Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ben ekonomistim...

Scudo
Arkadaşlar merhaba,
Ben tabii ki 3 sene önce alınam mal özelinde görüş-düşünce belirtmedim. Günümüzde her gün hatta alış anında güncel kur üzerinden hesaplayan esnaf çoğaldı. Yerine mal koyma konusu ise her zaman bir sorun, kabul ediyorum. Stoklu ürün üzerinden anlık kura göre hesaplama yapıp, kur düştüğünde ise fiyatları en yüksek kur seviyesinde sabitleme şeklinde ilerliyor piyasa şu anda, tepkim bunadır. Serbest piyasa değil de düşene vurma gibi algılıyorum. Tabii ki ne taraftan baktığınıza göre de değişebilir ben alıcı ve vatandaş gözüyle düşünerek yorumluyorum.
Selamlar
bir ara piyasa dolarize olmuştu. o zaman, o günkü kurdan çevirip satıyordu bisikletçiler bile.
özetle, dekatlon bir eldiven için etiketi 15euro diye yazsa, hiiiiiç fiyat zamlamak zorunda kalmaz. biz de boşuna alım satım yapıp, risk alıp mal alıp mal satan adamlara yüklenmeyiz.

Bir web yazılım geliştirici olarak son dönemde uğraştığım iş e-ticaret sitelerine kur entegrasyonu kurmak. Müşteriler fiyatları döviz olarak girelim günlük veya haftalık fiyatlar kur üzerinden çevrilip listelensin istiyor. Yani görüntüde tl arka planda dolar ile fiyatlandırma.

Bir web yazılım geliştirici olarak son dönemde uğraştığım iş e-ticaret sitelerine kur entegrasyonu kurmak. Müşteriler fiyatları döviz olarak girelim günlük veya haftalık fiyatlar kur üzerinden çevrilip listelensin istiyor. Yani görüntüde tl arka planda dolar ile fiyatlandırma.

Büyük firmaların hepsi bu şekilde satış yapıyor. Anlık kur neyse arka planda dolar ile çarpıp fiyatlandırılıyor.

ben neden konu oluşturamıyorum

Açmak istediğin konuyu gerçekten çok merak ettim. Forum da arayıp ta bulamadığın ne olabilir ki?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
MB başkanlığına, ABD'den ithal Hafize Gaye Erkan'ı atadı Reis.

Kemal Derviş'e yıllarca "IMF'nin komiseri, Amerikan ajanı" diye küfredenler nerede? İkisini mezarda yılanlar, kurtçuklar kemiriyor biliyoruz da (Barlas efendi ve Enginar meyvesi), diğerlerini merak ediyorum...

akşam yemeğini beliyorum heyecanlıyım, kardeşimin doğum günü var çünkğ

yeni başlık açıcam nerden açabilirim ? Yeni üyeyim bulamadım bir türlü. Yetki yokmuş :/ şimdi buldum. Saçma olmuş biraz merak ettiğim bişeyi öğrenmek istiyorum ama konu açıp öneri alamıyorum.
Burdan yazıyım bari Yeni sele almak istiyorum max bütçem 1.000TL rahat bişey olsun istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim?

yeni başlık açıcam nerden açabilirim ? Yeni üyeyim bulamadım bir türlü. Yetki yokmuş :/ şimdi buldum. Saçma olmuş biraz merak ettiğim bişeyi öğrenmek istiyorum ama konu açıp öneri alamıyorum.
Burdan yazıyım bari Yeni sele almak istiyorum max bütçem 1.000TL rahat bişey olsun istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim?
bunun için herhangi bir başlık açmaya ihtiyacınız yok. aramanın gücüne inanın.

@Aesert Sizin öneriniz varmı peki ?

Rahat ettirecek diye bir seçenek maalesef bulunmuyor. Her insanın farklı bir vücut yapısı ve fizyolojisi olduğu için bana rahat gelen model size ıztırap yaşatabilir.

@Aesert 'in dediği gibi aramanın gücü ile Sele tavsiyeleri bulduğum başlıkta size öneri sunabilecek birisi çıkacaktır.

Geri