Demir Atlı Adam
Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
- Tepki
- 3.134
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Neymiş efendim üretim raporları saat 8 de hazır olmalıymış.
sn. genel müdürüm ben o saatte işe geliyorum?
Daha erken gelip hazır edecekmişim.
Tamam geleyim. "5 te geldim hazırlıyorum, ne mi olacak, sabah ki toplantıdan sonra bakacak yani 11 den sonra"
Bir süre daha, El alemin işinde rezillik çekmeye devam edeceğiz
Herkese günaydın, iyi günler dilerim.
Kendinize bu eziyeti yapmaya devam etmeyin, derhal o işten istifa eddıfdsflmvşf..Neymiş efendim üretim raporları saat 8 de hazır olmalıymış.
sn. genel müdürüm ben o saatte işe geliyorum?
Daha erken gelip hazır edecekmişim.
Tamam geleyim. "5 te geldim hazırlıyorum, ne mi olacak, sabah ki toplantıdan sonra bakacak yani 11 den sonra"
Bir süre daha, El alemin işinde rezillik çekmeye devam edeceğiz
Herkese günaydın, iyi günler dilerim.
Dijitalleşmeye odaklanmanızı önerebilirim. İlk başta biraz yorulursunuz belki ama sonrasında rapor hazırlama külfeti üzerinizden tamemen kalkar ya da en azından bir göz atıp, paylaşabileceğiniz hale gelir.
Kendinize bu eziyeti yapmaya devam etmeyin, derhal o işten istifa eddıfdsflmvşf..
Ben varlıklı bi insan değilim, tek gelirim şu an çalışmakta olduğum iş yerim mesela. Bazen hemen herkesin etrafında mutlaka bi kaç tane numunelik olan cins tiplerin olduğu bi arkadaş çevremde işimden yakınıyorum, "bıktım" falan gibi tabirler kullanıyorum, hemen ordan çıkıyor bi tanesi; "bence sen o işi bırak, bi kaç ay kafanı dinle kendine gelmeye ihtiyacın var, sonra bakarsın kafana daha uygun bi iş" diye bi 'tavsiye' veriyor. Eksik söylüyor aslında, kafamı dinlediğim süre içinde bi San Fransisco falan yapıp şöyle California sahillerinde sörf falan yapmam lazım hatta.
hocam herşey dijital, adam baskı istiyor ve klasöre saklattırıyor. Bu şirket en üst seviye enerji yönetimi konusunda benzer alanlarda çalışan firmalara göre örnek gösteriliyor. Bazı takıntılı durumları var. Ekrandan kontrol etmek istemiyor. Eline alması gerekiyormuş
ahahah dedim ne diyor
Böyle bir lüksüm yok. Gerçi burada beni tutan 2 konu var. 1.ctesim bana kalıyor. 2. piyasaya göre maaşım biraz daha iyi. Farklı bir yere gitsem orada ki el alemin işi bundan iyi olmayacak. Her ne kadar yüksek mühendiste olsam adamın gözünde maaşını verdiğim işçim olarak kalıyorsun. Kafayı tırlatana kadar devam. En azından hayatımda bisiklet yürüyüş vb sporlar var. Takıyorum kulaklıklarımı (yürürken) ben ve müziğin ritmi. Gerisi umurumda değil.
5:30 gibi şirkete geldim doğrudur. ama hem üretimi kontrol etmek hemde işleri halletmek için. Zaten haftada 2 sefer geliyorum vardiyaları kontrol etmeye.Sabah 5 falan yazınca ben de hazırlığı sürüyor sanmıştım.
Bu bir yol bisikleti diye belirt eğer aksini söylerse olduğun yerde dur ve hemen yetkilileri ara bu daha etkilli bir şey.Sabah jandarmadan fırça yedim,beyefendi bisiklet yolu varken neden anayoldan gidiyorsunuz dedi,haklısın kumandan ama bisiklet yolu b.k gibi cam kırıkları var,ayrıca ek yerleri lastikleri berbat ediyor dedim ve şansımı fazla zorlamadan bisiklet yoluna çıkarak olay yerini sessizce terk ettim.
köy yolu olduğu için tek yetkili jandarmahemen yetkilileri ara
tamam.Bu bir yol bisikleti diye belirt
Lisanslarınızı güncelleyiniz, Mayıs ayında Bursa Granfondo' ya bekliyoruz..
Tabi formunuzu da optimum hale getirmeniz iyi olur ...
Aynen, şurda ne kadar vaktimiz kaldı belli değil hiç ertelemeye gerek yok. İstanbul'da da olur illa bu sene ben de şöyle en az 1-2 yarışa katılmak istiyorum bakalım hayırlısı..Takvim belli oldu mu?
ooo çalışmalara başlayayım bu sene en az 2 gf katılmak istiyorum o heyecanı yaşamak istiyorum ölmeden önce.
Enflasyon içimizden geçiyor, ben bunu yazmak istedim. Gün geçtikte fakirlesiyoruz, alim gücümüz düşüyor. Insan zincir degistirirken düşünür mü arkadaş, 3 sene önce daha az kazaniyordum ve alisveris yaparken bunkadar dusunmuyordum Insallah eski gunlerimize geri döneriz ulke olarak