Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bilal Erdoğan:

Şu anda benim dıştan görünüşüm benim kültürüm değil. Bu sonuçta işte Batı'dan aldığımız kravat, Batı'dan aldığımız ceket. Ama kabul gören bu. Şimdi ben buraya cepken ile çıksam, buraya da saat assam, şalvar giysem falan... İsterim de yani çok da rahat. Daha rahat baktığınızda şalvar giymek. Ama şalvar giyince yobazsın, gericisin. Bunu (ceket) giydiğin zaman medenisin, modernsin. Bu ikilemden çıkamıyoruz. Bu da üzerimizde 200 yıldır böyle...

Tabii şalvar giyse; bacakları, cinsel organı rahat olacak. Ama olmuyor, olamıyor. Yine mağdur, hep bi mağdur. Bi bitmedi mağduriyetleri.

Scudo
Bilal Erdoğan:

Şu anda benim dıştan görünüşüm benim kültürüm değil. Bu sonuçta işte Batı'dan aldığımız kravat, Batı'dan aldığımız ceket. Ama kabul gören bu. Şimdi ben buraya cepken ile çıksam, buraya da saat assam, şalvar giysem falan... İsterim de yani çok da rahat. Daha rahat baktığınızda şalvar giymek. Ama şalvar giyince yobazsın, gericisin. Bunu (ceket) giydiğin zaman medenisin, modernsin. Bu ikilemden çıkamıyoruz. Bu da üzerimizde 200 yıldır böyle...
Christmas ve yılbaşı tatilini geçirmek üzere 2 hafta için İngiltere'deyim. Babacım babacım'ın bahsettiği gibi şalvarlısı da var, takım elbiseli olanı da; mini giyeni de var, çarşafa sarılanı da. Kimse kimsenin ne giydiğine karışmayı bırak, dönüp bakmıyor bile.

Ne giydiğinden bağımsız olarak insanların yüzü gülüyor. İşini severek yapan insanlar görüyorum marketlerde, trenlerde, mağazalarda.

Cennet neresidir diye sorarsanız, bu siyasal dinci lalelerin olmadığı herhangi bir yerdir derim.

Reis de sizi seviyormuş :D

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Padişahmiz yarın bir ulufe dağıtır, nanķör kullarına merak buyurmayın.

Bakara 155 bunun için var, buyrun diyanet vakfı meali;
Andolsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. (Ey Peygamber!) Sabredenleri müjdele!

Ya da Kudüs düşmedi, erkek erkeğe evlenmedik, 2023'de uzaya çıktık, vs

Geri