Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

ben 1 gün susuzluğa dayanamıyorken, afrikadakiler günler boyu nasıl dayanıyor :/ :(

Scudo
Arabayı satarken çeki demiri uyumlu taşıyıcıyı da yanında verip fiyatını ekleyin satış bedeline, arada kaynasın. 2. seçeneği de düşünmeye gerek kalmaz böylece.
O zaman forumdan birine satacağım aracı mecbur 😂

• Beğen
Tepkiler: specific
Hiçbir zaman davul sesi duyulmamasına rağmen 2-3 günde bir kapıya farklı davulcuların gelmesi ramazanın bereketi herhalde :komik:

Bisikletimi her zaman bıraktığım üzere bu şekilde bırakmıştım bugün, dersten çıkıp eve dönerken dekanlık görevlileri ikaz ettiler bugün, umarım daha d asorun çıkmaz. Sadece tekerin takıldığı park yerlerinden koymuşlar, maalesef oraya taşıdım, umarım jantın akordu bozulmaz.Tansiyonum düşünce risk almayayım dedim ve garibimi kampüste bıraktım.
IMG-20240606-WA0010.jpg
Dekanlığa tez zamanda yeni bisiklet parkı için dilekçede bulunacağım. Hatta bisikletle gelen birkaç kişi daha var, onları da örgütlemek gerek.
Ciclista anti-rectorista! :ckkmk:

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Arabayı satarken çeki demiri uyumlu taşıyıcıyı da yanında verip fiyatını ekleyin satış bedeline, arada kaynasın. 2. seçeneği de düşünmeye gerek kalmaz böylece.
araç satışı hiç öyle bir şey değil, kimse ekstra vermez zaten. İStersen onu çıkar derler.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Hatta bisikletle gelen birkaç kişi daha var, onları da örgütlemek gerek.
Yasadışı örgüt kurmaktan okulla ilişiğini falan kesmesinler? Olmaz olmaz deme, bu ülkede her şey mümkün... Bir sabah kalkmışsın, 35 yıl önce aldığın diploman iptal edilivermiş mesela :)

Yasadışı örgüt kurmaktan okulla ilişiğini falan kesmesinler? Olmaz olmaz deme, bu ülkede her şey mümkün... Bir sabah kalkmışsın, 35 yıl önce aldığın diploman iptal edilivermiş mesela :)
Bi toplu dilekçe yazacağdık yahu, ondan dolayı diplomamı iptal etmezler umarım. İşin şakası bir yana okulda yol bisikletine binen 6 - 7 kişiyiz. Organize olup grup sürüşleri yapsak hatta bir bisiklet kulübü kursak falan çok eğlenceli olabilir diye düşünüyordum.

Bi toplu dilekçe yazacağdık yahu, ondan dolayı diplomamı iptal etmezler umarım. İşin şakası bir yana okulda yol bisikletine binen 6 - 7 kişiyiz. Organize olup grup sürüşleri yapsak hatta bir bisiklet kulübü kursak falan çok eğlenceli olabilir diye düşünüyordum.
diploman sahip çık valla şu ara üniversite diploması sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Alazarhus
Boğaz yolu böyleyken bir bisiklet sürüşü yapmayı ne çok isterdim.

Sene 1910, soldaki bina karakol.

Resim

Nooldu Hamilton?
Wahoo şarj edilebilir nabız bandı Wahoo Trackr gelmiş Türkiye’ye

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Havalar ısınınca bisikletli sayısı artmaya başladı tabii normal olarak, hava şartları kötü iken yolları boş bırakmayanlara selam olsun! :D

Sabah gazetesinin yayınladığı sonuç belgesi:

"Doğum tarhi"
"hiç bir"
1988'de TC Kimlik no?

(link)

Untitled.jpg

ÖSYM sonuç belgesi haberi yapıldığını duymuştum ama resmi ilk defa görüyorum. ÖSYM sitesinde benim eski sınav sonuçlarım çıkmıyor, bu da gösteriyor ki bu veri ÖSYM arşivlerinden özel olarak çıkartılmış. Bu bilginin yayınlanması tamamen KVKK'ya aykırıdır, kimse kimsenin özelini yayınlayamaz.

TC kimlik numarası arşivlerde güncellendiğini varsayarsak TC numarası detayına takılmamak gerek. ÖSYM sınav sonuçları hariç benim eski eğitim verilerim şu an e-devlette çıkıyor. Özellikle 15 temmuz sürecinden sonra eğitim verilerini güncelleme ve doğrulama hakkında büyük bir çalışma yapıldı. e-devler üzerinde gözükmeyen diplomalar bile ihtiyaç halinde üniversiteye bir mesaj atınca hemen e-devlette paylaşılıyor.

Başka bir konu ise aldığı puan. Başarısız gibi göstermeye çalışıyorlar ama girdiği sene için sıralaması birinci basamakta 30 binlerde, ikinci basamakta da 43 binlerde. Günümüz standartlarında çok da kötü değil, hatta iyi bile sayılır.

TC kimlik numarası arşivlerde güncellendiğini varsayarsak TC numarası detayına takılmamak gerek. ÖSYM sınav sonuçları hariç benim eski eğitim verilerim şu an e-devlette çıkıyor. Özellikle 15 temmuz sürecinden sonra eğitim verilerini güncelleme ve doğrulama hakkında büyük bir çalışma yapıldı. e-devler üzerinde gözükmeyen diplomalar bile ihtiyaç halinde üniversiteye bir mesaj atınca hemen e-devlette paylaşılıyor.

Nasil bir guncelleme yapilirsa yapilsin eski belgenin ustune yeni birsey eklenemez. Sisteme eklenir ama kagit halindeki eski belge uzerine sonradan eklenemez. Kaldi ki "Tarihi" bile yaz(a)mamislar, nelerle ugrasir olduk.

Bir de bu gazete zamaninda en yuksek tirajlardan birine sahipti. Hersey bittigi gibi medya da coktan bitti ulkede.

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
Geri