Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Arkadaş kötü niyetli değil. Zaman zaman yaşamındaki duygusal dalgalanmaları emoji butonuna tıklayarak dışa vuruyor.

O değil de, telefonu biraz şarja takmakta fayda var. Hem ısınmıştır biraz, dinlenir.
Hocam bütün büyüyü bozdunuz.

Scudo
Bu öğlen hazırlandım, üstümü giyindim, rotamı belirledim, Gebze'den Tuzla'ya gitmek için hazırdım. Tatil için geldiğim odada bisiklet balkonda duruyordu, bisikleti aldım ve iki adım ileri ilerlettim. Baktım ses bi farklı geliyor, bir de ne göreyim ? Bir akşam uyuyakalmıştım ve bisiklet yağmur altında kalmıştı, zincirdeki bütün yağı almış götürmüş, denizden gelen nemde zinciri paslandırmış... Canım feci sıkıldı ve kendime çok kızdım... Hemen forumda arattım paslı zincire ne yapılabilir diye. Anladığım kadarıyla WD*0 ile zincirden pası temizleyip tekrar yağlamam gerekiyor. Evde olsam her şey tamam ama şimdi yanımda ikisi de yok... Benim sahil kenarında bisiklet sürme hayalim de böylece patlamış oldu...

• Hahaha
Tepkiler: oscak41
Düzce akçakoca, çok güzel bir yerdir demek isterdim ama yol bisikletinde antrenman atmak istediğimde, sokak köpekleri, emniyetin orda gruplaşmış köpekler vs. var. Muazzam belediye hizmeti.

• Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
Üniversitemin Uluslararası İlişkiler Biriminde konuştuğum kişilerin yanlış bilgi verip yönlendirmesi sebebiyle önümüzdeki dönem Erasmus'a gidemiyorum... Sonraki dönem için başvuramıyorum çünkü talihsiz bir dönem geçirdim ve 3 dersten kaldığım için (evet, pek bir durumum vahim :agla: ) ortalamam minimum istenen ortalama olan 2.20'nin altına düştü... işin kötüsü bütün üniversitede dil notu en iyi olan 12. öğrenciydim ve ortalamam bölüm ortalamasının üstündeydi ve üniversitede 31 kişi hibeli gitti... Bu gidenlerin 3 tanesi benim bölümümden birde... Kısacası üniversitemin UİB'ne Ted Kaczynski usulü borulu ve çoşkulu süpürüzler yollamak geçiyor içimden :mad::mad::mad: ! Keşke diğer herkes gibi yapıp hocalar aracılığıyla halletseydim işimi. Dedim adamlar laboratuvarda çalışıp duruyorlar, vakit bulamazlar tam ilgilenemezler hem UİB bu konuda daha bilgilidir ve daha ilgili davranırlar... Acaba üniversitelere memur seçerken en sıkıntı yaratacak en umursamaz tipleri mi seçiyorlar ? Mesela Mühendislik fakültesinin öğrenci işlerindeki görevlilerden birisi kekeme ve sürekli ona denk geliyorum. Dediğini anlamak için yemin ediyorum bütün dikkatimi ve odağımı veriyorum ama bazen anlayamıyorum. Kibarca "üzgünüm ama anlayamadım, tekrar eder misiniz ?" dediğimde azar işitiyorum. gerçi adamın neden kızdığını da anlayabiliyorum fakat madem bu durum seni küplere bindirecek neden o pozisyonu kabul ettin veya neden kekeme adama sürekli öğrencilerle iletişim kurması gereken bir pozisyon veriyorsunuz ?..
Canını sıkma kardeşim, yabancı dili ve üniversite diploması olmayan adamlardan Cumhurbaşkanı oluyor bu memlekette .. senin önün açık 👍🏻

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Milletin canı ''şefkat tokatı'' çekiyor ellaham :snzdglsn:

Müthiş bir Voleybol maçı izledim az önce o_O.
Olimpiyatlarda Kadınlar voleybol maçındta ilk maçımız. Hollanda - Türkiye Maçı.
Hollanda 1. seti aldı, sonra 2. seti de aldılar. Bizden iyi oynuyorlardı :uzgnm:. 2 - 0 öndeydiler. Son set'ti onlar için :acpsnr:. Alsalar kazanıyorlar.
Sonra ne mi oldu :ssrtcbya:. Müthiş kadınlarımız, oyun içinde üstünlüğü dengelemeyi başardı. 3. seti zor bela aldık :ssrtcbya:. Durum 2 - 1 oldu. Tabi ki maç devam etti :).
Sonraki seti de kan ter ve stres içinde aldık :ssrtcbya:. Oldu mu 2-2.
Maç Tie Break'e kaldı. Önce onlar sayı ala ala ilerlediler. Öndeydiler :krktm:. Sonra bir azimle yakaladık ve öne geçtik. Maç sayısını kullandık, 14 - 12 öndeyken onlar bir sayı aldılar 14 - 13 :krktm:. Sonra servis veeee Türkiye sayısını maçı aldı :ssrtcbya:. 2 - 0'dan maçı çevirip 2 - 3 almasını bildi yine kızlarımız 🧿.
Harika bir maçtı. Tebrikler 🧿...

@cazci
@Özcan
@Atasoy

Değerli abilerim. Canımız ciğerimiz @mariokaldato Cumhur abim nerede biliyor musunuz?Hiç gelmiyor mu foruma?

319724 dosyayı görüntüle
319725 dosyayı görüntüle319726 dosyayı görüntüle
An itibariyle forumcak @son bisiklet bükücü tarafından fena halde dürtükleniyoruz. Sıkı tutunun. Bükmese bizi bari :krktm:
Arkadaşı nedendi hatırlamıyorum ama engellemiştim, forumdaki engellediğim tek kişi olarak yerini koruyor. Aslında başkaları da vardı da onlar zaten artık forumdan uçup gitmişler hesaplarına ulaşılamıyor. Şimdi gelip bana da bir tepki verir.

@mariokaldato artık ramplarda örselenmiyor. @Atasoy abimin dediği gibi öperler yapıyor hem de bluetootlu. Bir ara deli gibi mutfak dolabı falan yapıyordu kendisi ile bol bol konuşuyorduk. Bazen "zalımlar" serisinden çeşitli reels video paylaşıyor bazen de sanatçı ve grup incelemeleri yapıyor.

Adam gios karbon bisikleti ile pazara gidip hoodlara torba asıyor, çeşitli hikayeler yazıyor foruma renk katıyordu.

Ben de bu kafada bir adamım, dükkana bazen domates , bütün tavuk falan lazım oluyor, 6-7 kg taşımışlığım var 😁

Arkadaşı nedendi hatırlamıyorum ama engellemiştim, forumdaki engellediğim tek kişi olarak yerini koruyor. Aslında başkaları da vardı da onlar zaten artık forumdan uçup gitmişler hesaplarına ulaşılamıyor. Şimdi gelip bana da bir tepki verir.

@mariokaldato artık ramplarda örselenmiyor. @Atasoy abimin dediği gibi öperler yapıyor hem de bluetootlu. Bir ara deli gibi mutfak dolabı falan yapıyordu kendisi ile bol bol konuşuyorduk. Bazen "zalımlar" serisinden çeşitli reels video paylaşıyor bazen de sanatçı ve grup incelemeleri yapıyor.

Adam gios karbon bisikleti ile pazara gidip hoodlara torba asıyor, çeşitli hikayeler yazıyor foruma renk katıyordu.

Bime gittim Le cola aldım.Yere @mariokaldato yazdım,le colanın yarısını yazının üzerine döktüm,yarısını kendim içtim.

GCN sokak röportajında yayalara "sizin için otomobiller mi yoksa bisikletler mi daha fazla risk oluşturuyor?" diye soruyor insanlar bisiklet diyor, spiker "peki ben size otomobiller yılda 500 yaya öldürüyor ama bisikletliler 2 tane dersem ne dersiniz?" deyince kadın "çünkü bisikletliler bizi kaldırımdan yola doğru itiyor" dedi. Tövbe tövbeeeee :)))))

GCN sokak röportajında yayalara "sizin için otomobiller mi yoksa bisikletler mi daha fazla risk oluşturuyor?" diye soruyor insanlar bisiklet diyor, spiker "peki ben size otomobiller yılda 500 yaya öldürüyor ama bisikletliler 2 tane dersem ne dersiniz?" deyince kadın "çünkü bisikletliler bizi kaldırımdan yola doğru itiyor" dedi. Tövbe tövbeeeee :)))))
CEHAPE diyesim geldi bir an :D

Hitit rallisi beklediğim kadar güzel değildi. Cumartesi günü seyirci etabı hoşuma gitmişti ancak pazar günü olan yarışta gerek sadece 7 kişinin yarışması gerek yarışanların düşündüğüm kadar iyi kullanmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Orada tanıştığım bir hakemin dediğine göre pilotlar gençlermiş ve fazla tecrübe sahibi olmadıkları için böyle sürüyorlarmış. Katılımın az oluşunu ise reklam yetersizliğine bağlıyorum. Umarım bundan sonraki ralliler daha güzel geçer.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus

20:15’ten 23:00’e kadar bisikletlinin arkasında gidiyor, hemen hemen 10-15 dakika gitmiş. Türkiye’de olsa adamın 50 kere üstünden falan geçmişti muhtemelen o kadar sürede :)

Hitit rallisi beklediğim kadar güzel değildi. Cumartesi günü seyirci etabı hoşuma gitmişti ancak pazar günü olan yarışta gerek sadece 7 kişinin yarışması gerek yarışanların düşündüğüm kadar iyi kullanmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Orada tanıştığım bir hakemin dediğine göre pilotlar gençlermiş ve fazla tecrübe sahibi olmadıkları için böyle sürüyorlarmış. Katılımın az oluşunu ise reklam yetersizliğine bağlıyorum. Umarım bundan sonraki ralliler daha güzel geçer.
Eylül’de Eskişehir’e bekleriz. Avrupa Ralli Kupası’nın bi ayağı olarak geçilecek bu sene ve genel olarak Eskişehir Ralli’leri en keyifli rallilerden biridir :)

20:15’ten 23:00’e kadar bisikletlinin arkasında gidiyor, hemen hemen 10-15 dakika gitmiş. Türkiye’de olsa adamın 50 kere üstünden falan geçmişti muhtemelen o kadar sürede :)

Eylül’de Eskişehir’e bekleriz. Avrupa Ralli Kupası’nın bi ayağı olarak geçilecek bu sene ve genel olarak Eskişehir Ralli’leri en keyifli rallilerden biridir :)
2018 WRC Türkiye Marmaris etaplarını takip ettim.
Normal etapta bir tane Hyundai İ20 WRC Sakar Geçitine doğru tırmanıyordu.Nasılsa normal etap, trafik kurallarına uymak zorunda dedik, yakalarız dedik peşine düştük yakalayamadım. Nasıl bir araç, nasıl pilot çözemedim. Trafik kurallarına da pek uyuyordu diyemeyiz. Benim kullandığım araç da fena değildi hani(Porsche Cayman)

Geri