Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Screenshot_20231029_140213_com.google.android.youtube.jpgScreenshot_20231029_140235_com.google.android.youtube.jpgScreenshot_20231029_140228_com.google.android.youtube.jpg
Kullandığım ty501 aynakolun sadece 28 olan en küçük dişlisini kullanıyorum. 38 ile 48 olan dişlileri hiç kullanmadığım için sökmeyi kafaya taktım. Dişliler birbirlerine perçinle bağlandığı için hali hazırda alet edevat ile sökemiyorum. Tornacıya gidip 38 ile 48 dişlileri spiral ile kestirmeyi düşündüm. Sizce Nerden kestireyim ki, en küçük dişiye zarar gelmesin ve aynakolun düzgün dönmesinde sıkıntı olmasın?

Tekli aynakol satılıyor ama istemiyorum. Bundan dolayı Orta göbek değişmek istemiyorum.

• İnanılmaz
Tepkiler: templeos
Scudo
Hiç bayram havası yok ne yazık ne kadar kötü bir asır dönümü.😡🤬Screenshot_2023-10-29-11-38-12-122-edit_com.instagram.android.jpg
Çok sönük geçen kötü bir asır dönümü malesef .🤬😡🤬😡🤬😡Screenshot_2023-10-29-11-38-12-122-edit_com.instagram.android.jpg

İzmir halkı olarak inanılmaz güzel dopdolu yaşıyoruz bugünü,heryerbayrak sokaklar gelincik tarlası gibi,her köşede bir etkinlik var,dün akşam her semtte ayrı fener alyları ile başlayan etkinlikler gitgide büyüyor,sabah törenler bisiklet turları öğlen bayrak geçitleri akşam konserler ve körfezde lazer gösterileri var,gururluyuz mutluyuz umutluyuz,bazıları filistin mitingi yapa dursun bizler dolu dolu kutluyoruz bayramımızı anıyoruz Atamızı
(link)

Hiç bayram havası yok ne yazık ne kadar kötü bir asır dönümü.😡🤬310959 dosyayı görüntüle
Çok sönük geçen kötü bir asır dönümü malesef .🤬😡🤬😡🤬😡310960 dosyayı görüntüle

Son düzenleme:
Sunucuda problem oluyor başlık aratamıyorum. Son zamanlarda böcekle alakalı bir konu konuşulmadığı için buraya yazıyorum.

Çarşamba günü atlas köyüne gittim. Biraz sert bir iniş yaptım. Dağ inişi olduğundan sanırım inerken yolda böcek falan çarpıp ısırdı. O günden beri fotodaki şekilde kızarıklık var ve hafif kaşınıyor. 5 gün oldu geçmedi. Sonradan farkettim bir de.

Şimdi bunun için de acile gitmek istemiyorum. Doktora gitmem gerekir mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?

20231029_175001.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Son dakika haberlerine göre yarın okullar tatil edilmiş.
Bilenler bilir; 28 Ekim yarım gün tatil olurdu tören hazırlıkları ve fener alayı için.
100.yılını coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimiz'de şu gün yaşadığımız şeyler...
Neyse, herkese iyi geceler ....

• Beğen
Tepkiler: bekirs07
Sunucuda problem oluyor başlık aratamıyorum. Son zamanlarda böcekle alakalı bir konu konuşulmadığı için buraya yazıyorum.

Çarşamba günü atlas köyüne gittim. Biraz sert bir iniş yaptım. Dağ inişi olduğundan sanırım inerken yolda böcek falan çarpıp ısırdı. O günden beri fotodaki şekilde kızarıklık var ve hafif kaşınıyor. 5 gün oldu geçmedi. Sonradan farkettim bir de.

Şimdi bunun için de acile gitmek istemiyorum. Doktora gitmem gerekir mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?

310978 dosyayı görüntüle
Alerji yoksa bekle ancak geçer buz uygula aksintiyi alir

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Sitenin arama kısmı bir tek bende mi bozuk?

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
  • Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Bugün bende de bozuk sonuç bulmuyor . Bende çareyi google da sonuna bisiklet forum yazarak aramayla buldum.
Mantıklıymış, teşekkür ederim 😀

Kadın Bacakları

Her ayağın bastığı yerde sanki kalbim var,
Kalbim ki vahşi bir zevk alır ezilişinden.
Ömrümün geçtiği yolda bana sorsalar,
Gidiyorum bir kadın bacağının peşinden.

Bir kadının içinden ağlayışı, gülüşü,
Gözlerinden ziyade bacaklarına yakın,
Bir lisandır onların duruşu, bükülüşü,
Kadınlar! Onlar varken konuşmayınız sakın.

İnce sütunlardaki ilahi güzelliğe
Bacakların ruhudur şekil veren diyorum
Bacakları bir kalın örtüde saklı diye
Mermerde kalbi çarpan Venüs'ü sevmiyorum.

Boynuma doladığın güzel putu görseler
İnsanlar öğrenirdi neye tapacağını.
Kör olsam da açılır gözüm, ona sürseler
İsa'nın eli diye, bir kadın bacağını.

Necip Fazıl KISAKÜREK

• Hahaha
Tepkiler: templeos
Gece 2'de önüme park edilmiş modifiyeli Şahin'in kornası kilitlendi. Polis kaputu zor kullanarak açmaya ve akü kablosunu sökmeye yetkisinin olmadığını söylüyor. Bu sokakta oturanlar olarak akü bitene kadar çekicez şimdi bunu. Çalışanlar yarın işte zombi gibi gezecek. Araç sahibi apaçi çevresine böyle bişey yaşattığı için gram ceza almayacak.

Şehr-i İstanbul'muş... Bok çukuru.

Gece 2'de önüme park edilmiş modifiyeli Şahin'in kornası kilitlendi. Polis kaputu zor kullanarak açmaya ve akü kablosunu sökmeye yetkisinin olmadığını söylüyor. Bu sokakta oturanlar olarak akü bitene kadar çekicez şimdi bunu. Çalışanlar yarın işte zombi gibi gezecek. Araç sahibi apaçi çevresine böyle bişey yaşattığı için gram ceza almayacak.

Şehr-i İstanbul'muş... Bok çukuru.

Polisin neye yetkisi var? Garibim polisler ne yapacaklarını şaşırdı. Madem polisi neden çağırıyorsun kardeşim. Hem çağır hem de ona buna yetkisinin olmadığını söyle.

• Beğen
Tepkiler: can^
turboklax-bat951248~2.jpg
Benim araçta plakanın arkasında soketi çıkarmak mümkün. Şahin de böyleyse sorun hallolur

Yarın elimde olur mu? (Gün içinde)

1698797055653.png

Akşam olsa da sürsek.

Yeni lastiklerim geldi ama deneme fırsatım pek olmadı, üstüne 29 ekimde yapmadığım sporun acısı çıkınca beter haldeyim yavaştan toparlanmaya başlarım.

Geri