ali_ihsan21
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 742
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
teşekkür ediyorum, merkeze gidip döndük 2 günde neler olmuş aklım şaştı... Hepimizin sonu hayır olur inşallah...Hoş geldiniz. Renk getirdiniz. İyi forumlar.
la haine filminde bir replik var meşhur. tam bizim ülke için söylenmiş.Şarampolden yokuş aşağı yuvarlanan bir otobüs gibi ülke. Her gün bit öncekinden daha berbat şeyler oluyor.
Bu olanların onda biri normal bir batı medeniyetinde olsa, ülke ayağa kalkar hükümet düşerdi. Burada ise birinin şokunu atlatmadan bir başkası geliyor. Ölen öldüğüyle, kalan acısıyla kalıyor. Fazla pişkin suratların hiçbirinde utanmanın zerresi olmadığı için istifa etmek akıllarından bile geçmiyor.
Götünde yaprak elinde mızrak Afrika ülkelerindekinden bile yavaş internetimiz olduğundan yavaşlığın yasaktan kaynaklı olduğunu anlayamadım. Sonradan niye yasak getirildiğini görünce üzüldüm. Yazık.Şehitlerimiz, peygamberlere komşu olsunlar,tek diyebileceğim bu.Böyle internetin kilit olduğu anlarda diyorum ki:
İyi ki bisikletforum var.
bu 36 tl olandan ben bir fark göremedimBu çanta iyi midir sizce ? %70 indirim varmış.
(link)
Server URAZ (namı diğer Pit10) bir şarkısında "düşmek değil beni yıkan, yere çarpmak" der.😌Önemli olan düşüş değil, yere çarpıştır
Kedi Hamlet de der ki: "Ya düşüp öleceğim ya da ölüp düşeceğim"Server URAZ (namı diğer Pit10) bir şarkısında "düşmek değil beni yıkan, yere çarpmak" der.😌
Patsy Kensit ve Naomi Watts yaşıt, ikisi de İngiliz, biri şarap gibi diğeri peynir gibi yaşlanıyor :/
Naomi halen çok popüler, Patsy dizilerde ufak roller alıyor ama şarkı yazarlığı, dans ve solistlik çok yönlü biri, yaşadığına şükretsin bağımlılıktan kurtulduğu söyleniyor. 4 kez evlendi ama misliyle sevgili değiştirmiştir çok hızlı hatun. Cehennem Silahı 2'de tanımıştım ilk, 90'ların başında çok güzeldi.Naomi Watts'ı hep Avustralyalı olarak bilirdim. Bu mesajı yazmadan önce de google'a sordum. İngiliterede doğmuş ve çocukluğunu daha çok orada geçirmiş ama Avustralyada da yaşamış ve ilk orada bu işe başlamış. Yani esasında çıkışı Avustralyadan ama özünde ora ile pek alakası yok.
Yaşımız belli olsun, ben de filmlerini severdim.
Hocam öyle demeyin, teröristlerin ayakkabı numaralarina kadar biliyoruz, aciklarsam eğer yer yerinden oynar diyen iç işleri bakanı , astsubayken fetonun sağ kolu olup , mit müsteşarı olduğunda da , darbeden haberi olmadığını söylediği ve akabinde büyük Nisan ve rozetler eşliğinde asrın liderimiz tarafından atanmis dış işleri bakanı, Haniye oldgunde milli yas ilan eden ama vatandaşları öldüğünde savurgan konuşmalar yapan, mazlumun umudu, yalani ve liyakatsizligi hayatına hiç almamış, hoşgörü ve dürüstlük ile, namuslu konuşmalar ve icraatlerle, milletin ya da devletin malından zerre yememiş koklamamis asrın lideri var evelallah..Zamanlamaya bakınız: Adı lazım değil geberdi, diğer C.I.A. piyonu tahtaya sürüldü...
Bu ülkenin düşürüldüğü durumu tarih yazmadı.
Tam bağımlı bir rejim işte böyle oluşturuldu.
Ortadoğu'da fedai, Asya'da yolgeçen hanı, Avrupa'da toplama kampı ....