Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Arkadaşlar merhaba
Özel sektör de çalışıyorum. İstifa etsem tazminat alabilir miyim? (12 sene )

Not: iş tekliflerine açığım

Abi sabah erkende 2, öğlen arkası 18, akşam iş çıkışaında 9 derece :naslyni:. Bu ne saçma havadır İstanbul'da? Bir de bunların hissedilenleri var :naslyany:.
Sanki Mikail aleyhisselam bizi cezalandırmak için ortalığı biraz İskandinavlı Odin'e ya da Yunan'lı Zeus'a bıraktı da kenardan izliyor o_O :krktm:.
Abi ben sabahleyin bildiğin dondum 10* derece diyordu fakat hissedilen 1-5 derece. Öğleden sonra da terlemekten canım çıktı ve şimdi yine üşüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Arkadaşlar merhaba

Sigortan 1999 öncesi başlamışsa, 15 yıl çalışmaya olabilir.

Alamazsın . Şirketle anlaşmak en mantıklısı . Şirketlerin sömürge durumuna dayanarak bunu söylüyorum. Ben de 10 yıla yakın özel sektöre hayatımı verdim . Verdiğim güne lanet olsun.

Köyümde çimene yatıp 10 yıl dursam daha sağlıklı olurdum.

Tanıdığım 1-2 kişi kendini kovdurdu. Ancak bu şekilde tazminat alabilirsin. İş yerinin tazminat vermeden kurtulması için "keyfi olarak kovmadığını" kanıtlaması gerekiyor. Bu sebeple, sınırları çok belli olmayan şeylerde, ustaca, savsaklamalısın. Senden 5 günde beklenen işi 8 günde yapma şeklinde, sallıyorum. Geç gidip erken çıkma şeklinde savsaklama yapmayı düşünme, anında muhasebeciye kişinin iş saatinde olmadığını kayda geçtiriyorlar ve tazminat koparma ihtimalin bir anda sıfıra iniyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar merhaba

iyi bir iş avukatına sormanız lazım. zaten iyi bir avukat bulmak epey zor. 1 sene çalışsanız bile kıdem tazminatı hakkınız var. ancak, işveren bu parayı size vermek istemeyecektir (her ne kadar maaşınızdan kesip bir köşeye atsa da). mobbing'e maruz kalanlara önereceğim ilk adım, teşekküllü bir devlet hastanesi psikiyatri polikliniğinden "teşhise iş yerinde psikolojik tacize dair duygudurum bozukluğu" içeren bir ibareyle, doktora bir ilaç yazdırmanız. kontrole 15 gün sonra gittiğinizde, bozukluğun seyri artmıştır deyip ilacın miktarını arttıran bir reçete almanız. 2 ay sonra da, işveren ile pazarlığa oturmanız. bu rapor ile, işyerini dava edebilirsiniz. burada, bir kasıt yada kötülük yok. geçmiş olsun.

Arkadaşlar merhaba

Kanunen aynı iş yerinde 15 yılı doldurduktan sonra istifa edince tazminat alabilirsiniz. Aksi takdirde iş veren inisiyatifinde bir durum.

87kg 180cm biri olarak ben cesaret edemiyorum hafif yol bisikletine binmeye. Yok jant teli kırılır vs diye.
Adamın yaptığına bakın, bu kadar kiloyu nasıl taşıyabiliyor bir yol bisikleti? Amacım body shaming değil yanlış anlaşılmasın.

İdari izin denilmiş... Keşke kutuplaşmamamız için herkese "resmi tatil (izin)" denilseydi.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
@RoninRider Memurlar çok yorulduğu içindir.

İçimden geçti. Yazayım. Gözümle gördüğüm, yakından bildiğim, çok açık birkaç örnek:

En küçük ilçe belediyelerinin bazı müdürlüklerinin evrak servislerinde, küçücük odalarda üçer personel çalışıyor. Çalışıyor derken, orada bulunuyorlar anlamında.

Yine bazı belediyelerin İmar-Şehircilik Müdürlüklerinin numarataj servislerinde yedi-sekiz personel bulunuyor. Bir masada iki kişi görüyorum. Akşama kadar üç-beş vatandaş gelecek de, fiş kesecekler.

Sadece belediyeler değil, birçok kurumda akşama kadar tek işi orada bulunmak olan memurlar var.

Bırakın en azından idari izinli olsunlar da, evlerinde takılsınlar. Kendi elektrik-sularını tüketsinler evlerinde.

Bir çok semenin ve kendini bilmezin bulunduğu memleketimizde bisiklet yolu ;

(link)

• Kızgın
Tepkiler: suyunsesi
Şekilcilikten nefret ediyorum! Şekilcilerden de...
Özellikle 90'lar popa meraklı olduğum için, dönemlik olarak bir kişinin tüm albümlerini dinlerim. 2 gündür Harun Kolçak'ı takibe almıştım. Vardığım sonuç, şekilciliğin kurbanı olmuş bu değerli sanatçı. İlk çıktığı dönemde, sarıya boyalı bonus kafa, gözlük, bıyık, hafif göbekli hımbıl bir vücut ile hiç ilgi çekmemiş, saygı görmemiş. İnsanların büyük çoğunluğu halen ilkel güdülerinin etkisinde. İnsanın içi ile değil, dışı ile ilgileniyor. Dış paket kötü ise içini merak etmiyor. Çok üzücü.

Hava 12 derece diyor ama hissedilen 0.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Geri