Üniversitemin Uluslararası İlişkiler Biriminde konuştuğum kişilerin yanlış bilgi verip yönlendirmesi sebebiyle önümüzdeki dönem Erasmus'a gidemiyorum... Sonraki dönem için başvuramıyorum çünkü talihsiz bir dönem geçirdim ve 3 dersten kaldığım için (evet, pek bir durumum vahim
) ortalamam minimum istenen ortalama olan 2.20'nin altına düştü... işin kötüsü bütün üniversitede dil notu en iyi olan 12. öğrenciydim ve ortalamam bölüm ortalamasının üstündeydi ve üniversitede 31 kişi hibeli gitti... Bu gidenlerin 3 tanesi benim bölümümden birde... Kısacası üniversitemin UİB'ne Ted Kaczynski usulü borulu ve çoşkulu süpürüzler yollamak geçiyor içimden
! Keşke diğer herkes gibi yapıp hocalar aracılığıyla halletseydim işimi. Dedim adamlar laboratuvarda çalışıp duruyorlar, vakit bulamazlar tam ilgilenemezler hem UİB bu konuda daha bilgilidir ve daha ilgili davranırlar... Acaba üniversitelere memur seçerken en sıkıntı yaratacak en umursamaz tipleri mi seçiyorlar ? Mesela Mühendislik fakültesinin öğrenci işlerindeki görevlilerden birisi kekeme ve sürekli ona denk geliyorum. Dediğini anlamak için yemin ediyorum bütün dikkatimi ve odağımı veriyorum ama bazen anlayamıyorum. Kibarca "üzgünüm ama anlayamadım, tekrar eder misiniz ?" dediğimde azar işitiyorum. gerçi adamın neden kızdığını da anlayabiliyorum fakat madem bu durum seni küplere bindirecek neden o pozisyonu kabul ettin veya neden kekeme adama sürekli öğrencilerle iletişim kurması gereken bir pozisyon veriyorsunuz ?..