Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
İşimin ağırlığını sarstığınız için birer milyon dolar ödeyeceksiniz bu size kestiğim cezadır.

• Beğen
Tepkiler: enne
(link)

Aralarında forumdan arkadaşlar var mıdır acaba?

Hürriyet Gazetesi'nden Fatih Çekirge bisiklet kazaları (cinayetleri) konusunda Bakanlara seslenmiş.

(link)

(link)

Aralarında forumdan arkadaşlar var mıdır acaba?
Hiç sanmıyorum burada olsun arkadaşlar :)
Nasıl bir motivasyon ile bu sürüş yapılabilir ? The Hunger Games filmine koysan bu sahneyi sırıtmaz, o derecede orijinal, hem efekt ve dublör masrafı da olmaz. Şakası bir yana Safa Brian’a atmak lazım sana meydan okuyorlar diye :))

Böyle yiğit olur Antep'in downhillcisi... Aeroysa aero. Yürekse yürek. İntiharsa intihar :koptum:

Denizli'de bir arkadaşım vardı. Ne zaman inişe geçsek hangi marketten aldığını bilmedim 26" jantlı düz maşalı mtbsi ile aynı bu şekilde sürüş moduna geçiyordu. Talih adama öyle bir güldü ki işi, gücü, evi olan bir kızla evlendi ve 5 yıldır Atlanta'da yaşıyor. Geçen yaz geldiğinde bu durumla ilgili muhabbet açıldı, sanki biz yapmışız gibi tavır sergileyince son buluşmamız olduğunu gösterdi.
Gerçi burada kalmış ve yaşıyor olsa da bir şey fark etmeyecekti, babası yerel bir yapı inşaat firmasında en yetkili yöneticilerden.

1686401320396.png gözüme ilişti. MYO'dan tanıştım bir arkadaşım bu tarz rakam vs bir şey gördü mü hemen illuminatiye bağlıyor, gizli oyunlardan bahsederdi. Seçim öncesi ölümüne inandığı malum parti saflarından çıkıp karşısına geçmiş ve bunu 2-3 ay boyunca her gün whatsapp durumundan paylaşıyordu. Dayanamayıp sordum, sanki onlara yıllarca oy veren benmişim gibi muamele gördüm. Kendisi dönüş olarak Tuğçe Kazaz ile yarışıyor.

666 ile aklıma gelen bir örnek. (link)

Telekomda çalışıyorum, bir gün evin birine arızaya gittim. Kabloya ek yapılmış ama bi gör 3 aylık bebek daha güzel ek yapar. Bu yüzden internet çalışmıyor ve genç bi çocuk vardı. Noldu abi dedi. Hangi a kodumun malı eklemiş lan bu kabloyu dedim. Çocukta, abi geçen yıl sen gelip bağlamıştın dedi.

Genelde oluyor böyle, geçmiş tecrübesizliklerimizden kaynaklı hatalarımız bir anda karşımıza çıkabiliyor, o yüzden kontrolsüz çok sövmemek lazım :) Seneye elinizde yak konnektörle gelip, kendi kendinize bir daha giydirmesiniz umarım :)

Ülkede ne zor insan olabilmek.

Genelde oluyor böyle, geçmiş tecrübesizliklerimizden kaynaklı hatalarımız bir anda karşımıza çıkabiliyor, o yüzden kontrolsüz çok sövmemek lazım :) Seneye elinizde yak konnektörle gelip, kendi kendinize bir daha giydirmesiniz umarım :)
alıntı xd

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Şimdi düşünüyorum da, küçükken bisikletle öyle artistik hareket falan yapmazdım, o yüzden heralde 28 yaşında yol bisikletine başlayınca bazı kritik reflekslerim heralde gelişmemiş, salak kazalar yapabiliyorum. Çocukları görünce bir yandan çok korktum, düşseler ölmeleri hiç zor değil, bir yandan da çoçuklar, genç anlayabiliyorum yaptıklarını.

Bu forumda yeni konu açmak isteyenler neden hain muamelesi görüyor?
Konunun söylediğiniz şeyle alakası yok, burada amaç forum yol geçen hanına dönmesin. Bir diğer nedeni ise sormak istediğiniz neyse açılan başlıklar altında sorun diye. Bu sayfanın bağlı olduğu sunucunun bir kapasitesi var herkes konu açarsa zamanla şişiyor. Hatta yakın zamanda bazı konular birleştirildi.

İYİ Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Forum XenForo kullanmıyor mu?
Sunucu makinası o kadar tırtsa profil fotoğrafı da koymayalım o zaman. Bu nasıl mantıktır?
Otur bi soluklan Mete. Sebebi data kapasitesi değil. Sana açıklayayım. Sebebi şu, herkes kafasına göre başlık açabilirse, "2-3 cevaplı ve bir daha bir şey yazılmayacak başlık"lar çöplüğüne döner forum. "Gereksiz başlık açılamaması" kuralını yerli forumlarda sadece burada gördüm. Ve forumun işlevselliğine, derli topluluğuna büyük katkı sağlıyor.

Esas olay ise, neden başlık açmak istediğin. Daha önce hakkında başlık açılmamış bir konudan mı bahsedeceksin? Yoksa, (başlık açmak isteyenlerin %99'u gibi) başlık açmayıp, hazırda olan bir başlığa yazdığında daha az etkileşim alacağını mı düşünüyorsun?

Biraz önce tour de france in yeni çıkan netflix belgeselini konu açıp fikir alışverişi yapılsın istedim. Ama ne oldu? konu en bilinen yarış bilmem ne başlığına taşındı.
Neden kimse duymasın bilmesin hiç olsun diye galiba.
Bu forumda düşünmek serbest, paylaşmak yasak sanırım!

Geri