Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Şu XLC 'nin kafesi de güzel , sağ ve sol olarak ayarlandığı yazıyor , bunlardan temin edeceğim

(link)

xlc-sidecage-bc-s06-bottle-cage.webp

Şu XLC 'nin kafesi de güzel , sağ ve sol olarak ayarlandığı yazıyor , bunlardan temin edeceğim

(link)

xlc-sidecage-bc-s06-bottle-cage.webp
Alırken dikkat edin. Bir başlıkta yazmıştım yandan girişi olan matara kafesi arıyorum diye. Barış abi örnek olarak Raceface One marka bir matara kafesi paylaşmıştı. 1 Ağustosta bir kaç alacağım ile birlikte bikeinn sitesi üzerinden sipariş geçtim. Siparişteki her şey tamam olmasına rağmen matara kafesi için teslimat bekleniyor yazısı vardı. Dayanamadım mail atıp sordum ertesi günde gümrük kanunu değişti. Ellerinde görünmediği için bekleniyor diye dönüş yaptılar. Sitede stok var yazan ürün aslında yokmuş. Ayın 9unda ürünü iptal ettiğim gibi diğer siparişlerim yola çıktı. Şimdi yeni kanun 21 ağustos öncesi geçsin diye hatim indiriyorum. Bikeinn'de daha önce 1-2 ürün de daha benzer durumu yaşadım ve benzer durumu yaşayan okudum.

(link) bu ürünü düz siyah olanıydı. Yorumlarda dağ bisikletinde bile mataranın çıkmadığı yazınca almak istemiştim. Türkiye'de de 300 lira civarında ben aldığımda sitedeki fiyatı biraz daha makuldü. Ama mecbur iptal ettim.
Artırıyorum , daha ucuzu var ;)

(link)
bu daha iyiymiş

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
"Ben sadece paylaştım" demek işe yaramıyor artık, paylaşanlar da müteselsilen sorumlu.

Abi sen benim eski kayınçom falan değildin değil mi?Bu kadar hırs da ne bileyim.

• Hahaha
Tepkiler: makaram
@hamlet2006 @MUSA Ç.
"Selamın Aleyküm"; "selam" ve "merhaba"ya kıyasla, din tandanslıdır, eril dildir, "bro" zihniyetidir, bu sebeple toplumda "Selamın Aleyküm" kullanan erkek oranı kadın oranından yüksektir.

Selamın Aleyküm ile selam'ı, merhaba'yı tamamen aynı görmek safa yatmaktır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Deniz-
@Can Çelik etimolojiye hâkimsin, dile hâkimsin lakin diline hâkim değilsin. Sert bir tavrın var. Dinle ve dinlerle aranda mesafe var. Bunu her mesajında gözümüze gözümüze sokmandan anlıyorum. Daha önce de ifade ettim. Sizin için hassas bir konu olmayabilir ama birçok forum kullanıcısı için kutsala saygı gerekir. Pervasızca, her pas geldikçe buradan da bunlara giydireyim demek olmaz. Edebe mugayir bir hal bu.

Kullanıcı Selamun aleyküm dediği için onu bozmanın, ona usül öğretmenin, ona had bildirmeniz alemi yok. Kimseye "merhaba de" diye dayatamazsınız.

Forum kullanıcılarımıza daha dikkatli, ötekileştirmeyen, daha narin bir dil kullanmamız gerektiğini tekrardan hatırlatıyorum. Selamlar.

Herkes yine gereksiz bir gerginlik peşinde.
Didişmekten yorulmadık mı?

Sizin için hassas bir konu olmayabilir ama birçok forum kullanıcısı için kutsala saygı gerekir.
Ben "bir yaratıcının olduğunu düşünen insan gerizekalıdır" gibi bir cümle kursam, bu saygısızlıktır. Bu tip şeyler demem. (Ayrıca, bir yaratıcının olduğunu düşünen bir kimseyim. Pastafaryanım, ilahım (link) 'dır).

Kimseye "merhaba de" diye dayatamam, sonuçta forumun kurallarını ben belirlemiyorum. Fakat geneli kapsamayan bir hitap olduğunu, dolayısıyla yanlış olduğunu belirtme hakkım var. Asıl "Selamun Aleyküm" yazan kişi ötekileştirici oluyor, ben değil.

Ne kadara alacağına bağlı.
İlanda clarisli denmiş. Normalde tiagralı olması lazımdı, dikkat etmesini söyledim. Özelden yazdı.
İşin ilginç tarafı özel mesajda "Hocam selamlar" dedi. :ssrtcbya:
Gönlüne göre güzel bir bisiklet bulmasını dilerim.

İlanda clarisli denmiş. Normalde tiagralı olması lazımdı, dikkat etmesini söyledim. Özelden yazdı.
İşin ilginç tarafı özel mesajda "Hocam selamlar" dedi. :ssrtcbya:
Gönlüne göre güzel bir bisiklet bulmasını dilerim.
Hocam Kron RC4000’e Claris grup set takmak caiz midir hocam???

Geri