Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
IMG_20250101_021504.jpg
Adminler, 1 senedir şunu düzeltmediniz gitti.😁

• Hahaha
Tepkiler: -Deniz-
Christmas ve yılbaşı tatilini geçirmek üzere 2 hafta için İngiltere'deyim. Babacım babacım'ın bahsettiği gibi şalvarlısı da var, takım elbiseli olanı da; mini giyeni de var, çarşafa sarılanı da. Kimse kimsenin ne giydiğine karışmayı bırak, dönüp bakmıyor bile.

Ne giydiğinden bağımsız olarak insanların yüzü gülüyor. İşini severek yapan insanlar görüyorum marketlerde, trenlerde, mağazalarda.

Cennet neresidir diye sorarsanız, bu siyasal dinci lalelerin olmadığı herhangi bir yerdir derim.
+1

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Sosyal medyada yılbaşı konulu tüm videolara şu cevap kopyala, yapıştır şeklinde iliştiriliyor "Sen Çamını hamını süsle,Biz. Şamı çoktan süsledik" sanırsın Viyena'yı fetih ettik, bizim çabamız ve menfaatimize bir şey oldu.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
muhabir, yapay zeka destekli gözlük ile sokakta adres sorduğu insanların tüm bilgilerine anlık olarak ulaşabiliyor. insanları anlık olarak onları tanıdığına inandırabiliyor.

bu teknoloji çok korkunç bir yere doğru gidiyor bence.

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: MakRo ve -Deniz-
Geçen sene yılın son günü seneye görüşürüz sürüşü yapamadım. Üzgünüm. Bu sene yaparım inşallah.

Kimse yeni yıl dileğini yazmamış bu kadar mı umutsuzsunuz yeni yıldan, yoksa ona da vergi mi geldi?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Kimse yeni yıl dileğini yazmamış bu kadar mı umutsuzsunuz yeni yıldan, yoksa ona da vergi mi geldi?
Benim için aslında bir kaç yıldır şu şekil.
karikatür.jpg
Ama 2 gün geçince "bu ne lan daha kötü" şeklinde güncellemek lazım diye düşünmeye başladım. Malum ülke gündemi sürekli cinayet, gasp, hırsızlık, haberleri ile dolu değişiklik yok. Öte yandan Amerika'da patlama silahlı saldırı, yıl sonundaki arka arkaya gelen uçak kazaları falan derken akp-mhp-dem görüşmesi mevcut chp yönetimin kardeşlik için falan filan diye desteklemesi derken alttaki dayının dediklerine geldik.

kötü günler.png

Youtube da bunu gördüm. Çok güzel bir şeye benziyor. Acaba Türkiye'de bulunuyor mu?

Cehaletin her ortamda herkesle eşit söz hakkına sahip olduğu ile ilgili sanrıları var. Bu sınırsız sahte özgüvenle konuşur da konuşur.
MikeTyson'ın da dediği gibi bu ''ağzının ortasına yumruğu yiyene kadar'' devam eder çünkü cahil sadece kaba kuvvetten anlar.

Son düzenleme:
Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yüzde 11.54 oranında zam yapıldı.

SSK, Bağ-Kur, tarım emeklisi olanların maaşlarına da yüzde 15.74 oranında zam yapıldı.

Kaynak :

(link)

Cümleten geçmiş olsun.

Nihayet bir Zambiya haberi çıktı...
(link)
O da bi şey mi yani.
Hangi ülkeydi hatırlayamadım ama abdestli namazlı iktidar; ülkenin en büyük şehrinde, uluslararası havalimanında 45 kişiyi katleden teröristleri serbest bırakmıştı.
Hatta o ülkede aşırı milliyetçi bir iktidar bebek katiline serbestlik vermeye çalışıyordu.

Yatsı namazından yarım saat sonra ışıkları sönmemiş evler tespit edilip ertesi gün elektrikleri kesilecek diye bir haber salınır havuz medyası aracılığıyla herkes enflasyonu, zam oranlarını, geçim sıkıntısını unutur mutlu mesut olur bu ülkede.

Ne kadar özgürlüklerin kısılacağını duyarlarsa o kadar mutlu oluyorlar.

Üç harfli marketlerin cuma namazından dolayı 30 dakika mola olmasının mantığı nedir? Hadi diyelim ki erkekler camiye gidiyor, bana yakın olan şubede 2 kadın 1 erkek çalışıyor. Kadınların namaz kıldığını da sanmıyorum, hiç öyle bi halleri yok. O 2 çalışan bakabilir erkek camideyken? İbadeti öne sürerek nereden kırpsak derdindeler.

Yargıtay'ın yerleşik kararlarıyla belirlenen, kategorik bir biçimde hakaret sayılmayan sözler şunlardır: Beddua niteliğindeki kelime ve sözler. Örneğin, “allah belanı versin”, “allahından bul”, “allah müstahakını versin” şeklindeki sözler beddua niteliğinde sözler olup hakaret suçuna vücut vermemektedir.

Geri