Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Boynuzlandım ama güzel oldu 😂

Edit ters takmışsın demeyin ben Nasrettin hocanın torunuyum bisiklete de ters biniyorum zaten

var bir hayalim

O1CN01iN0BtM1GurEYSmxmy_!!6000000000683-0-tbvideo.jpg

Dosyalar

• IMG_20241026_150902.jpg
    IMG_20241026_150902.jpg
    121,4 KB · Okunma: 27
Son düzenleme:
Scudo
çevremde o kadar çok kişi kalp krizi ve kanserden ölüyor ki azraili uzak tutmak için en iyi yöntem olarak bisiklet sürmeyi bilinçaltıma işledim galiba azı dişimin çekildiği günün sabahı 15 km bindim

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
çevremde o kadar çok kişi kalp krizi ve kanserden ölüyor ki azraili uzak tutmak için en iyi yöntem olarak bisiklet sürmeyi bilinçaltıma işledim galiba azı dişimin çekildiği günün sabahı 15 km bindim
Bunlar hep ecnebilerin gorona aşılarından, turcovac olanlarda heeç bişey yohh, hep bu ecnebiler soykırım yapıyo bize işte.

Bunlar hep ecnebilerin gorona aşılarından, turcovac olanlarda heeç bişey yohh, hep bu ecnebiler soykırım yapıyo bize işte.
ben aşı komplosuna inanmıyorum ama mevcut sosyal ortam yani stres, Avrupa'nın geri çevirdiği gıdaların bize geri dönmesi ve çevresel kirliliğin etkisi olabilir.

ben aşı komplosuna inanmıyorum ama mevcut sosyal ortam yani stres, Avrupa'nın geri çevirdiği gıdaların bize geri dönmesi ve çevresel kirliliğin etkisi olabilir.
Sürekli zurna dürüm yemekten, hareketsizlik ve stresli yaşam. Avrupada herhangi bir şehre gidince, nasıl saçma bir ortamda yaşıyoruz anlaşılıyor, bir anda aydınlanma geliyor.

Sürekli zurna dürüm yemekten, hareketsizlik ve stresli yaşam. Avrupada herhangi bir şehre gidince, nasıl saçma bir ortamda yaşıyoruz anlaşılıyor, bir anda aydınlanma geliyor.
dürüm salata, turşu ve ayran ile tüketilirse günahının bir kısmı silinebilir diye düşünüyorum ama zurna işi karışım çok uzun olmamalı, flüt ile yetinmeli insan.

İngiliz Alman tanıdığım ailelerin beslenme alışkanlıkları bizden bin beter. Sabah akşam sosis salam kızarmış tavuk yiyenler var, bizde en azından kuru fasulye pilav geleneği var evde tencere kaynıyor.

ama son zamanlarda dışarıdan sipariş verme inanılmaz yaygınlaştı bizde de.

dürüm salata, turşu ve ayran ile tüketilirse günahının bir kısmı silinebilir diye düşünüyorum ama zurna işi karışım çok uzun olmamalı, flüt ile yetinmeli insan.

İngiliz Alman tanıdığım ailelerin beslenme alışkanlıkları bizden bin beter. Sabah akşam sosis salam kızarmış tavuk yiyenler var, bizde en azından kuru fasulye pilav geleneği var evde tencere kaynıyor.

o dürümlerin içinde hormonlu tavuk, msg ve bilumum zararlı katkı maddesi var, tanıdığın kişilerle istatistik yapamazsın zaten, sağlık verileri seni desteklemiyor.

Onun yediği sosisi burda kendi yediğin sosisle bir tutmamak lazım tabi :)

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve gurkan
Malesef başta büyüme hormonu olmak üzere, yediğimiz sebzelere meyvelere kadar inen hormonlar okuyor aslında canımıza. Çocuklarımızı erken ergenliğe sokuyor, aç gözlü insanların cepleri dolsun diye geleceğimiz mahfoluyor. Belirli oranlara kimse bakmıyor, araştırmadan bol bol tarlalarda kullanıyor, bu rezil düzen üstüne de geçmişten gelen korkunç hatalı beslenme sistemleri daha bebeyken bünyemizi zehirliyor. Emziğe pekmez sürüp şekere batıran büyükler sayesinde bile şeker hastalığı gibi bilimum eziyetler genlerimize işleniyor. Kalbimiz bir yere kadar dayanıyor, yoruluyor. Hareketsiz yaşam, her şeyde hazıra konma vs üstüne, daha üretimde yaşanan ama hiç bir ülke kabul etmediği için iç pazarımıza salınan kimya sanayi gururu mükemmel nebatiyat sağolsun, daha çook öleceğiz efendim... Ki bu sadece güvendiğimiz, doğal olduğuna inanmak istediğimiz tencere yemeklerimizin büyük bir kısmı, pazar payımızın çoğunluğu...

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Bir müşterimiz, restoranların atık yağlarını toplayan bir geri dönüşüm şirketi. Şirketin sahibinin sözünü aynen aktarıyorum:

"Bu sektöre girdikten sonra bir daha asla dışarıda yemek yememeye karar verdim."

Bir müşterimiz, restoranların atık yağlarını toplayan bir geri dönüşüm şirketi. Şirketin sahibinin sözünü aynen aktarıyorum:

"Bu sektöre girdikten sonra bir daha asla dışarıda yemek yememeye karar verdim."
çok doğru ben öğlen işyerinde bile yemiyorum yemek, eve gidip yiyorum. Zaten farkediyor insan o tarz yağ ve msg katkıları ile yapılan yemekleri yiyince hazımsızlık şişkinlik, halsizlik ve konstrasyon sorunları oluşuyor.
Bir de Trde ciddi bir sigara problemi var, siz içmeseniz de dışarıya çıkınca her yerde maruz kalıyorsunuz.

Bir biyodizelci de "restoranlardan aldığımız atık yağdan mazot üretemiyoruz" demişti.

Bir biyodizelci de "restoranlardan aldığımız atık yağdan mazot üretemiyoruz" demişti.
bir kız arkadaşım restoranda garsona benim patatesimi zeytinyağında kızartabilir misiniz demişti, çocuk değil ha bir şirketin finans müdürü 45 yaşında.

insan hayattan nasıl bu kopuk olabilir anlayamıyorum.

bir kız arkadaşım restoranda garsona benim patatesimi zeytinyağında kızartabilir misiniz demişti, çocuk değil ha bir şirketin finans müdürü 45 yaşında.

insan hayattan nasıl bu kopuk olabilir anlayamıyorum.
Bunu yapacak yerler var, önemli olan ne istediğin değil, nerede istediğin biraz da. Max royalde istersen 5dkya getirirler mesela.

Bunu yapacak yerler var, önemli olan ne istediğin değil, nerede istediğin biraz da. Max royalde istersen 5dkya getirirler mesela.
hocam paranın egemen olduğu bir dünyada yaşıyoruz Elizabeth Hurley masama uzansın yiyeceğimi göbeğine dökün desem ona bile bir fiyat çıkaracak restoran vardır ama emin ol öyle bir yerde değildik.

Strava konusunu bir bisiklet parçası zannediyordum :) Ben mi fit kullanıyorum akıllı bilekliğime bağlı olduğuiçün, o kâfi mi yoksa strava gibi bir uygulama edinmek daha mı iyidir? Biz haftada 2 gün genelde biraz turluyoruz, yarın Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan mini turda pedallayacağız, 1 kasımda da zeytin şenliklerinde yine mini bir tur :)

Strava konusunu bir bisiklet parçası zannediyordum :) Ben mi fit kullanıyorum akıllı bilekliğime bağlı olduğuiçün, o kâfi mi yoksa strava gibi bir uygulama edinmek daha mı iyidir? Biz haftada 2 gün genelde biraz turluyoruz, yarın Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan mini turda pedallayacağız, 1 kasımda da zeytin şenliklerinde yine mini bir tur :)
Strava sporcular için. Ben sıradan bir bisikletliyim; basit ölçüm, log ve hesaplamalar için ve hiçbir zaman paylaşmadığımdan bana (link) (sizdeki banda uyar, (link) biraz eksik), (link) (km saatinin uygulaması), (link) falan yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Strava sporcular için. Ben sıradan bir bisikletliyim; basit ölçüm, log ve hesaplamalar için ve hiçbir zaman paylaşmadığımdan bana (link) (sizdeki banda uyar, (link) biraz eksik), (link) (km saatinin uygulaması), (link) falan yetiyor.
Hem bilgisayardan hem telefon uygulamasından karıştırdım ama neye bassam dur dur triali başlatalım ya demesi biraz irrite etti doğrusu. Sanırım ben bu arkadaşı pas geçicem dediğiniz gibi çok ta lazım bir arkadaş değilmiş en azından benim gibi hafif şekilde ilerleyenlere. Zepp life mi band 5te vardı ama şimdi 7 var mi fitness direk görüyor, daha işlevsel geliyor diye de sorgulamamıştım, sanırım daha çok fırın ekmek yemem gerekecek

Geri