dayanamayıp Hatta forumdan tanıştım 3 kişinin hesabını iptal yada ban şeklinde işlem yapmıştınız. İkisi bir daha dönmedi, diğeri de farklı bir isim kullanıyor. Oluyormuş demek ki öyle şeyler.
Ulan bir Avm'ye gidersin, veya benzer bir mekana dışarda oturup bir kahve, çay içeyim dersin sigara içilmeyen bölüm yok denecek kadar az.... Sorayım neden dersin saçma, salak cevaplar verilir bok için yaaa kanser olun geberin amk!!
Birkaç hafta önce 18 bine fx 2 aldım. O dönem fx 3 hala 32 bin bandındaydı. Şuan fx 2 26 bin olmuş. Yuh dedim 8 bin zam. 100 binlik bisiklete 8 bin gelir de 18 binlik bisiklete 8 bin de düşündürüyor. Sadece ekonomi değil insanların vicdanı da kararmış. Seçim öncesi böyle birşey olacağını öngördüğüm için atladım arabaya Bursadan istanbula gidip aldım bisikleti. 1000 lira yol parası verdim. Ama çoktan amorti etti.trek fx3 modeli türkiye'de 35 bin lira yurtdışında ise 21 bin lira .gel de küfür etme ...
Birkaç hafta önce 18 bine fx 2 aldım. O dönem fx 3 hala 32 bin bandındaydı. Şuan fx 2 26 bin olmuş. Yuh dedim 8 bin zam. 100 binlik bisiklete 8 bin gelir de 18 binlik bisiklete 8 bin de düşündürüyor. Sadece ekonomi değil insanların vicdanı da kararmış. Seçim öncesi böyle birşey olacağını öngördüğüm için atladım arabaya Bursadan istanbula gidip aldım bisikleti. 1000 lira yol parası verdim. Ama çoktan amorti etti.
dün ya da evvel gün bir arkadaş önceden satın alınan ve stoğa giren ürün ile güncel kur üzerinden sürekli yenilenen fiyatlar üzerine bir yazı yazmıştı. Aynen katılıyorum,Vicdanlarda kura paraya endeksli olmuş demekki 🙄