- Tepki
- 18.590
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sarıgül videolarda herşeyi tokatlıyor ama bu sefer tokat atmayı unutmuş
Motor kullanıp da böyle sürenler çok yaşamıyor zaten. Ben işe bisikletle gidip gelirken sakin sakin kaldırımdan sürüyorum ya da şeridin tam ortasından.bu kadar aracın içinden bisikletle geçmek çok cesurca ve delice geliyor bana
Zamların haberi değil direkt kendileri içimden geçiyor. Holdır şoldır şampuan aldım geçen gün, 200 küsür lira olmuş imdirimli diye sattılar bi de. En son aldığımda 110 küsür bişeydi. Yani ekmek mekmek böyle sık aldığımız şeylerin fiyat artışları çok çarpmıyor insanı ama ara ara aldım şeyleri bi önceki seferde kaça aldığımı hatırlıyorsam şok oluyorum, hâlâ.Şuan içimizden geçen tek şey gelen zam haberleri sanırım![]()
(link)Zamların haberi değil direkt kendileri içimden geçiyor. Holdır şoldır şampuan aldım geçen gün, 200 küsür lira olmuş imdirimli diye sattılar bi de. En son aldığımda 110 küsür bişeydi. Yani ekmek mekmek böyle sık aldığımız şeylerin fiyat artışları çok çarpmıyor insanı ama ara ara aldım şeyleri bi önceki seferde kaça aldığımı hatırlıyorsam şok oluyorum, hâlâ.
Sizi böyle bir ithamda bulunmaya iten delil nedir? Varsa.Barış Özcan'ın oğlu Sufi:
319276 dosyayı görüntüle
Eğer uslu bir çocuk olursanız siz de 2500 kitap okuyabilir ve rüyanızda Fetullah Gülen'i görebilirsiniz...
Sizi böyle bir ithamda bulunmaya iten delil nedir? Varsa.