Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Can Çelik , "Yanınakalıristan" da sıradan bir durum...

Scudo
80'lerde bu klakson ne modaydı

IMG_20240717_012408.jpg

Ne kafa ütülerlerdi bununla videosunu da buldum, iyi ki artık böyle şeyler moda olmuyor 😂

untitled-jpg.318913

451578700_460925560065631_3211297740718029666_n.jpg

Sarıgül videolarda herşeyi tokatlıyor ama bu sefer tokat atmayı unutmuş :p nedir arkadaş bu Türk siyasetçilerinin kasetlerden çektiği...
(link)

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Adamın teki cavendish 35. kez etap aldı diye gidip bu şekli çizmiş stravaya :) Linkini bırakıyorum (link)

Screenshot_20240717_160651_Strava.jpg

Şu an içinizden Sarıgül Marıgül falan geçmesin. Maazallah :krktm:

• Hahaha
bu kadar aracın içinden bisikletle geçmek çok cesurca ve delice geliyor bana

• Beğen
bu kadar aracın içinden bisikletle geçmek çok cesurca ve delice geliyor bana
Motor kullanıp da böyle sürenler çok yaşamıyor zaten. Ben işe bisikletle gidip gelirken sakin sakin kaldırımdan sürüyorum ya da şeridin tam ortasından.

Daha bugün haber geldi kurumda çalışan biri işe bisikletle giderken otobüs çarpmış ve şu an yoğun bakımda hayati tehlikesi devam ediyor.

Bundan sonra sadece kaldırımda sürerek gideceğim ya da toplu taşıma ile.

Şuan içimizden geçen tek şey gelen zam haberleri sanırım :kötü:

Şuan içimizden geçen tek şey gelen zam haberleri sanırım :kötü:
Zamların haberi değil direkt kendileri içimden geçiyor. Holdır şoldır şampuan aldım geçen gün, 200 küsür lira olmuş imdirimli diye sattılar bi de. En son aldığımda 110 küsür bişeydi. Yani ekmek mekmek böyle sık aldığımız şeylerin fiyat artışları çok çarpmıyor insanı ama ara ara aldım şeyleri bi önceki seferde kaça aldığımı hatırlıyorsam şok oluyorum, hâlâ.

Zamların haberi değil direkt kendileri içimden geçiyor. Holdır şoldır şampuan aldım geçen gün, 200 küsür lira olmuş imdirimli diye sattılar bi de. En son aldığımda 110 küsür bişeydi. Yani ekmek mekmek böyle sık aldığımız şeylerin fiyat artışları çok çarpmıyor insanı ama ara ara aldım şeyleri bi önceki seferde kaça aldığımı hatırlıyorsam şok oluyorum, hâlâ.
(link)

Google'a holdur şoldur yazdım direk çıktı :D 87tl

• Beğen
Tepkiler: MakRo
300 milyonluk amerikada bu ikisinden başka başkan adayı yapılacak insan yoh mi?

motoru sattım araba aldım

Sizi böyle bir ithamda bulunmaya iten delil nedir? Varsa.

Sufi'nin validesi Devletşah hanım, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün sonra, kendisine sosyal medya mecrasından sorulan, darbe girişimiyle ilgili bir soruya şöyle cevap veriyor:

S: En azından seçimle gelen seçimle gider demeyecek miyiz?
C: Demeyin tabi... Nereden biliyorsunuz iyi bir şey olmadığını?

• İnanılmaz
Tepkiler: RmzBurak
Geri