Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 7.747
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Şimdi İstanbul’da trafikte tabi hemen hemen 1 arabalık bi boş yer olduğu taktirde orayı mutlaka doldururlar bilirsiniz, arabanın tam sığmasına gerek olmadan girerler hatta. Bu alışkanlıkla Eskişehir’e gittim geçen sene bi, saat akşam üstü gibi iş çıkışı saatleriydi, Sazova Parkı’nın orda Osmangazi Üniversitesi önündeki yola bağlanan kavşaktaydım, yol o kadar geniş ki İstanbul’da 4 araba yan yana gider öyle bi yol düşünün ama tek şerit çizilmiş, hemen aynalarımı kontrol ettim ne taraftan arabalar girecek diye, aa o da ne? Kimse girmedi. Baya tek şeritte tek sıra halinde bekledik ana yola bağlanmak için, hatta yola bağlanırken kimse taralı çizgilere falan da basmıyordu. Eskişehir’deki arkadaşlara tavsiyemdir; böyle olmaz arkadaşlar girin bu boşluklara, yeteri kadar kilitlenmiyor bu şekilde trafik. Önünüzdeki sıra bekleyen enayilerin üstünden falan geçmeniz lazım, bu şekilde gideceğiniz yere nerden baksanız en az 1-1,5 dakika falan daha erken gidebilirsiniz![]()
Hah, bir askerlik anılarımız eksikti...
Tam diyecektim biz de ev arkadaşımla Fizik 2'de benzer olayı yaşamıştık diye ama forum ahalisinden "Fizik'ten de bu not alınır mı mühendis adamsın" şeklinde bi tepki alırım diye korkup yazmamıştımFinallerden sonra evde otururken bi akşam telefon bildirimi aldım, çok iyi geçmediğini biliyordum ama yine de bi 50-60 alırım dediğim Fizik'ten tam hatırlamıyorum ama baya komik bi not aldığımı öğrendim. Bütün arkadaşlar güldü halime. Tabi biz böyle gülerken gülerken patır patır herkese bildirimler gelmeye başladı, 5-6 kişilik bi grup içinde en düşük notu alacağını bekleyen ben, en yüksek notu almıştım. Neticede hepimiz kaldık, yaz okulunda bi kısmımız bi daha kaldık, sonraki sene ucundan anca geçtik
![]()
Mezun olunca mühendis değil işsiz olmak istiyorum.
Abi Lapıerre Crosshill serisine bakabilirsin,benim de boyum uzun 60 kadro kullanıyorum rahatımçO seviye sigara yasağı olarak tek bildiğim yer Singapur var. Yere izmarit atanlar başta olmak üzere çöp kutusu dışında elindeki herhangi bir şeyi oraya buraya atan herkesten tiksiniyorum. Zaman zaman çevremde bunu yapanlarda oluyor uyarıyorum kimisi "dalgınlıktan oldu" diyerek alıyor kimisi "tek ben mi atıyorum" diyor. O tip insanla zaten ufaktan ilişkileri kesiyorum.
Bu ara acayip bir gravel bisiklet ateşi var içimde. Yolu dağı satıp tek bisiklete indirmek istiyorum. Ama iki bisikleti satsam bile xl veya xxl kadro bulamayacağım için yine beklemek zorunda kalacağım.
Abi Lapıerre Crosshill serisine bakabilirsin,benim de boyum uzun 60 kadro kullanıyorum rahatımç