ali_ihsan21
Daimi Üye
- Tepki
- 697
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Son düzenleme:
Bunlar hep ecnebilerin gorona aşılarından, turcovac olanlarda heeç bişey yohh, hep bu ecnebiler soykırım yapıyo bize işte.çevremde o kadar çok kişi kalp krizi ve kanserden ölüyor ki azraili uzak tutmak için en iyi yöntem olarak bisiklet sürmeyi bilinçaltıma işledim galiba azı dişimin çekildiği günün sabahı 15 km bindim
ben aşı komplosuna inanmıyorum ama mevcut sosyal ortam yani stres, Avrupa'nın geri çevirdiği gıdaların bize geri dönmesi ve çevresel kirliliğin etkisi olabilir.Bunlar hep ecnebilerin gorona aşılarından, turcovac olanlarda heeç bişey yohh, hep bu ecnebiler soykırım yapıyo bize işte.
Sürekli zurna dürüm yemekten, hareketsizlik ve stresli yaşam. Avrupada herhangi bir şehre gidince, nasıl saçma bir ortamda yaşıyoruz anlaşılıyor, bir anda aydınlanma geliyor.ben aşı komplosuna inanmıyorum ama mevcut sosyal ortam yani stres, Avrupa'nın geri çevirdiği gıdaların bize geri dönmesi ve çevresel kirliliğin etkisi olabilir.
dürüm salata, turşu ve ayran ile tüketilirse günahının bir kısmı silinebilir diye düşünüyorum ama zurna işi karışım çok uzun olmamalı, flüt ile yetinmeli insan.Sürekli zurna dürüm yemekten, hareketsizlik ve stresli yaşam. Avrupada herhangi bir şehre gidince, nasıl saçma bir ortamda yaşıyoruz anlaşılıyor, bir anda aydınlanma geliyor.
o dürümlerin içinde hormonlu tavuk, msg ve bilumum zararlı katkı maddesi var, tanıdığın kişilerle istatistik yapamazsın zaten, sağlık verileri seni desteklemiyor.dürüm salata, turşu ve ayran ile tüketilirse günahının bir kısmı silinebilir diye düşünüyorum ama zurna işi karışım çok uzun olmamalı, flüt ile yetinmeli insan.
İngiliz Alman tanıdığım ailelerin beslenme alışkanlıkları bizden bin beter. Sabah akşam sosis salam kızarmış tavuk yiyenler var, bizde en azından kuru fasulye pilav geleneği var evde tencere kaynıyor.
ama son zamanlarda dışarıdan sipariş verme inanılmaz yaygınlaştı bizde de.
Onun yediği sosisi burda kendi yediğin sosisle bir tutmamak lazım tabidürüm salata, turşu ve ayran ile tüketilirse günahının bir kısmı silinebilir diye düşünüyorum ama zurna işi karışım çok uzun olmamalı, flüt ile yetinmeli insan.
İngiliz Alman tanıdığım ailelerin beslenme alışkanlıkları bizden bin beter. Sabah akşam sosis salam kızarmış tavuk yiyenler var, bizde en azından kuru fasulye pilav geleneği var evde tencere kaynıyor.
ama son zamanlarda dışarıdan sipariş verme inanılmaz yaygınlaştı bizde de.
çok doğru ben öğlen işyerinde bile yemiyorum yemek, eve gidip yiyorum. Zaten farkediyor insan o tarz yağ ve msg katkıları ile yapılan yemekleri yiyince hazımsızlık şişkinlik, halsizlik ve konstrasyon sorunları oluşuyor.Bir müşterimiz, restoranların atık yağlarını toplayan bir geri dönüşüm şirketi. Şirketin sahibinin sözünü aynen aktarıyorum:
"Bu sektöre girdikten sonra bir daha asla dışarıda yemek yememeye karar verdim."
Bir biyodizelci de "restoranlardan aldığımız atık yağdan mazot üretemiyoruz" demişti.Bir müşterimiz, restoranların atık yağlarını toplayan bir geri dönüşüm şirketi. Şirketin sahibinin sözünü aynen aktarıyorum:
"Bu sektöre girdikten sonra bir daha asla dışarıda yemek yememeye karar verdim."
bir kız arkadaşım restoranda garsona benim patatesimi zeytinyağında kızartabilir misiniz demişti, çocuk değil ha bir şirketin finans müdürü 45 yaşında.Bir biyodizelci de "restoranlardan aldığımız atık yağdan mazot üretemiyoruz" demişti.
Bunu yapacak yerler var, önemli olan ne istediğin değil, nerede istediğin biraz da. Max royalde istersen 5dkya getirirler mesela.bir kız arkadaşım restoranda garsona benim patatesimi zeytinyağında kızartabilir misiniz demişti, çocuk değil ha bir şirketin finans müdürü 45 yaşında.
insan hayattan nasıl bu kopuk olabilir anlayamıyorum.
hocam paranın egemen olduğu bir dünyada yaşıyoruz Elizabeth Hurley masama uzansın yiyeceğimi göbeğine dökün desem ona bile bir fiyat çıkaracak restoran vardır ama emin ol öyle bir yerde değildik.Bunu yapacak yerler var, önemli olan ne istediğin değil, nerede istediğin biraz da. Max royalde istersen 5dkya getirirler mesela.
Strava sporcular için. Ben sıradan bir bisikletliyim; basit ölçüm, log ve hesaplamalar için ve hiçbir zaman paylaşmadığımdan bana (link) (sizdeki banda uyar, (link) biraz eksik), (link) (km saatinin uygulaması), (link) falan yetiyor.Strava konusunu bir bisiklet parçası zannediyordum Ben mi fit kullanıyorum akıllı bilekliğime bağlı olduğuiçün, o kâfi mi yoksa strava gibi bir uygulama edinmek daha mı iyidir? Biz haftada 2 gün genelde biraz turluyoruz, yarın Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan mini turda pedallayacağız, 1 kasımda da zeytin şenliklerinde yine mini bir tur
Hem bilgisayardan hem telefon uygulamasından karıştırdım ama neye bassam dur dur triali başlatalım ya demesi biraz irrite etti doğrusu. Sanırım ben bu arkadaşı pas geçicem dediğiniz gibi çok ta lazım bir arkadaş değilmiş en azından benim gibi hafif şekilde ilerleyenlere. Zepp life mi band 5te vardı ama şimdi 7 var mi fitness direk görüyor, daha işlevsel geliyor diye de sorgulamamıştım, sanırım daha çok fırın ekmek yemem gerekecekStrava sporcular için. Ben sıradan bir bisikletliyim; basit ölçüm, log ve hesaplamalar için ve hiçbir zaman paylaşmadığımdan bana (link) (sizdeki banda uyar, (link) biraz eksik), (link) (km saatinin uygulaması), (link) falan yetiyor.