Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
kelimelik oynamayın. uykuya dalarken kendinizi durmadan kelime türetirken buluyorsunuz.
aynısı zamanında tetris oynarken olmuştu. başımı yastığa koyup gözümü kapatınca durmadan yukarıdan aşağıya çubuklar iniyordu. :komik:

Kızılay eski müdürünün kızının karıştığı kaza hakkında yorumunuz nedir? Kamera açısı olayın rengini önceki kurye kazasında olduğu gibi değiştirebilir ama motor aşırı hızlı, aracı 16 yaşında çocuk kullanıyor (trafikte ehliyetsiz dahi olsa sürücünün haklarının olduğunun bilincindeyim), kaskı da yok. Bence kızın serbest yargılanması yerinde ve ceza da almayacağını düşünüyorum.

Kendi insanını görünce böcek! görmüş gibi davranan Entarili tipleri görünce ağzının suyu akan sonrada iflas ettim diye ağlayanlar Remixli halay veya oyun havası açın oynayın bol,bol şimdi.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz- ve mcanerg
Şuraya geldim sabah güzel bir şey paylaşacaktım, şu olayı gördüm sinirim bozuldu ya, artık gerçekten tiksiniyorum bu olaylardan insanlardan

yola böyle girmek içi ama felan olmak lazım, göz göre göre çarpmış
Motorcuda da kusur yok değil, yanındaki araçlar duruyor o hızla gidiyor eğer hızını düşürmesine rağmen bu hızda ise demek çok daha hızlı idi. Mutlaka daha geriden de kamera kaydı vardır çıkar sonraki günler.

Yine de araç şoförü ara yoldan çıkarken tam emin olacak boş olduğuna, birisi sana yol verir onun arkasındaki görmez bile, senin başına bela olur.

Çocuğun ehliyeti yok diyorlardı, böyle bi durumda maalesef işin nasıl sonuçlanacağı kazanın taraflarının kimliğinden bağımsız olarak belli zaten. Tabi eğer gerçekten ehliyeti yoksa..

Çocuğun ehliyeti yok diyorlardı, böyle bi durumda maalesef işin nasıl sonuçlanacağı kazanın taraflarının kimliğinden bağımsız olarak belli zaten. Tabi eğer gerçekten ehliyeti yoksa..

Ehliyetsiz araç başında olması onun hatası ama trafik kurallarını aracın ihlal etmesi sebebiyle ölümlü kazaya sebep oluyor.

Ehliyetsiz dahi olsa karşı tarafı yakar bu durum.

kanunlara uygun davranılırsa aslında ehliyetsiz olunca ehiyatsiz araç kullanmaktan ceza kesilir diye biliyorum, hata kusurları yine olaya göre değerlendirilir

yola böyle girmek içi ama felan olmak lazım, göz göre göre çarpmış

Kız motora çarpmadan hemen önce veya çarptıktan sonra frene de basmıyor. Muhtemelen o esnada şoka girdi, gazı freni direksiyonu falan bıraktı. Araba kontrolsüz bir şekilde karşı sokağa giriyor.

Bu olayın nasıl sonuçlanacağını hepimiz az-çok tahmin edebiliyoruz. Baba-kız, ölen çocuğun gariban ailesinin duvarları sıvasız, elektriği borçtan dolayı kesik, gecekondu mahallesindeki evine bir başsağlığı ziyareti gerçekleştirecekler. Ziyarete eşlik eden bir din alimi, Bakara suresi 154. ayeti (Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz.) okuyacak. Peygamber efendimize komşu oldu, zart zurt'tan sonra kan parası pazarlığı başlayacak. Benim tahminim 1 milyon TL gibi bir paraya el sıkışacaklar ve aile şikayetini geri çekecek. Böylece olay tatlıya bağlanmış olacak.

Hanım kızımız da "Hayat uzun bir maraton. Artık önümüzdeki maçlara, babet çoraplı, kısa paça pantolonlu, abdestinde-namazında hayırlı kısmetlerimize bakacağız" diyerek hayatına devam edecek.

Kızımızın başı bağlıymış. Damat bey de ABD'de Tesla'da çalışıyormuş. Şimdi bu mutlu aile tablosunun, böyle tatsız bir olayla bozulmasına müsaade etmemek, devlet büyüklerimizin görevi olmalı....

Son düzenleme:
Motorcuda da kusur yok değil, yanındaki araçlar duruyor o hızla gidiyor eğer hızını düşürmesine rağmen bu hızda ise demek çok daha hızlı idi. Mutlaka daha geriden de kamera kaydı vardır çıkar sonraki günler.

Yine de araç şoförü ara yoldan çıkarken tam emin olacak boş olduğuna, birisi sana yol verir onun arkasındaki görmez bile, senin başına bela olur.
tali yoldan ana yola girip birine çarpamazsın motorun hızlı olması vs bahane değil zaten elimizde ölçülmüş bir hız da yok

Bugün iş yerinde gözümün önünde forklift yavru kediye çarpıp öldürdü. Zavallı hayvan bir süre titreyerek can çekişti.

İş yerlerinde forklift şoförlerinin yarış pilotu gibi davranmasından nefret ediyorum. Elinin altında tonlarca ağırlıkta araç var, her an biri önüne çıkabilir ve kolay kolay göremez buna rağmen hızlı gidiyorlar. Tabi asıl suç burada şoförleri sıkıştıran patron da oluyor.

Geri