Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.336
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Böyle yiğit olur Antep'in downhillcisi... Aeroysa aero. Yürekse yürek. İntiharsa intiharAralarında forumdan arkadaşlar var mıdır acaba?
Bi çay için uğrarım hafta içi yanınıza,
Böyle yiğit olur Antep'in downhillcisi... Aeroysa aero. Yürekse yürek. İntiharsa intihar![]()
Hiç sanmıyorum burada olsun arkadaşlar(link)
Aralarında forumdan arkadaşlar var mıdır acaba?
Önden ikincinin zinciri atıyor 😬(link)
Aralarında forumdan arkadaşlar var mıdır acaba?
Böyle yiğit olur Antep'in downhillcisi... Aeroysa aero. Yürekse yürek. İntiharsa intihar
Aferin, iyi yaptın...Hangi ..................... eklemiş lan bu kabloyu dedim...
Telekomda çalışıyorum, bir gün evin birine arızaya gittim. Kabloya ek yapılmış ama bi gör 3 aylık bebek daha güzel ek yapar. Bu yüzden internet çalışmıyor ve genç bi çocuk vardı. Noldu abi dedi. Hangi a kodumun malı eklemiş lan bu kabloyu dedim. Çocukta, abi geçen yıl sen gelip bağlamıştın dedi.
alıntı xdGenelde oluyor böyle, geçmiş tecrübesizliklerimizden kaynaklı hatalarımız bir anda karşımıza çıkabiliyor, o yüzden kontrolsüz çok sövmemek lazımSeneye elinizde yak konnektörle gelip, kendi kendinize bir daha giydirmesiniz umarım
![]()
Konunun söylediğiniz şeyle alakası yok, burada amaç forum yol geçen hanına dönmesin. Bir diğer nedeni ise sormak istediğiniz neyse açılan başlıklar altında sorun diye. Bu sayfanın bağlı olduğu sunucunun bir kapasitesi var herkes konu açarsa zamanla şişiyor. Hatta yakın zamanda bazı konular birleştirildi.Bu forumda yeni konu açmak isteyenler neden hain muamelesi görüyor?
Otur bi soluklan Mete. Sebebi data kapasitesi değil. Sana açıklayayım. Sebebi şu, herkes kafasına göre başlık açabilirse, "2-3 cevaplı ve bir daha bir şey yazılmayacak başlık"lar çöplüğüne döner forum. "Gereksiz başlık açılamaması" kuralını yerli forumlarda sadece burada gördüm. Ve forumun işlevselliğine, derli topluluğuna büyük katkı sağlıyor.Forum XenForo kullanmıyor mu?
Sunucu makinası o kadar tırtsa profil fotoğrafı da koymayalım o zaman. Bu nasıl mantıktır?