Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Hayır arkadaş! 50'lik küçük su şişesine işemek falan anlarımda. Ulan p.....k 2.5 litrelik kola şişesinde yaz sıcağında neden biriktiriyorsun bunu. Allahtan Şu Erikli damacanalardan fırlatmamış. Bırak ıslanmayı, o adamı düşürür de.

O adam var ya! Ardı arkasına rahat 6 tane bira yuvarlamıştır. Başka türlü dolmaz o şişe.
🤭 🤭 Çok güldüm yahu

Scudo
Biletini alırken 30€ karşılığı, spor ekipmanı (bisiklet) taşıma hizmeti satın alması gerekiyor. THY için bu şekilde. Diğerlerinin ücretleri için internet sayfalarından bilgi alabilirsiniz.
çok teşekkürler sağolun.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
spiker arkadaşların pizza muhabbeti ne uzadı be 😕

Fren balatasını değiştirdim, fren kendisine geldi. Karga burun olmadan ne kadar zor muş yahu pense ile pimi düzeltmek.

Screenshot_2023-07-05-12-51-58-816-edit_com.strava.jpg
Bu şeritler ne anlama geliyor acaba?

Bu bisiklet kaç para diyenlere, bir iphone parası diye cevap veriyorum. Hem yalan olmuyor hem de pahali vs diyenler bi anda duruluyor.ama hangi iphone modeli olduğu sahistan sahistan degismekte :p

Son 1 yıldır benim için hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyor.

İnsanlar Şarköy'ü neden bu kadar gözünde büyütüyor?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İnsanlar Şarköy ü gözünde neden bu kadar büyütüyor
Şarköy sadece merkezinden bakarak değerlendirilmemesi gereken bi yer bence. Doğası, insanları, yaşam tarzı bakımından gayet özgün bi ilçe. Çok da güzel şaraplar çıkıyor ayrıca :)

Oooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Daha yolun çok başında amatör bir bisiklet kullanıcısı olarak 2 gün peş peşe 30km üzeri antremandan sonra kollar bacaklar velhasıl her yerim ağrıyor:d enerji verici takviyeler kullanıyor musunuz a dostlar:d yoksa kondisyon böyle böyle artsın mı?

• Beğen
Tepkiler: Folding Man
Daha yolun çok başında amatör bir bisiklet kullanıcısı olarak 2 gün peş peşe 30km üzeri antremandan sonra kollar bacaklar velhasıl her yerim ağrıyor:d enerji verici takviyeler kullanıyor musunuz a dostlar:d yoksa kondisyon böyle böyle artsın mı?
Benzer amatörlükte olduğumuzu varsayarak; fazla tırmanışlı 30 km 2 gün üst üste yaparsam benzer sıkıntıları yaşıyorum ben de. Ama çok daha amatörken 100 küsür km sahilyolu turu yaptığımda çok sıkıntı olmamasına rağmen 50-60 km hemen hemen 1.000 m tırmanışlı turlar arka arkaya yapmasam bile perişan ediyor hala. Aldığım tek takviye de c vitamini + magnezyum, ama onu da bisiklet sürmeye başlamadan 2-3 sene öncesinden beridir kullanıyorum zaten.

• Beğen
Tepkiler: Ferhatteacher
Yokuşlu yerlerde yaşayanlar yazın gündüzleri sürebiliyor mu merak ediyorum. Sabah olmasına rağmen bugün kısa bir yokuşu tırmanırken beynim pişiyor zannettim hemen suyu kafama boynuma döktüm. Düz yolda zaten rüzgar esiyor ve serinletiyor hızlı sürünce ama yokuşta sıfır rüzgar.

Hayır arkadaş! 50'lik küçük su şişesine işemek falan anlarımda. Ulan p.....k 2.5 litrelik kola şişesinde yaz sıcağında neden biriktiriyorsun bunu. Allahtan Şu Erikli damacanalardan fırlatmamış. Bırak ıslanmayı, o adamı düşürür de.

O adam var ya! Ardı arkasına rahat 6 tane bira yuvarlamıştır. Başka türlü dolmaz o şişe.
Belki elden ele dolandırmış lardır.😁 Bunu yapan bulaşıcı hastalık vs düşünemeyecegine göre, her türlü pisliği yapar bu hayvan herifler.

Kamyon ve tır şöförlerine laf söylemem çok yanlış olur çünkü bu hareketi bilerek yapan kişi aşağıda ki fotoğrafta görünen yolcu koltuğunda oturan bir embesildi. Bilerek bize attı ve üstüne küfür etti. Keşke kamera açık olsaydı ama iş işten geçti neyse ki kimseye zarar gelmedi. Sonra neden köy yollarını tercih ediyorsun diye soruyorlar işte sebebi bu.

306565 dosyayı görüntüle

İçimden ne mi geçiyor yazayım; "Yönetici arkadaşlar böyle pislik yapan insanlar için özel başlık açsınlar, orya giriş şifreli olsun. Her türlü küfür serbest olsun."
:mad:

Kendimi geliştirmek için karakalem çizimine başlamıştım. Zaten meslek olarak 3 boyutlu çizim yapıyorum. Karakter figürleri çizip bunların satışına başlamak istiyordum. Öğrenmesi de kolay olur demiştim. Ama olmuyormuş. Başta hersey iyi gidiyordu. Hedefe doğru yayından fırlamış ok gibi ilerliyordum. Hatta dijitalde çizmek için bilgisayarımı satıp tablet aldım vs. 4 ay boyunca kursa gittim. Tam anatomi kısımlarındayken bir anda çalıştığım şirkette işten çıkarılabileceğim haberini aldım. Tahmin edersiniz ki ne motivasyon kaldı ne birşey. Hatta uzun bir süre sigara da içmemiştim. Sigaraya tekrar başladım o dönem. Akşamları ek bir iki iş aldım derken kursu da dondurdum. Neyse bu durumlar çok şükür geçti. Şuan işte bir sıkıntı yok şükür. Hatta sigarayı da yaklaşık 10 aydır kullanmıyorum. Ama şu çizime ve kursa bir türlü geri dönemedim. Elimi kaldırasım gelmiyor. Sorun psikolojik farkındayım ama hareket edemiyorum. Geçen gün oturdum 6 saat jant akord etmeyi öğrendim. Vaktim var, enerjim var ama hevesim kaçmış sanki. Elim de soğumuş, bir senede resmen bildiğim herseyi unutmuşum. Bu da moral bozuyor. Şimdi çocuk da var artık. Onun için de daha fazla çalışmam gerekiyor. Ama sinirlerim yıprandı artık. Öyle bir içimi dökesim geldi yazdım. Belki iyi gelir.

Jedisports diye bir site facebooka reklam vermiş, takım bisikleti fiyatlarına bayağıdır dikkat etmiyordum. Hepsini birden görünce uçuk yaptı.

Geri