O zaman forumdan birine satacağım aracı mecbur 😂Arabayı satarken çeki demiri uyumlu taşıyıcıyı da yanında verip fiyatını ekleyin satış bedeline, arada kaynasın. 2. seçeneği de düşünmeye gerek kalmaz böylece.
araç satışı hiç öyle bir şey değil, kimse ekstra vermez zaten. İStersen onu çıkar derler.Arabayı satarken çeki demiri uyumlu taşıyıcıyı da yanında verip fiyatını ekleyin satış bedeline, arada kaynasın. 2. seçeneği de düşünmeye gerek kalmaz böylece.
Yasadışı örgüt kurmaktan okulla ilişiğini falan kesmesinler? Olmaz olmaz deme, bu ülkede her şey mümkün... Bir sabah kalkmışsın, 35 yıl önce aldığın diploman iptal edilivermiş meselaHatta bisikletle gelen birkaç kişi daha var, onları da örgütlemek gerek.
Bi toplu dilekçe yazacağdık yahu, ondan dolayı diplomamı iptal etmezler umarım. İşin şakası bir yana okulda yol bisikletine binen 6 - 7 kişiyiz. Organize olup grup sürüşleri yapsak hatta bir bisiklet kulübü kursak falan çok eğlenceli olabilir diye düşünüyordum.Yasadışı örgüt kurmaktan okulla ilişiğini falan kesmesinler? Olmaz olmaz deme, bu ülkede her şey mümkün... Bir sabah kalkmışsın, 35 yıl önce aldığın diploman iptal edilivermiş mesela![]()
diploman sahip çık valla şu ara üniversite diploması sıkıntıBi toplu dilekçe yazacağdık yahu, ondan dolayı diplomamı iptal etmezler umarım. İşin şakası bir yana okulda yol bisikletine binen 6 - 7 kişiyiz. Organize olup grup sürüşleri yapsak hatta bir bisiklet kulübü kursak falan çok eğlenceli olabilir diye düşünüyordum.
Bu habere istinaden önümde bitiveren bir araç reklamını izninizle paylaşmak istiyorum.
TC kimlik numarası arşivlerde güncellendiğini varsayarsak TC numarası detayına takılmamak gerek. ÖSYM sınav sonuçları hariç benim eski eğitim verilerim şu an e-devlette çıkıyor. Özellikle 15 temmuz sürecinden sonra eğitim verilerini güncelleme ve doğrulama hakkında büyük bir çalışma yapıldı. e-devler üzerinde gözükmeyen diplomalar bile ihtiyaç halinde üniversiteye bir mesaj atınca hemen e-devlette paylaşılıyor.