Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Apple intelligent baya iyi işler çıkartacağa benziyor

type c yi apple ve intel beraber geliştirdiler. steve yoktu. apple ın zamanında kendine has portlarını görseniz çıldırırdınız. type c neticede apple ı bile ele geçirmiş bir arayüzdür. inanmıyorsanız saygı duyun.

not: hayatımda hiç apple ürünü kullanmadım.
USB’ler üzerine çalışan bir örgüt var, saydığınız markaların haricinde Microsoft, HP ve daha nice teknoloji şirketinin de dahil olduğu bir örgüt bu. USB-C’nin icadını sadece bu iki firmaya atfetmek çok doğru bi yaklaşım olmayacaktır bu sebeple. Öte yandan Apple bu örgütün kurulduğu 1995 yılından beri üyelerinden biri sanırım, o yüzden dolaylı da olsa Steve Jobs’un da katkısı var demek doğru olur mu, tamamen yanlış olmaz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Birilerinin bize karşı ilgi ve sevgisi var diye bizim de onları sevmemizi ve onlara ilgi göstermemizi bekleyen insanlara karşı kayıtsız kalmak, yapabileceğim en etkili eylemlerden biridir.

Yeni bir yol bilgisayarı geliyor.

Ne kadar güzel gelse bile çin malları dünya genelinde piyasayı domine etmeye başladı. İgpsportun son (link) garmin seviyesine ulaşmış gibi duruyor. Strava tarafından engellemelere maruz kalmazsa elektirkli çin arabaları gibi piyasayı ele geçirecekler :)

Ne kadar güzel gelse bile çin malları dünya genelinde piyasayı domine etmeye başladı. İgpsportun son (link) garmin seviyesine ulaşmış gibi duruyor. Strava tarafından engellemelere maruz kalmazsa elektirkli çin arabaları gibi piyasayı ele geçirecekler :)
ancak bizim gibi fakir ülkelerde çok satar o ürünler, çinliler henüz avrupa markalarının kalite ve stabilitesine ulaşamadı, belki ileride olabilir.

(link)

(link)

Bir ulu çınarın dalını kesmemek için 1930'un şartlarında koskoca binanın temeline ray döşenip kaydırılmasını istemişti. Hatta bu işi bizzat takip ederek işçilerle birlikte çadırda gecelemişti Atatürk. "Devletin işi gücü yok mu da bir çınarla uğraşılıyor?" diye soranlara "İşte bu çınar bizatihi devletin kendisidir." cevabını vermişti.

Onun bu vizyonundan nasıl böyle bir hödüklüğe sürüklendiğimizin ibret vesikasıdır bu haber.

En az 20 yıldır aynı ethernet kablosunu kullanıyorum, internet hızı yavaş gibi .Masaüstü pc kullanıyorum.Eski kabloyu değiştirip Cat 5 ya da cat 6 kablo kullansam internet bağlantı hızım artar mı ?

Son düzenleme:
En az 20 yıldır aynı ethernet kablosunu kullanıyorum, internet hızı yavaş gibi .Masaüstü pc kullanıyorum.Eski kabloyu değiştirip Cat 5 ya da cat 6 kablo kullansam internet bağlantı hızım artar mı ?
Eğer bilgisayarın ethernet kartı ve modem de 20 yıllık değilse artabilir.

kablo hızınız 100mbit ve üzeri ise bir faydası olmaz. yine de deneyebilirsiniz. kablolar pek pahalı şeyler değil.

Bir kask ne kadar da etkiliyormuş konforu yahu ! Şimdiye kadar Decathlon'un B'twin 100 şehir bisikleti kaskını kullanıyordum, bugün gene decathlondan Van Rysel Roadr 100 kaskını aldım ve inanılmaz fark etti ! Kafam her sürüşte sucuk gibi oluyordu bugün çok az terledi ama o kadarcık da olsun hava 34 derece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
En az 20 yıldır aynı ethnernet kablosunu kullanıyorum, internet hızı yavaş gibi .Masaüstü pc kullanıyorum.Eski kabloyu değiştirip Cat 5 ya da cat 6 kablo kullansam internet bağlantı hızım artar mı ?

İnternete çıkış hızınız (modem ya da routerda o an kurulu bağlantının hızı) ve speed test sonuçlarınıza bakın önce.- Eğer anlamlı bir fark varsa bakılabilir. Aksi halde eğer uçlarda deformasyon ya da sürekli ayak altında ezilmiyorsa birşey değişmez, internet için. Ev içi bir ağ kullanıyorsanız, NAS, TV, oyun konsolu , diğer akıllı ev cihazları vs ev içi hızı arttırmanın yolları var. Ama sadece kablo ile olacak iş değil, gigabit LAN a çıkacaksanız, cihazlardaki network kartları da bu hıza çıkabilir olmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: speedymammy

Bisiklet bindiklerimizi düşecekler mi? Ayrıca videonun sonundaki cümle duruma açıklık getiriyor. "ama ben bu olayın doğa hassasiyeti ile olduğunu düşünmüyorum"

Bisiklet bindiklerimizi düşecekler mi? Ayrıca videonun sonundaki cümle duruma açıklık getiriyor. "ama ben bu olayın doğa hassasiyeti ile olduğunu düşünmüyorum"

konudan bağımsız bu adamın bir videosunu izledim ve bir daha hiç bir videosunu izlememeye yemin ettim.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Geri