SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.507
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bir ara piyasa dolarize olmuştu. o zaman, o günkü kurdan çevirip satıyordu bisikletçiler bile.Arkadaşlar merhaba,
Ben tabii ki 3 sene önce alınam mal özelinde görüş-düşünce belirtmedim. Günümüzde her gün hatta alış anında güncel kur üzerinden hesaplayan esnaf çoğaldı. Yerine mal koyma konusu ise her zaman bir sorun, kabul ediyorum. Stoklu ürün üzerinden anlık kura göre hesaplama yapıp, kur düştüğünde ise fiyatları en yüksek kur seviyesinde sabitleme şeklinde ilerliyor piyasa şu anda, tepkim bunadır. Serbest piyasa değil de düşene vurma gibi algılıyorum. Tabii ki ne taraftan baktığınıza göre de değişebilir ben alıcı ve vatandaş gözüyle düşünerek yorumluyorum.
Selamlar
Bir web yazılım geliştirici olarak son dönemde uğraştığım iş e-ticaret sitelerine kur entegrasyonu kurmak. Müşteriler fiyatları döviz olarak girelim günlük veya haftalık fiyatlar kur üzerinden çevrilip listelensin istiyor. Yani görüntüde tl arka planda dolar ile fiyatlandırma.
50 mesaj atman gerekiyor dostum. Ben de oluşturamıyorum sağlık olsun.ben neden konu oluşturamıyorum
Neden oluşturasın?ben neden konu oluşturamıyorum
bunun için herhangi bir başlık açmaya ihtiyacınız yok. aramanın gücüne inanın.yeni başlık açıcam nerden açabilirim ? Yeni üyeyim bulamadım bir türlü. Yetki yokmuş :/ şimdi buldum. Saçma olmuş biraz merak ettiğim bişeyi öğrenmek istiyorum ama konu açıp öneri alamıyorum.
Burdan yazıyım bari Yeni sele almak istiyorum max bütçem 1.000TL rahat bişey olsun istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim?
Rahat ettirecek diye bir seçenek maalesef bulunmuyor. Her insanın farklı bir vücut yapısı ve fizyolojisi olduğu için bana rahat gelen model size ıztırap yaşatabilir.yeni başlık açıcam nerden açabilirim ? Yeni üyeyim bulamadım bir türlü. Yetki yokmuş :/ şimdi buldum. Saçma olmuş biraz merak ettiğim bişeyi öğrenmek istiyorum ama konu açıp öneri alamıyorum.
Burdan yazıyım bari Yeni sele almak istiyorum max bütçem 1.000TL rahat bişey olsun istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim?
Nice yaşlara hocamakşam yemeğini beliyorum heyecanlıyım, kardeşimin doğum günü var çünkğ