Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Fırsat Reyonu
@Spartiat
Bunu arkadaşım almak istiyor, önerir misiniz? kaç kaya kadar taşır? biraz irice bir arkadaşımız

Katlanır bisikletlerin iyisi bile 120 kg'ye kadar taşıyor. 100'ün üstünün kullanmasını önermem.
Bu modeli karşı apartmandan bir komşumuz kullanıyor, arabanın bagajında tutmak, asansörsüz apartmanda yukarı taşımamak için. O memnun. Genel olarak ucuz olduğunu belli eden işçilik kusurları var ama herhangi bir Kron ya da benzer markanın 7 vitesli modellerinden kötü değil. Örneğin bundan biraz daha pahalı Kron'un alt markası (link) var, kalite olarak aynı, hatta bu X7 biraz daha iyi bile. 52 aynakol ve 14-28 rublesi var. Yokuşlu yerlerde kullanacaksa 52/28 yokuş için çok kötü bir oran gibi görünüyor ama küçük tekerlekler sayesinde idare edilebilir. Bir de lime rengi sevdiğim halde bu bisikletteki aşırı kullanımı çok göze batıyor. En azından jantlarda kullanmasalarmış iyiymiş.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Scudo
Katlanır bisikletlerin iyisi bile 120 kg'ye kadar taşıyor. 100'ün üstünün kullanmasını önermem.
Bu modeli karşı apartmandan bir komşumuz kullanıyor, arabanın bagajında tutmak, asansörsüz apartmanda yukarı taşımamak için. O memnun. Genel olarak ucuz olduğunu belli eden işçilik kusurları var ama herhangi bir Kron ya da benzer markanın 7 vitesli modellerinden kötü değil. Örneğin bundan biraz daha pahalı Kron'un alt markası (link) var, kalite olarak aynı, hatta bu X7 biraz daha iyi bile. 52 aynakol ve 14-28 rublesi var. Yokuşlu yerlerde kullanacaksa 52/28 yokuş için çok kötü bir oran gibi görünüyor ama küçük tekerlekler sayesinde idare edilebilir. Bir de lime rengi sevdiğim halde bu bisikletteki aşırı kullanımı çok göze batıyor. En azından jantlarda kullanmasalarmış iyiymiş.
Teşekkürler 😊

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
almak için para ayırdığım parçanın stoğunu tükendiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı sanki resmenOpera Anlık Görüntü_2024-09-06_122620_www.bike24.com.png

• Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
Bugün oturduğum bölgede elektrik bakımı vardı 8 saattir elektrik yoktu. (telefonda şebeke de yoktu)Gelince şöyle bir ne var ne yok hesabı internette dolaşırken ekşi sözlükte gördüm ki Polatlar tahliye olmuş yurt dışı çıkma yasağı ile tutuksuz yargılanacaklarmış. Sanki bundan önce yurt dışı yasağı getirdikleri herkes ülkede durdu. Hay canını yediğimin ülkesi kanunları kuralları bir tek biz gibi hayatını sürdürmeye çalışanlara yetiyor. Söylenebilecek çok şey var ama ben Polatlar gibi günde 750bin değil 750lira dahi yemediğimden başıma bir durum gelmesi halinde öyle bir kaç ay ile yırtamam. Ülkedeki adli makamlar, siyasiler falan bence madde etkisi altında. Yani bir şey sağlam bir kafası var belli.

Video klipteki gibi bir etki yaşadıklarına eminim ama ispatlayamam.

Bugün oturduğum bölgede elektrik bakımı vardı 8 saattir elektrik yoktu. (telefonda şebeke de yoktu)Gelince şöyle bir ne var ne yok hesabı internette dolaşırken ekşi sözlükte gördüm ki Polatlar tahliye olmuş yurt dışı çıkma yasağı ile tutuksuz yargılanacaklarmış. Sanki bundan önce yurt dışı yasağı getirdikleri herkes ülkede durdu. Hay canını yediğimin ülkesi kanunları kuralları bir tek biz gibi hayatını sürdürmeye çalışanlara yetiyor. Söylenebilecek çok şey var ama ben Polatlar gibi günde 750bin değil 750lira dahi yemediğimden başıma bir durum gelmesi halinde öyle bir kaç ay ile yırtamam. Ülkedeki adli makamlar, siyasiler falan bence madde etkisi altında. Yani bir şey sağlam bir kafası var belli.

Video klipteki gibi bir etki yaşadıklarına eminim ama ispatlayamam.
Çok iyi olmuş, Varanasi dışında Jaipur da serpiştirmişler videoya...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Tam bisiklet çekimi için ideal ucuz bir DJI versiyonu çıkmış
(link)

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Polatlar tahliye olmuş
Bu ülkede vuracaksan büyük vuracaksın! Herkesin payını doğru verirsen mamayı doğru paylaşırsan yıkılmazsın.Bu heriflerin yanılmıyorsam 16 tane suçlulukları kanıtlanmış adlarına açılan dava var ve bu herifler bugün beraat etti olacak iş değil! Merhaba yeni Türkiye,adalet bakanı yeni adalet sarayı yaptırılacağının müjdesini vermiş,içinde adalet olmayan adalet sarayı!

Dosyalar

• IMG_4248.png
    IMG_4248.png
    228,7 KB · Okunma: 14
Selamlar, foruma yeni üye oldum, o kadar çok paylaşım var ki, keşke birisi bisiklet hakkında nereden almalıyım hangi markayı tercih etmeliyim konusunda şuradan başlamalısın diye yol gösterse :)

Selamlar, foruma yeni üye oldum, o kadar çok paylaşım var ki, keşke birisi bisiklet hakkında nereden almalıyım hangi markayı tercih etmeliyim konusunda şuradan başlamalısın diye yol gösterse :)
Hoşgeldiniz, örneğin yol bisikleti niyetindeyseniz buradaki konuya beklentileriniz ve bütçenizle ilgili bilgiler vererek tavsiye sorabilirsiniz. Cevapsız kalmayacağına emin olabilirsiniz 👍🏻

Bu ve benzeri şekilde mtb vs. konuları da vardır, maalesef forumun arama fonksiyonu her zaman çok iyi çalışmıyor, o yüzden google üstünden “xxx bisikletforum” şeklinde de bi arama yapabilirsiniz.

222 sayfa mutlaka aradığınızı bulursunuz kolay gelsin,tabi okumayı seviyor ve vakit ayırabiliyorsanız.
Bisiklet önerileri

tabi abi buyur
(link)

• Beğen
Tepkiler: sc_cagri
Elinde şu 2 parçadan olup boşta duran işine yaramayan var mi?
Screenshot_20240908_112356_com.dmall.mfandroid.jpg

Hoşgeldiniz, örneğin yol bisikleti niyetindeyseniz konuya beklentileriniz ve bütçenizle ilgili bilgiler vererek tavsiye sorabilirsiniz. Cevapsız kalmayacağına emin olabilirsiniz 👍🏻

Bu ve benzeri şekilde mtb vs. konuları da vardır, maalesef forumun arama fonksiyonu her zaman çok iyi çalışmıyor, o yüzden google üstünden “xxx bisikletforum” şeklinde de bi arama yapabilirsiniz.

222 sayfa mutlaka aradığınızı bulursunuz kolay gelsin,tabi okumayı seviyor ve vakit ayırabiliyorsanız.

Teşekkürler, forum kültürünü seviyorum okurum tabiki :)

Screenshot_20220226_134833_com.android.chrome.jpg
Ekranın solundaki kıllı Cemal'in kılsızkenki hali.
Elindeki ayran ve İzmir meşhur bombası. Bu nasıl bir uyumdur.
İşin garip yanlarından biri de Dostlar Fırını İzmirin en meşhur boyozunu yapar. Sen Dostlar Fırınına git boyoz yerine bombayı ayranla ye. Bu Antep'e gidip donut yemeye benzer.
Ey hacıya gidip nursuz dönme potansiyeli olan @Cemal Ç. ,açıkla bu durumu.

321311 dosyayı görüntüle
Ekranın solundaki kıllı Cemal'in kılsızkenki hali.
Elindeki ayran ve İzmir meşhur bombası. Bu nasıl bir uyumdur.
İşin garip yanlarından biri de Dostlar Fırını İzmirin en meşhur boyozunu yapar. Sen Dostlar Fırınına git boyoz yerine bombayı ayranla ye. Bu Antep'e gidip donut yemeye benzer.
Ey hacıya gidip nursuz dönme potansiyeli olan @Cemal Ç. ,açıkla bu durumu.
Ben İzmir'de büyüdüm. Boyozun hastasıyımdır, 2020'de hayatında hiç İzmir'e gitmemiş insanlardan duydum bomba tatlısını, bir deneyeyim dedim.
Çok sevdiğimi söyleyemem, biraz iri Biskrem, Tutku gibi bir şey.😅 Ayranı da tatlısını biraz kırsın diye yanında içtim. Baklavanın yanına yoğurt ikram ederler bizim oralarda.
Bu arada fırının meşhur olduğundan da haberim yoktu. Reklam yüzü gibi çıkmışız yahu.😅

bu kanalı şikayet edelim

Sosyal medyada çok rahatsız olduğum içerik olduğu zaman genelde o sosyal medyanın kendi şikayet mekanizmasını kullanıyorum. Bazı içerikler çok çabuk kaldırılıyor ama bazılarına dokunulmuyor. Bence herkes şikayet etmeli, en azından istatistik olur ve o içeriklerden rahatsız olduğumu bilsinler.

X platformunu ise kesinlikle kullanmıyorum. Özellikle Musk aldıktan sonra daha farklı bir boyuta geçti. Başkalarına hakaret etmek yada yalan söylemek konuşma özgürlüğü olamaz.

Şöyle bir sayfa varmış, ben b,r kaç ihbar girdim,

Şikayet varsa işlem var, yoksa polisin gözü önünde olay olsun ilgilenmezler :)

Dün adamın biri arabayı yolun ortasına bırakıp markete gitti, trafik de sıkışık. Gelen geçen korna çalıyor ama trafik polisi yanından geçti gitti :)

Dün adamın biri arabayı yolun ortasına bırakıp markete gitti, trafik de sıkışık. Gelen geçen korna çalıyor ama trafik polisi yanından geçti gitti :)
Böyle durumlarda polis şöyle düşünür:

"Şimdi bu adamın arkası sağlam ki arabasını ortalık yere bırakmış gitmiş. Yüksek yerlerde güvendiği birileri var mutlaka. O yüzden ben iyisi mi hiç bulaşmayayım. Şimdi durduk yere haritadan kendimize yer beğenmeyelim..."

Şu kask takmayanların kafasına kaskla vurmak lazım.

Bir de şunların aralarına 150'yle giden tırı vurmak lazım. Bisikleti ve bisiklet kültürünü kirleten yüz karası dediğim tipler ektedir.

Öyle bisikleti ver altına gönder arkadaşlarıyla yok, biraz akıl biraz trafiğe dikkat. En büyük hata kask olmaması; boşuna dememişler;

Kaskın kaskondur / Kask Tak, Güvende Ol, Yelek Giy Görünür Ol

1725926285492.png
Geçen aylarda binamızın otopark girişini ciddi derecede engelleyecek biçimde araba park edilmişti. Birkaç fotoğraf çekip bu siteden şikayette bulundum. Polis aracı gelip müdahale etmişti. İşe yaradığını görünce şaşırmıştım doğrusu.
İşe yarar, yeter ki şikayetiniz konusunda kıl birisi olun ve gereken hassasiyeti gösterin ki karşınızdaki görsün ve anlasın durumu. Ben böyle yapıyorum ve işe yarıyor.

Geri