P1n0ky0
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.257
- İsim
- Pin Okyo
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bu adamlarda çok değişik bir kafa yapısı var. Hem kendisi "Şehadet ona çok yakıştı, ölmesi gerektiği gibi öldü" diyerek, adamın şehit oluşundan mutlu olduğunu yazıyor, hem de bir sonraki paragrafta bu ölüme kayıtsız kalanlara veya farklı fikirlere sahip olanlara o.. çocukları diye küfür ediyor.Eşek cennetini boyladı diye niye üzülecek mişim? Gitsin inandığı tanrısından huri alacağını tahsil etsin şimdi. Bu ve bunun kafasındaki kan emiciler sokaktaki zavallı hayvanların tekinin tırnağı etmez.
Konuyu sulandırmak istemiyodum ama bu çok iyiydi bunu söylemem lazım 🤣Gitsin inandığı tanrısından huri alacağını tahsil etsin şimdi.
Konuyu sulandırmak istemiyodum ama bu çok iyiydi bunu söylemem lazım 🤣
Büyük konuşma. 30 milyonluk Audi'den aşağısına binmiyor hazretleri. Hem sen 30 milyona Audi alsan seninki helal para, öyle olmz. Adam yetim hakkı seviyorarapça bilmeyen kılıçlı dingili de alsalar ya. Yol parasını vermezsem ettikleri küfürü haketmiş olayım.
Biri bana 30 milyonluk Audi alsa, 1 haftada sular seller gibi Arapça öğrenirimHem sen 30 milyona Audi alsan seninki helal para, öyle olmz. Adam yetim hakkı seviyor
Bu sene sınav yüzünden katılamadım. Küçüklüğümden beri arabalara karşı ilgi duyarım ve araba oyunlarının içindeyim. Ne yalan söyleyeyim güzel de kullanırım. Dünyada araba kullanmak kadar keyif veren pek bir şey yok bana. Hele arkadan itişli arabamızı karda kullanmaktan hiç bahsetmiyorumTosfed genç yıldızını arıyor etkinliğine katılmak istiyorum ama yarış konusunda tecrübem yok ve sadece 1 yıldır araç kullanıyorum. Direksiyon seti kurup simülasyonlarda pratik yapmayı düşünüyorum. Eylüle kadar da evimizde ki arabayı zorlamayacak biçimde kullanabilirim. Gelecek seneye kadar kendimi nasıl geliştirebiliriz?
Otomobil sporlarının giriş kapısı go-kart'tır. Bulunduğunuz yerde go-kart pisti varsa, burada yapacağınız sürüşlerle kendinizi geliştirebilirsiniz.Tosfed genç yıldızını arıyor etkinliğine katılmak istiyorum ama yarış konusunda tecrübem yok ve sadece 1 yıldır araç kullanıyorum. Direksiyon seti kurup simülasyonlarda pratik yapmayı düşünüyorum. Eylüle kadar da evimizde ki arabayı zorlamayacak biçimde kullanabilirim. Gelecek seneye kadar kendimi nasıl geliştirebiliriz?
Bu yıl ocak ayında 15 dakikasına 200 tl verdikten sonra pek ekonomik bir çözüm olduğuna inanmıyorum. Çok keyif vermişti. Kafadar 5-6 arkadaşla çok zevk alınır. Araçlar ve pistin hissiyatı çok iyiydi. Bahsettiğiniz gibi gelişime katkı sağlar ama buraya yapılacak yatırımla güzel bir direksiyon seti alınıp simulasyonla eğitim yapılabilir.Otomobil sporlarının giriş kapısı go-kart'tır. Bulunduğunuz yerde go-kart pisti varsa, burada yapacağınız sürüşlerle kendinizi geliştirebilirsiniz.
Bir virajda bir otomobile etki eden merkezcil ve merkezkaç kuvvetlerini, buna nelerin etki ettiğini iyi öğrenmelisin. Fizik bilmek işini çok kolaylaştırır.Tosfed genç yıldızını arıyor etkinliğine katılmak istiyorum ama yarış konusunda tecrübem yok ve sadece 1 yıldır araç kullanıyorum. Direksiyon seti kurup simülasyonlarda pratik yapmayı düşünüyorum. Eylüle kadar da evimizde ki arabayı zorlamayacak biçimde kullanabilirim. Gelecek seneye kadar kendimi nasıl geliştirebiliriz?
Ali Erbaş'a sorulan Arapça soruyu hiç Arapça bilmeden sadece İngilizcedeki "Pasaj okurken kullandığımız " Scanning ve skimming" mantığını o Arapça soruya uygulasak cevap verebilirdik diye düşünüyorum. Sorunun yarısında zaten Selahaddin Eyyübi ve Hz Abdülkadir Geylani geçiyor, ayrıca Türbedesin. Kafası çalışsa sorulanın Mercedes mi rahat Audi mi rahat sorusu olamayacağına göre sorulanın ne olduğunu bulmak çok zor olmasa gerek.Biri bana 30 milyonluk Audi alsa, 1 haftada sular seller gibi Arapça öğrenirim![]()
Bu sene sınav yüzünden katılamadım. Küçüklüğümden beri arabalara karşı ilgi duyarım ve araba oyunlarının içindeyim. Ne yalan söyleyeyim güzel de kullanırım. Dünyada araba kullanmak kadar keyif veren pek bir şey yok bana. Hele arkadan itişli arabamızı karda kullanmaktan hiç bahsetmiyorumNeyse konuyu dağıtmayayım. Böyle bir organizasyona katılma hevesiniz olduğuna göre ilgilisiniz. En önemli şey ilgi ve sevmek. Ardından yetenek geliyor. Daha sonra da pratik. Pratik yapmak için şuanda en uygun araç simülasyon. Assetto Corsa tavsiye ederim. Zamanında çokça mouse kontrolüyle oynadım. Benim gelişimime katkı sağladığı aşikar. Size de tavsiye ederim. Belki seneye beraber katılırız
![]()
Otomobil sporlarının giriş kapısı go-kart'tır. Bulunduğunuz yerde go-kart pisti varsa, burada yapacağınız sürüşlerle kendinizi geliştirebilirsiniz.
Fiziğe bayılırım. Hatta tercih döneminde tercihlerime fizik bölümü de yazacaktım ama evdekiler iş bulamazsın, fiziği hobi olarak yaparsın diyerek vazgeçirmişlerdi.Bir virajda bir otomobile etki eden merkezcil ve merkezkaç kuvvetlerini, buna nelerin etki ettiğini iyi öğrenmelisin. Fizik bilmek işini çok kolaylaştırır.
Aracın ağırlık değişimlerinin mantığını bilmelisin. Biraz dinamik bilgisi yeter
F1 yarışlarında araçların nasıl yarış çizgisi kullandığını, virajda nereyi apex olarak gördüklerini öğrenebilirsin
şimdi çok dini tartışmaya girmek istemiyorum ama o dönem müslüman olmayanları kılıçtan geçiriyorlardı, öyle hoşgörü dini felan safsataBu adamlarda çok değişik bir kafa yapısı var. Hem kendisi "Şehadet ona çok yakıştı, ölmesi gerektiği gibi öldü" diyerek, adamın şehit oluşundan mutlu olduğunu yazıyor, hem de bir sonraki paragrafta bu ölüme kayıtsız kalanlara veya farklı fikirlere sahip olanlara o.. çocukları diye küfür ediyor.
İnandığı, izinden gittiği peygamberin öğütlediği güzel ahlak, böyle sağa sola aleni küfürler savurmak olmamalı...
(link)
ve esport simülasyonOtomobil sporlarının giriş kapısı go-kart'tır. Bulunduğunuz yerde go-kart pisti varsa, burada yapacağınız sürüşlerle kendinizi geliştirebilirsiniz.
peki terör örgütü olup olmadıklarını kim belirliyor? kriterler neler?Hamas,Kassam Tugayları İran Devrim muhafızları terör değildir Allah yolunun savaşçılarıdır İsrail soykırımcı,sömürgeci kültürel ve manevi olarak fakirlikten başkalarına sürekli saldıran teroristlerdir
Bu terslikte bi iş varHamas,Kassam Tugayları İran Devrim muhafızları terör değildir Allah yolunun savaşçılarıdır İsrail soykırımcı,sömürgeci kültürel ve manevi olarak fakirlikten başkalarına sürekli saldıran teroristlerdir
Hocam konudan bağımsız ama ben bir tartışma açmak istiyorum ama nerden açabileceğimi bulamadım nasıl yaparımİsmail Haniye dedikleri herif şunların komutanı değil mi?
319979 dosyayı görüntüle
Havadan para motorlarla festival basıp bu gencecik kızı ve daha yüzlercesini katleden, cesedini çırılçıplak kamyonet kasasında gezdiren bu terörist yaratıkların başı değil mi? Yaptıklarıyla gazze denilen yerin dümdüz edilmesine sebep olan bunlar değil mi? Atatürk Türkiyesi ve Cumhuriyet düşmanı ihvan hareketinin Filistin başkanı değil mi?
Eşek cennetini boyladı diye niye üzülecek mişim? Gitsin inandığı tanrısından huri alacağını tahsil etsin şimdi. Bu ve bunun kafasındaki kan emiciler sokaktaki zavallı hayvanların tekinin tırnağı etmez.
Bu dünyada hangisi olduğu farketmeksizin dini kendi işlerine alet eden siyasal dincilerden daha aşağılık birşey var mıdır, bilmiyorum.
Belli bir mesaj sayısına erişene kadar konu açamıyorsunHocam konudan bağımsız ama ben bir tartışma açmak istiyorum ama nerden açabileceğimi bulamadım nasıl yaparım