Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Sadettin Z. Welcome to the jungle :)

@Alazarhus Üniversiteye ismini veren Necmeddin Erbakan'ın, Türkiye'de ağır sanayi hamlesi başlatıp, 100 bin (yazıyla YÜZBİN) tank üretip bunları Arap ülkelerine satma ve bu şekilde İsrail'i tepeleme projeleri falan vardı. O mertebelerden günümüzde "Hastalık Allah'tan gelen cezadır" seviyesine inmeleri üzüntü verici tabii.

Scudo
Erbakan her iyi mühendisi gibi kafayı sıyırmış bi dahiymiş, ha sıyırdığı taraf hoş olmamış orası ayrı bir konu.

Bunların faydası oluyor mu gerçekten ? Ben daha önce hiç kullanmadım.
IMG_2996.jpeg

Yine başladı aralıksız yağmur fırtına.

Fabrikayı su basmasa bari. Ciddi yağmur var. inegöl/bursa

Erbakan her iyi mühendisi gibi kafayı sıyırmış bi dahiymiş, ha sıyırdığı taraf hoş olmamış orası ayrı bir konu.
Gençliğinde Almanya'daki motor fabrikalarında dizel motorun nasıl çalıştığını ve parçalarının nasıl imal edildiğini öğrenip, sonra gelip burda %100 yerli motor yapılmasına ön ayak olmuş biriydi, bu bakımdan ülkenin sanayisinin gelişmesi adına pozitif bir isimdir, fakat dahi denebilecek bi olayı yoktu. Balıkçı takalarında kullanılan motor, "Pancar motor" diye, farklı bir motor tipi ve onun buluşu olarak biliniyor. Bildiğimiz dizel motor aslında, sadece gücü düşük. Bu sebeple yakıt sarfiyatı az.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bende de Tourney var yav n'olcak, Tourney'liler giremez diye bi kural yok gel 2 Tourney kapışak :) Hatta varsa RC100 başka hodri meydan :p

Tourney kafasının sonradan gelmesi değişikliği : Tourney'liler katılamaz diye bi kural yok di mi :(
Performansım aşırı kısıtlanıyor ama

Özcan GÜLER hakkında bilgisi olan var mı? Video da atmaz oldu uzun süredir, ınstagram vs kullanıyorum onun için açıklaması falan var mı bakamadım.

Özcan GÜLER hakkında bilgisi olan var mı? Video da atmaz oldu uzun süredir, ınstagram vs kullanıyorum onun için açıklaması falan var mı bakamadım.

evet uzun videolar yok, strava da takip ediyorum trainer kasıyor. İnstagram da reels videoları geliyor arada. Farklı bir durum var mı bilmiyorum. En son orbea ile sponsorluğu bitti giant a kendi bisikletine emektarına geri döndü.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
evet uzun videolar yok, strava da takip ediyorum trainer kasıyor. İnstagram da reels videoları geliyor arada. Farklı bir durum var mı bilmiyorum. En son orbea ile sponsorluğu bitti giant a kendi bisikletine emektarına geri döndü.
Teşekkür ederim 🙏

Uzun sürüşleri bırakıp yarışlara hazırlanacağım demişti bi ara. Bunun için hazırlık yapıyordur muhtemelen.

Son düzenleme:
Koşuya sarmış bu aralar,kapıdağ maratonumuydu tam bilmiyorum ama yarı maratonlara katıldı en son,uzun süre bisiklet binenlerde genelde olağan bir durum,galiba bisiklet kesmemeye başlıyor ve biraz koşu biraz yüzme derken olay ya triatlona bağlanıyor yada uzun mesafe koşucusuna evriliyorlar,çevremde yıllarca bisiklet sürüp koşucuya evrilen çok insan var nedense,öyle böylede değil deli gibi 30 40km koşuyor herifler.
@Cemal Ç. abi
instagram da cazy_scandinavian sen misin? :)
Yok onun hesabı ''cmlclk03'' (koca Afyon'lu :komik:)

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Dün ergen bir kardeşim, yanıma gelip bana ; ".. abi, senin adın ve soyadın ile yaşadığın şehir bilgisi ile sana ait e -devlet bilgilerini getireyim mi? " Diye sordu.. Yok artık? Hadi canım, sen de.. dedim.. ben derken çocuk, üstüme kaç ev var araba var, kan grubum, kullandığım ilaçlar, aynı konutta birlikte yaşadığım eşim ve çocuğuma ait bilgileri ve daha bir çok detayı gözümün önüne getirdi. Bunu discord ve vpn tabanlı uygulamalar temelinde, (tüm detayı anlatmayacağım, malum, devlet denilen şey, beni içeri atar ama kafasına esen kişilerin, başka kişilerin bilgilerine 2-3 dk da ulaşabileceği sürece dokunamayacak kadar aciz bir şey olduğu için) Siz de bilin diye dedim.. Erkeğim ama kendimi dünya vatandaşları adına çalışan ve biyolojik olmayan yollardan ilişkiye giren bi op olarak görüyorum..Ay a gitme muhabbeti geçmiş de , görünce aklıma geldi.. embesil gibi, şifre yazmaya çalışıp girmeye çalışıyoruz hala e devlet e... Giren girmiş haberimiz yok .

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Dün ergen bir kardeşim, yanıma gelip bana ; ".. abi, senin adın ve soyadın ile yaşadığın şehir bilgisi ile sana ait e -devlet bilgilerini getireyim mi? " Diye sordu.. Yok artık? Hadi canım, sen de.. dedim.. ben derken çocuk, üstüme kaç ev var araba var, kan grubum, kullandığım ilaçlar, aynı konutta birlikte yaşadığım eşim ve çocuğuma ait bilgileri ve daha bir çok detayı gözümün önüne getirdi. Bunu discord ve vpn tabanlı uygulamalar temelinde, (tüm detayı anlatmayacağım, malum, devlet denilen şey, beni içeri atar ama kafasına esen kişilerin, başka kişilerin bilgilerine 2-3 dk da ulaşabileceği sürece dokunamayacak kadar aciz bir şey olduğu için) Siz de bilin diye dedim.. Erkeğim ama kendimi dünya vatandaşları adına çalışan ve biyolojik olmayan yollardan ilişkiye giren bi op olarak görüyorum..Ay a gitme muhabbeti geçmiş de , görünce aklıma geldi.. embesil gibi, şifre yazmaya çalışıp girmeye çalışıyoruz hala e devlet e... Giren girmiş haberimiz yok .
Liselilerin elinde bütün bilgilerimiz. Gençlerin yeni eğlencesi bu.

Geri