Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

(link)

Bu siteden hiç alışveriş yapmadım.Daha önceden iyi ya da kötü tecrübeleri olan var mı ? Önerir misiniz burayı ?

Scudo
(link)

Bu siteden hiç alışveriş yapmadım.Daha önceden iyi ya da kötü tecrübeleri olan var mı ? Önerir misiniz burayı ?

Birçok defa internet sitelerinden alışveriş yaptım. Güvenilir bir firma. Zaman zaman piyasa ortalamasının altında fiyatlar da bulabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: speedymammy
(link)

İyi ve köklü bir firmadır, ürün çeşitliliği de gayet tatmin edici. Mağazadaki ilgilerinden de memnun kalmıştım. Piyasanın altında bir fiyattan Shimano ayakkabı aldım Temmuz ayında. Tesadüf, 2009 yılında ilk bisiklet ayakkabımı da onlardan almıştım.

IMG-20231101-WA0008.jpg

Dışımdan fırsat geçiyordu, içim de onayladı...

Benim araçta plakanın arkasında soketi çıkarmak mümkün. Şahin de böyleyse sorun hallolur
Sahibi telefonu açmadı. Uyuyodu heralde. Sokak 2 saat inledi. Son 5 dakika volümü azalarak bitti. Akü bitti yani.

(link)

Yakın bir zamanda alışveriş yaptım. Doğrudan kendi sitelerinden değil de, hepsiburada/trendyol gibi bir site aracılığı ile.

Fiyatı uygun diye onlardan aldım. Üründe sıkıntı yok. Diğer firmalar gibi aynı gün değil de, tahmini gönderi zamanı 2-3 gün sonrasıydı ve gerçekten de 2-3 gün sonra göndermişlerdi. Belki de benim sipariş ettiğim ürüne özel bir durumdu.

(link)

Bir iki kez alışveriş yaptım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Yakın bir zamanda alışveriş yaptım. Doğrudan kendi sitelerinden değil de, hepsiburada/trendyol gibi bir site aracılığı ile.

Fiyatı uygun diye onlardan aldım. Üründe sıkıntı yok. Diğer firmalar gibi aynı gün değil de, tahmini gönderi zamanı 2-3 gün sonrasıydı ve gerçekten de 2-3 gün sonra göndermişlerdi. Belki de benim sipariş ettiğim ürüne özel bir durumdu.
Kendi sitesinden alışveriş yapmıştım. Biraz geç veriyorlar kargoya. Kargoda yada üründe sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Arkadaşım 24 vites bisikleti olduğunu söyledi.Ben de 24 vites değil o aslında 11 vites dedim .Nasıl yani dedi.8 arkada ve 3 te önde olmak üzere 11 vites bisikletin dedim .24 vites değil 24 kombinasyonun olduğunu söyledim .Hatalıysam düzeltin .

xlc kalinin önü patladı ve boşa gitti :)

kallerin ömürleri ne kadar?

Arkadaşım 24 vites bisikleti olduğunu söyledi.Ben de 24 vites değil o aslında 11 vites dedim .Nasıl yani dedi.8 arkada ve 3 te önde olmak üzere 11 vites bisikletin dedim .24 vites değil 24 kombinasyonun olduğunu söyledim .Hatalıysam düzeltin .

Zinciri çapraza düşürmemek için, üçlü aynakollarda genelde şu şekilde vites kullanımı önerilir:

- Aynakoldaki en küçük dişliyle, rubledeki en büyük 3 dişli
- Aynakoldaki en büyük dişliyle, rubledeki en küçük 3 dişli
- Aynakolun orta dişlisiyle, rubledeki tüm dişliler

Buna göre hesap yaparsak, 3+3+8, yani toplamda 14 farklı kombinasyon kullanılabiliyor diyebiliriz :)

Son düzenleme:
Zinciri çapraza düşürmemek için, üçlü aynakollarda genelde şu şekilde vites kullanımı önerilir:

- Aynakoldaki en küçük dişliyle, rubledeki en büyük 3 dişli
- Aynakoldaki en büyük dişliyle, rubledeki en küçük 3 dişli
- Aynakolun orta dişlisiyle, rubledeki tüm dişliler

Buna göre hesap yaparsak, 3+3+8, yani toplamda 14 farklı kombinasyon kullanılabiliyor diyebiliriz :)
Ben zincir çapraza düşmesin diye aynakolun orta dişlisi ile rubledeki 1 - 2 ve 7 - 8. dişlileri kullanmııyorum, yada kullanmazdım. 3 - 4 - 5 - 6. dişliler daha uygun. Bu durumda 10 vites yapar.

Veya

- Aynakoldaki en küçük dişliyle, rubledeki en büyük 4 dişli
- Aynakoldaki en büyük dişliyle, rubledeki en küçük 4 dişli
- Aynakolun orta dişlisiyle, ruble ortadaki 4 dişli

Bu durumda 12 vites yapar.

• Beğen
40 yapar.

mqdefault.jpg

(link)

önce erdoğanlar, sonra buraya bakıyorum.

Günün fotoğrafı sekmesi ana sayfaya çıkmıyor. Takip ettiğim halde bildirimleri gelmiyor. Arama butonu tam bir facia lütfen kaldırın olmasa daha iyi.

Selamlar. Arabam var hem yakittan tasarruf hem sağa sola giderim diye elektrikli bisiklet düşünüyordum. Araştırdıkça iyisi olsun diyerek 40bine ikinci el temiz bir bisiklet buldum. Fiyatı bisiklete göre çok uygun yaz başı alıcı çıkarsa enflasyona göre iyi kazandırabilir. Taksitli alacağım için ödemesi fazla yormayacak.

Dik yokuşlu güzergahta oturduğum için elektrikli almam şart. Bisikletli arkadaş ortamım yok.Ya çalınırsa, ya sıkılıp kullanmazsam diye düşünüyorum. Onun dışında Türkiyede bisikket saygı yok. Ankara gibi yamyamlarin bol oldugu bir şehirde bisiklet ne kadar binilebilir bir alet düşünüyorum. Uzun sure 600ccye kadar motosiklet kullanmış biri olarak bisiklet beni ürkütüyor. Bilmem ne yapsam?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
1000w
Selamlar. Arabam var hem yakittan tasarruf hem sağa sola giderim diye elektrikli bisiklet düşünüyordum. Araştırdıkça iyisi olsun diyerek 40bine ikinci el temiz bir bisiklet buldum. Fiyatı bisiklete göre çok uygun yaz başı alıcı çıkarsa enflasyona göre iyi kazandırabilir. Taksitli alacağım için ödemesi fazla yormayacak.

Dik yokuşlu güzergahta oturduğum için elektrikli almam şart. Bisikletli arkadaş ortamım yok.Ya çalınırsa, ya sıkılıp kullanmazsam diye düşünüyorum. Onun dışında Türkiyede bisikket saygı yok. Ankara gibi yamyamlarin bol oldugu bir şehirde bisiklet ne kadar binilebilir bir alet düşünüyorum. Uzun sure 600ccye kadar motosiklet kullanmış biri olarak bisiklet beni ürkütüyor. Bilmem ne yapsam?
1000w mid drive alın Ankara için en mantıklısı. Benden söylemesi. Çok dik oralar. 500w hub motor kullanıyorum. %10 eğimde zorlanıyor.

Benda rock nasıl bir motor f/p değermi motor konusunda tecrübeli arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim

Geri