Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Umur Bora Yaşasın evde oturanların yaptığı mizah katkısı.

Scudo
Arabamı ara sokağa çektim, yolun karşı tarafı da boş, bir kadın tam benim arabanın hizasına gelecek şekilde park etti ve park ettiği yerin hiçbir özelliği yok gölge, yerin temiz olması vs önünde 5 araba, arkasında 10 arabalık boş yer var, daha arabasının motoru çalışıyor bana "beyefendi aracınızı biraz ileri alır mısınız aynı hizada olmasın" dedi. Kadınları anlamak güç dedikleri böyle durumlar olsa gerek. Fıkra gibiydi yahu :D

Şimdi İstanbul’da trafikte tabi hemen hemen 1 arabalık bi boş yer olduğu taktirde orayı mutlaka doldururlar bilirsiniz, arabanın tam sığmasına gerek olmadan girerler hatta. Bu alışkanlıkla Eskişehir’e gittim geçen sene bi, saat akşam üstü gibi iş çıkışı saatleriydi, Sazova Parkı’nın orda Osmangazi Üniversitesi önündeki yola bağlanan kavşaktaydım, yol o kadar geniş ki İstanbul’da 4 araba yan yana gider öyle bi yol düşünün ama tek şerit çizilmiş, hemen aynalarımı kontrol ettim ne taraftan arabalar girecek diye, aa o da ne? Kimse girmedi. Baya tek şeritte tek sıra halinde bekledik ana yola bağlanmak için, hatta yola bağlanırken kimse taralı çizgilere falan da basmıyordu. Eskişehir’deki arkadaşlara tavsiyemdir; böyle olmaz arkadaşlar girin bu boşluklara, yeteri kadar kilitlenmiyor bu şekilde trafik. Önünüzdeki sıra bekleyen enayilerin üstünden falan geçmeniz lazım, bu şekilde gideceğiniz yere nerden baksanız en az 1-1,5 dakika falan daha erken gidebilirsiniz :)

Eskişehirliler trafikte olmadık yerde tramvay yüzünden daralan yollar veya park yeri olmadığından şeride bırakılan araçlar nedeniyle tek sıra gitmeye alışıktır.

:D Hah, bir askerlik anılarımız eksikti...

Diamond Tema bile en popüler olduğu döneme saklamış askerlik anılarını her zaman tutar askerlik anısı.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
dahon curve sl yada xl :).Yazdım.

Vodafone'nin saçmalıklarıyla uraşıyorum. Yani müşteriye 320 tl olan tarife 10 yılı aşkın müşteriye 560 tl.

Eeeee çok sevdiğim bir söz var"Derviş,dervişe sırayla binermiş" yeriydi şöyle bodruma doğru yollayalım...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde 44 kişinin yaşamını yitirdiği Saitbey Sitesi’nin dördüncü duruşması bugün yapıldı.

Sanık avukatı, "Ölenler şehittir. Ölenlerin ömrü yetti, onların ömürleri uzatılmaz. Allah böyle buyurmuş. Onların ömrü bittiği için vefat etmişler, enkaz altında kaldıkları için değil. Eceli gelenin eceli ertelenmezmiş" dedi.

Bu savunmayı hazırlayan avukata diplomayı veren hukuk fakültesinin dekanını, o dekanı fakülteye atayan üniversitenin rektörünü, avukatlık ruhsatını veren baronun başkanını gözlerinden öpüyorum...

Untitled.jpg

"Görevimle hastam arasına; yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin girmesine izin vermeyeceğime...

Kararlılıkla, özgürce ve onurum üzerine ant içerim."

İyi günler yeni başlık açamıyorum kusuruma bakmayın bugün bisikletimin zincirindeki toz vb şeyler çok rahatsız ettiği için bir bezle kabasını almak istedim bu sırada bir anlık dalgınlığıma elimdeki bezi ön aktarıcıya sıkıştırdım tamirden pek anlamıyorum. Ama bisikletim 2’ye 5 vitesten aşağı veya yukarısında rahat pedallanmıyor pedala ilk bastığımda tık tık ses geliyor özellikle 3. viteste bu. Neyse tek sorunum buyken oraya sıkışan zinciri zorla çıkardım ama artık ne 2 ne de 3 vitese geçebiliyorum 1’de sorun yok ama diğerlerinde atıyor. Video izleyip vidalarıyla uğraşmayı denedim çok tuhaflar. IMG_5265.pngIMG_5266.jpegKurtarmadan önceki hali bu zinciri kurtardıktan sonraki ise şimdi ekleyeceğim fotoğraf.IMG_5263.jpeg

@Mehmet Altuğ Irkçı olmak hipokrat yeminiyle çelişmiyor. Mesela sallıyorum, "ırkçı olduğum için bu ülkü ocağı yiğitlerinin vurduğu ermeniye saplanan mermileri almayacağım, gebersin" deseydi çelişirdi.

Asıl hata, bu kişiler 18-28 yaş arasını inekleyerek geçirdi diye ırkçı/sağcı/milliyetçi olmamalarını beklemek. İneklemek bunları doktor pozisyonuna getiriyor sadece. Eşeklikleri baki kalıyor.

Tam diyecektim biz de ev arkadaşımla Fizik 2'de benzer olayı yaşamıştık diye ama forum ahalisinden "Fizik'ten de bu not alınır mı mühendis adamsın" şeklinde bi tepki alırım diye korkup yazmamıştım :p Finallerden sonra evde otururken bi akşam telefon bildirimi aldım, çok iyi geçmediğini biliyordum ama yine de bi 50-60 alırım dediğim Fizik'ten tam hatırlamıyorum ama baya komik bi not aldığımı öğrendim. Bütün arkadaşlar güldü halime. Tabi biz böyle gülerken gülerken patır patır herkese bildirimler gelmeye başladı, 5-6 kişilik bi grup içinde en düşük notu alacağını bekleyen ben, en yüksek notu almıştım. Neticede hepimiz kaldık, yaz okulunda bi kısmımız bi daha kaldık, sonraki sene ucundan anca geçtik :(

Bence fizikten kalmamış mühendis kaza yapmamış Tofaş gibidir. Yok değildir ama nadirdir :D Sonuçta ikisi de mühendis :p Aslında fizik 1 mekanik konuları içerdiğinden çalışmadan rahatlıkla geçmiştim ama işin içine elektrik girince çalışsam bile fayda etmiyor.

Son 3 senedir oturduğum apartmanın sakinleri,sayın yönetici ve saz heyeti.Arkadaş itiraf edin siz bu Isı yalıtımını Lucifer'a mı yaptırdınız kardeşim 😱 Yada tuğla yerine (Mağmamı)kullandınız ,yahu anladık nem var ama bu apartmanda anomali! var yanıyoruz aloooo😟 Taşınacağım en sonunda başka çare yok.

Günlük 12 saat iş mi olurmuş. Ölüm gibi bir şey. Üstüne gece çalışıyorum ve haftalık iznim bile yok. Tek yaptığım uyumak ve çalışmak. Makineden farkım kalmadı. İşin garibi işi hızlı yapıyorum biraz oturmak için. Oturunca hemen başka iş veriyorlar. Arkadaşlarımla bir yerlere gitmek ve şehir dışına gidip ücretsiz yurtlarda kalarak gezmek istiyordum hepsi yalan oldu.

Ben meslek hayalimi değiştirdim. Mezun olunca mühendis değil işsiz olmak istiyorum. Diyojen gibi bir fıçının içine girerim, tüm gün çalışanlarla dalga geçer dururum. Olmadı numara yapar deli Hastanesi'ne girerim. Gerçi 5 kuruş para için tüm hayatını bu şekilde harcamak bence zaten akıl kârı değil

O seviye sigara yasağı olarak tek bildiğim yer Singapur var. Yere izmarit atanlar başta olmak üzere çöp kutusu dışında elindeki herhangi bir şeyi oraya buraya atan herkesten tiksiniyorum. Zaman zaman çevremde bunu yapanlarda oluyor uyarıyorum kimisi "dalgınlıktan oldu" diyerek alıyor kimisi "tek ben mi atıyorum" diyor. O tip insanla zaten ufaktan ilişkileri kesiyorum.

Bu ara acayip bir gravel bisiklet ateşi var içimde. Yolu dağı satıp tek bisiklete indirmek istiyorum. Ama iki bisikleti satsam bile xl veya xxl kadro bulamayacağım için yine beklemek zorunda kalacağım.
Abi Lapıerre Crosshill serisine bakabilirsin,benim de boyum uzun 60 kadro kullanıyorum rahatımç

• Beğen
Tepkiler: -Deniz- ve MakRo
Geri