Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Herkese iyi günler bisiklet ile kış aylarında batı Karadeniz turu zorluğu ne derece olur?

Scudo
nasıl pazarlık konusu oluyordu? borcu olunca devredilemiyordu diye hatırlıyorum
Doğru, o yüzden millet ödemeyip ödemeyip satmak istediği zaman MTV ve noter masraflarını kimin ödeyeceğiyle ilgili pazarlık ediyor(du). Bilemiyorum gerçi en son 2023’te bi alım satım durumu oldu yakın çevremde, o zamanlar öyle şeyler oluyordu. İşte ne bileyim, noterden sonra bi yemek ısmarlayım, yok depoyu boş mu vereyim full mü vereyim, vs. çeşitli maksat pazarlık olsun diye muhabbet olurdu.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Herkese iyi günler bisiklet ile kış aylarında batı Karadeniz turu zorluğu ne derece olur?
Batısını bilmem ama doğusunda kışın genelde yağmur yağar, yağmıyor olsa geçmiş yağmurun ıslaklığı olur. Birkaç gün yağmayınca kuruyor ama uzun tur bence risk alınmaya değmez. Günübirlik turlar grubumuzla biz yapıyoruz yağmur olmadığında güzel oluyor

• Beğen
Tepkiler: mert52
Youtubeda bir tane turcu tam ocak şubat gibi Artvinden giriş yapıyordu. Kendisinin zorlandığı en büyük sıkıntıları akşam konaklaması, suyunun donması ve geçtiği rotadaki buzlu yollardı. Tabi giyimi çok iyiydi çadır ve uyku tulumu da keza öyle ama ara ara esen rüzgar ile zorluk yaşadığını söylüyordu. Videoyu bulursam eklerim. Siz Batı Karadeniz diyorsunuz, Artvin kadar olmasa da illa ki soğuk faktörü ön planda olacaktır.
Gezi, Tur ve Organizasyon Duyuruları
Şehirlerarası Gezi ve Tur Makaleleri-Fotoğrafları şu başlıklara bakmak lazım illa ki o rotadan geçen yada kışın tur yapan vardır. Keza yaklaşık 14 yıldır dünya turunda olan @Gurkan Genc 'in de yazılarından faydalanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mert52
Fotoğraftaki tekerlekli sandalyenin jantın iki teli eksik ve 8 olmuş. Ön tekerlek de sorunlu.
El ile çevirmek için olan demir de mevcut. Sizce onarılabilir mi ya da yenisi uygun maliyetle bulunabilir mi?

sandalye.jpg

@OnTheRun Teli koptu, akortu bozuldu diye teker çöpe atılmaz. Akort yaptırılır kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: OnTheRun
@cazci Hakkınızda şikayet var:

(link)
Cem abinin konu birleştirirken beklentisi bazen şu şekilde diye düşünüyorum:
Mesela Einstein ile ilgili bir konu var, bir tarafta da aptal ama güzel sarışın konusu var. Aptal ama güzel sarışın konusunu Einstein konusuna taşıyınca konunun Einstein gibi zeki, sarışın gibi güzel olacağını düşünüyor. Ama bazen bir bakıyorsun konu Einstein kadar çirkin, sarışın kadar aptal olabiliyor.

Şikayeti yazan zevat kendi ile çelişmiş tabi farkında değil. O konular küllüyat olduysa konuları taşıyıp kimi zaman birleştirerek oluştu..Ayrıca ulaşmak daha kısa zaman alıyor...
Tavşan dağa küsmüş meseli...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Alazarhus
Cem abinin konu birleştirirken beklentisi bazen şu şekilde diye düşünüyorum:
Mesela Einstein ile ilgili bir konu var, bir tarafta da aptal ama güzel sarışın konusu var. Aptal ama güzel sarışın konusunu Einstein konusuna taşıyınca konunun Einstein gibi zeki, sarışın gibi güzel olacağını düşünüyor. Ama bazen bir bakıyorsun konu Einstein kadar çirkin, sarışın kadar aptal olabiliyor.
Konuyu Einstein - Marilyn Monroe ilişkisine bağlayabilir bu bağlamda.

• Muhteşem
Tepkiler: cazci
Oysa ne kadar da hevesle başlamıştık güne...

Evin altına motorsiklet bayi açılıyor sanırım evren bana bir mesaj yolladı, benim de kabul etmem lazım.

Evin altına motorsiklet bayi açılıyor sanırım evren bana bir mesaj yolladı, benim de kabul etmem lazım.
Evrenin size yolladığı mesaj, muhtemelen orta yaş sendromu.
Evinizin altına dövmeci, trend genç giyim vb açılsaydı benzer mesajı alır mıydınız?

sex shoptan alışveriş yapmak kötü bir şey mi?
Kardeş bi sakin ya. Mizah, makara, geyik diye kavramlar var hayatta. Her şeyi robot gibi ilk anlamında almak zorunda değilsin.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Geri