Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ben bu grup sürüşlerinin raconunu anlamıyorum, aranızda bir çeşit rekabet mi var? Amaç spor yapmak mı, bir yere gitmek mi, yoksa performans sergilemek mi?

Aylardır takip ettiğim bir youtube kanalı var, farklı yaşlardan insanlar var grupta ve hepsi yol bisikleti kullanıyor nedense. Bir tane e-bike, gravel veya şehir bisikleti yok. Aralarında bir çeşit sözleşme gibi bir şey var bisiklette çamurluk, zil ve ayna olmaması şeklinde, tamam aksesuar yol bisikletinin tarzı değil de en azından birinizde kask aynası olsun. Böyle hava ve yollar için kullanacağı farklı sınıftan bir bisikleti yok mu bu insanların?
:)

Amaç üçünden herhangi biri olabilir, o yüzden dahil olmak istediğiniz grubu siz doğru seçmelisiniz.

Aylardır takip ettiğiniz gruptaki insanların yol bisikleti sürmeyi sevmeleri , bir tane farklı disiplinde bisikletin gruba dahil olmamasının yegane sebebidir bence :) Performans geliştirmek için antrenman yapan bir gruptur, siz de kendi zevkiniz doğrultusunda, kimseyi yargılamadan bu zevkinizi paylaşacak insanlar ile bir grup kurabilirsiniz. Ya da farklı sürüş stilleri olan farklı gruplara dahil olur, hem daha fazla insan ile tanışır, hem de herhangi bir zamanda canınız nasıl sürmek istiyorsa o grup ile sürersiniz. ;)

Scudo
Bende bisiklet kullanırken, bisikletin üstünde veya kendi üstümde kesin gerekli olmayan herhangi bir şeyi tutmam. Tabi gereklilik konusu kişiden kişiye değişebilir.
O sırada benim bisiklet

Dosyalar

• ee46eda641746e7b3f1eb6b962221ca58e33433b_original.jpeg
    ee46eda641746e7b3f1eb6b962221ca58e33433b_original.jpeg
    88,3 KB · Okunma: 25
Nereye yazayım bilemedim, bir Bisiklet Dünyasından Haberler, bir Günün Fotoğrafı 'na yazayım dedim en son serbest alan diye burayı uygun gördüm. Çok acayip bir bisiklet olmuş. Kokpit tarafı, seat tube üzerinde yapılan değişimler falan. İlla vardır bir bildikleri ama benim hoşuma gitmedi, zaten cebimin de hoşuna gitmeyecek seviyededir.
Yeni Colnago Y1RS
(link)
(link)
(link)

323715 dosyayı görüntüle
Bu kadroyu ilk gordugumde , rengi hoşuma gitmişti ama sonra Trek madone 9 özentisi gibi geldi bana .. Kokpit tarafı zaten cervelo dan bildigimiz tarzda.. Sen ben böyle bir tasarim yapsaydık , muhtemelen akıl hastahanesine gönderirlerdi ama colnago yapınca , sanat eseri muamelesi görüyor ..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Fırsat Reyonu
Bedenleri nasıl bunların, bu formaların beden ölçüsünü underarmour ile kıyasalayabilecek var mı? mesela onda L olan bunda XL a mı denk gelir?

bu ördekler sayılmaz
Bu formalardan bende yok ama bi tane XL uzun kollu montum, bi tane de M/L uzun kollu içliğim var Decathlon. Normalde genel olarak XL beden tercih ederim marka ayırmaksızın, bu ürünlerde de mont tam bana göreyken içlik bi miktar ufak kalıyor. Kalıpları ortalamaya göre ciddi değişkenlik gösterir mi Under Armour’ın onu bilemeyeceğim tabi.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Çift gökkuşağı, bu resmi gördüyseniz Zeus'un da izniyle 2025'te tekeriniz hiç patlamayacak.

Koca Şile'de zibro kamin satan bir tane yer yok daha da garibi nalbur, yapı market, beyaz eşya satan yerler soba satmasına rağmen zibro kamin'in ne olduğunu bilmiyor 🥴

90 yılından 96'ya kadar kullanmıştım ne duman, ne tütme, ne odun, kül derdi vardı. Kiradaki evin bodrumunds duruyor ama pert olmuştur o bunca yıl sonra.

Dosyalar

• IMG_20241223_165051.jpg
    IMG_20241223_165051.jpg
    38,7 KB · Okunma: 8
  • Beğen
Tepkiler: Çağdaş Lale
Koşun koşun @necmeddin arz-ı endam etmiş...
Eyvallah Abi hoşbulduk.
Ben de diyorum, bu gıdıklanma ne diye.
@necmeddin abi gelmiş "gaytan bıyıklarımı sürsem nirelerine" diye diye herkese beğeni atıyor. :ssrtcbya:
Vay gardaşım nasıl da mutlu oldun. Çocukların tabletine çöktüm kore dizisi izliyorum. Forum aklıma geldi hele bir bakayım dedim.
Ne var ne yok bakalım. Forumdaki tüm Canlara selam olsun.

Yapay zekalılar ile herşeyibilenler arasında debelenip durduk be ya @necmeddin kardeşim...

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Yapay zekalılar ile herşeyibilenler arasında debelenip durduk be ya @necmeddin kardeşim...
Abi bende başlıklara bakıyordum. Bu yapay zeka olayı gerçek mi. Herşeyi bilenlerle uğraşmak zor birde yapaylar çıktıysa işin zor be abi. Yapayla yapay olmayanı nasıl ayırt edeceğiz? @hamlet2006 bu işi kıvrak zekanla bir sen çözersin.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
"Ama farz edelim ki bu hiçbir zaman paylaşılmış bir deneyim olmadı! Farz edelim ki iki insan hayli farklı deneyimler yaşadılar. Ve farz edelim ki bunlardan biri, yanlışlıkla kendi deneyiminin öbürününkiyle aynı olduğunu sandı."

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Abi bende başlıklara bakıyordum. Bu yapay zeka olayı gerçek mi. Herşeyi bilenlerle uğraşmak zor birde yapaylar çıktıysa işin zor be abi. Yapayla yapay olmayanı nasıl ayırt edeceğiz? @hamlet2006 bu işi kıvrak zekanla bir sen çözersin.
Onu bunu boşver de nerdesin be abi,nasılsın?Çok özledik.
Bir ara korkmadım da değil, yine "2024 bisikletforum durum raporu" mu çıkarıyor diye. :krktm:

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Onu bunu boşver de nerdesin be abi,nasılsın?Çok özledik.
Bir ara korkmadım da değil, yine "2024 bisikletforum durum raporu" mu çıkarıyor diye. :krktm:
Şükür idare ediyorum. Öğrencilik okul işleri uğraştırıyor beni. Onun dışında işten eve, evden işe değişmeyen bir düzen. Fırsat buldukça pedal atmaya devam işte. :harika:

Şurada bahsetmiştim kendisi dünyaca ünlü cosplay forumda yılbaşı çekilişi yapıp bisiklet hediye edecek. Hani orbea tasarladığınız bisikleti veriyordu ya o hesaptan.

Uzun zamandır yürüyüş yaptığım gruptaki en gençlerden birisiyim. Dağlarda, derelerde, vadilerdeki sessizliğe sakinliğe ve gruptaki insanların yaşlarının verdiği olgunluk ve disiplinine o kadar alışmışım ki bugün bisiklet sürüşü yaptığım gruptaki en yaşlılardan ikincisi olmam grup içinde yapmayın denilen ne varsa yaptıkları için ne bisikletten ne de doğadan keyif aldım. Sırf içlerindeki ve grubun kurucusu arkadaşımın hatrından dolayı oradaydım. Bisiklet binersem de eskiden olduğu gibi tek binmeye devam edeceğim. Denizli'de sürüşlerine katıldığım 4-5 grup var. 2-3 tanesi bir biri ile kanlı bıçaklı tabiri gibi kavgalı olduğu için diğer gruba gittim diye tavır aldılar, şaka gibi 50 kişilik grubun amacı bisiklet sürmek iken ego tatmin etmeye gelmiş durumda. Bir tanesine zaten yetiş yetişebiliyorsan sağlam performans ile sürüyorlar. Dönüp dolaşıp yine tek sürüşe geldim varsa çok samimi 1-2 arkadaşınız onunla sürün yoksa tek tabanca devam.
tek iyidir candır tertemiz

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
images.jpg,

Bugünün haberi: Kalamış yat limanı için Koç Holding yeniden sözleşmeye davet edildi. Bİr yandan da reklamlarla Atatürkçü seküler kesimi ağlatmaya devam.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Bilal Erdoğan:

Şu anda benim dıştan görünüşüm benim kültürüm değil. Bu sonuçta işte Batı'dan aldığımız kravat, Batı'dan aldığımız ceket. Ama kabul gören bu. Şimdi ben buraya cepken ile çıksam, buraya da saat assam, şalvar giysem falan... İsterim de yani çok da rahat. Daha rahat baktığınızda şalvar giymek. Ama şalvar giyince yobazsın, gericisin. Bunu (ceket) giydiğin zaman medenisin, modernsin. Bu ikilemden çıkamıyoruz. Bu da üzerimizde 200 yıldır böyle...

Geri