Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu arkadaş "cinsel partnerlerimden bazı temel sağlık testleri istiyorum" diyen seks makinesi değil mi yahu? Kapısında sıraya diziliyolarmış. Öyle diyor.
Evet ta kendisi. Hatta saçmalamakta daha da ileri gidip "Kadınlar cinsel ilişkiye girdikleri erkeklerin DNA'sını taşır" falan da demişti :)

Bu şarlatanın gerçek yüzü COVID salgını sırasında verdiği saçmasapan beyanatlarla açığa çıkmıştı zaten. Kendisiyle ilgili daha detaylı bir analiz okumak isteyenleri şöyle alalım:

(link)

Not: Makaleye Türkiye'den erişim kısıtlaması var; muhtemelen Oytun mahkeme kararı çıkartıp engel getirmiş. Sayfaya VPN kullanarak ulaşabilirsiniz.

Scudo
komşumuz irandan size iyi haberler (ya da kötü haberler)

yemen de özgürleştirildikten sonra, sıra irana geliyor.

insanların daha çok ekranda görünebilmek için yaptıkları hokkabazlıklar komik seviyelere ulaştı ama işte işe de yarıyor. Sarayın gözüne girdiniz mi her kapı açılıyor.

Dosyalar

• kapak_102642.jpg
    kapak_102642.jpg
    56,8 KB · Okunma: 11
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Kafayı yemiş gevşek herif ya. Rüzgar nerden eserse oraya en önce dönecek tiplerden biri bu.

Müslüman Noel kutlamaz

Evet kutlamaz ammaaaa...!Noel kutlayan ülkelere sığınır..Noel kutlayan ülkelerden kredi alır..Noel kutlayan ülkelerden adalet dilenir.Noel kutlayan ülkelere para yatırır servet taşır..Noel kutlayan ülkelere doğum yapmaya gider...Noel kutlayan ülkelerden vatandaşlık kapmak için yapmadığı numara kalmaz Noel kutlayan ülkelerden teknoloji ve araç gereç alır..Şeriatla yönetilen değilde noel kutlayan ülkeye yatırım yapar..

Bir yaratıcının var olduğunu, ve ayrıca İsa'nın onun elçisi olduğunu düşünmeyen kişilerin yılbaşı kutlamasını saçma buluyorum şahsen. Şimdi "Ama ben Noel kutlamıyorum, yeni bir yıla girmeyi kutluyorum" diyenler olacaktır. Yeni bir yıla girmenin nesini kutluyosun arkadaşım? Ömründen 1 sene daha gitti. Ölmene 1 sene daha yaklaştın. O zaman her ay başı o aya girmeni de kutla. Nedir yani bunun mantığı? Hele çam ağacı süsleyenler falan. Adam ateist, yılbaşı yaklaşınca çam ağacı süslüyor, gece çoraplara hediye koyuyor çocuklarına falan. Komik.

"Türkler, milattan önceki yüzyıllarda bile yıl döngüsü olarak kabul edilen 21 Aralık gününü törenlerle kutlamıştır. Türk kültüründeki Ayaz Ata geleneği, Hristiyanlık'taki Noel Baba veya Ruslardaki Ded Maroz mitolojisiyle alakalı değil, tam tersi onlardan çok eskiye dayanan mitolojik bir gelenektir.''

Bir yaratıcının var olduğunu, ve ayrıca İsa'nın onun elçisi olduğunu düşünmeyen kişilerin yılbaşı kutlamasını saçma buluyorum şahsen. Şimdi "Ama ben Noel kutlamıyorum, yeni bir yıla girmeyi kutluyorum" diyenler olacaktır. Yeni bir yıla girmenin nesini kutluyosun arkadaşım? Ömründen 1 sene daha gitti. Ölmene 1 sene daha yaklaştın. O zaman her ay başı o aya girmeni de kutla. Nedir yani bunun mantığı? Hele çam ağacı süsleyenler falan. Adam ateist, yılbaşı yaklaşınca çam ağacı süslüyor, gece çoraplara hediye koyuyor çocuklarına falan. Komik.
Sınırları içerisinde yaşadığımız ülkede kutlanacak birşey bulmak hakikaten güç. Toplumun en az yarısı omzuna şefkatli bir el dokunsa hüngür hüngür ağlayacak halde.

Lakin asrın şeysinin sürekli tekrarladığına benzer şekilde, Dünya 782.000 km2'den ibaret değil. İyi kötü belirli bir medeniyet çizgisini tutturmuş, kurumları kapsayıcı, halkının refahını önceleyen ülkeler de var.

Bir şekilde bu ülkelerde bulunma şansını elde ettiğinizde aslında hayatın güzel, yaşamaya ve kutlanmaya değer birşey olduğunu farkediyorsunuz. Buralara noel ve yeni yıl mevsiminde geldiğinizde ise havadaki pozitif kokuyu almamak için anca o filmdeki yeşil tüylü Grinch olmak lazım.

Neye inandığınız ya da inanmadığınızdan bağımsız olarak karşılaştığınız herkesin yüzünde bir gülümseme gördüğünüzde ister istemez bulaşıcı bir etki yapıyor. Bugün noel, altında yatan tarihsel hikayenin gerçekliği umrumda olmasa da kırmızı şapkalı geyikli kazağımı giydim mesela.

Yeni yılı, hatta her yeni günü ömrümüzden eksilen bir yaprak gibi düşünebilirsiniz, doğrudur da. Ama içinde yaşadığınız medeniyet size birşeyler başarma heyecanı veriyorsa geçmişin yasını tutmayı bırakıp geleceğe umut yeşertebiliyorsunuz.

Bilmiyorum hiç bu mevsimde buralarda (Birleşik Krallık) bulunma şansınız oldu mu? Olmadıysa en az kere deneyin derim.

Son düzenleme:
"Türkler, milattan önceki yüzyıllarda bile yıl döngüsü olarak kabul edilen 21 Aralık gününü törenlerle kutlamıştır. Türk kültüründeki Ayaz Ata geleneği, Hristiyanlık'taki Noel Baba veya Ruslardaki Ded Maroz mitolojisiyle alakalı değil, tam tersi onlardan çok eskiye dayanan mitolojik bir gelenektir.''
Bence illa böyle bir açıklamaya gerek yok, isteyen istediği niyetle kutlar
Bu arada ben Türkiye'de kimsenin öyle bir gün kutladığını görmedim bugüne kadar, demek ki varsa bile devam etmeyen bir gelenek.

• Beğen
Tepkiler: cixece
Yarın MB faiz açıklayacakmış, asgari ücret düşük verilince faizi de düşürürler. Kurlar da yükselir. Sermaye kesiminde bayram var yani.
Olan garibana oldu.
Fakir sağcılar da mutlu olduğuna göre sana ne oluyor kedi Hamlet

Müslüman Noel kutlamaz

Evet kutlamaz ammaaaa...!Noel kutlayan ülkelere sığınır..Noel kutlayan ülkelerden kredi alır..Noel kutlayan ülkelerden adalet dilenir.Noel kutlayan ülkelere para yatırır servet taşır..Noel kutlayan ülkelere doğum yapmaya gider...Noel kutlayan ülkelerden vatandaşlık kapmak için yapmadığı numara kalmaz Noel kutlayan ülkelerden teknoloji ve araç gereç alır..Şeriatla yönetilen değilde noel kutlayan ülkeye yatırım yapar..
Türbe yanındaki ağaclara çaput bağlar, dilek dilerler. Oruç baba da sirke, ekmek ile iftar yaparlar 😄 şeylherine kendilerini, karılarını "badeletiririrler" v.s.

Bu arkadaş "cinsel partnerlerimden bazı temel sağlık testleri istiyorum" diyen seks makinesi değil mi yahu? Kapısında sıraya diziliyolarmış. Öyle diyor.

Hangisi sağdaki mi soldaki mi? Bir de sen bu videodan bu noktaya nasıl geldin?

@makaram Erkek tabi. (Türkiye'de "cinsel partnerlerim" diye bir laf sarfedebilecek ünlü kadın var mı bu arada?). Kaale alınacak biri değil anlamında dedim. "Kadınlar benimle seks yapmaya çok meraklı" mesajı vermeye çalışan ve bununla böbürlenen biri şahsımca kaale alınacak biri değildir.

Siz oytuna çok takılmayın o her zaman öyleydi, ne dediğini pek bilmez

Yapacağınız zammı .......
Ülkenin içinden geçtiniz ......
Bu zammı reva görenlerin ve destekleyenlerin ....... verilmeyen zam miktarı kadar ........

Aklımdan geçenleri yazamıyorum ki!...

Geri