Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Tüm medeniyeti reddedip aslında avcı toplayıcı gibi dolaşmamız lazım değil mi? Halbuki ki mülkiyet hakkı modern yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır, olmasaydı biz sıradan insanlara hiç bir şey vermezdi zengin ve güçlüler.
şu başı boş martı sorununu nasıl çözeceğiz yada karga sorununu.

Ayda 60k güzel para

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Cüretkar ve maceracı bir romantik misiniz yoksa konformist bir realist mi?
Hocam bunlar akp-chp gibi bişey mi? Bu terimleri duymadım bilemiyorum 😀 ama yaş tahtaya basmak istemem kafası var bende

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
Çok zengin doğalgaz kaynaklarına sahip olmasına rağmen ülkenin tüm bu zenginliği bir avuç insanın kontrolündeydi ve halkın çoğunluğu sefalet içinde sürünüyordu.
Cezayir, Azerbaycan, Türkmenistan, İran, Rusya, Türkiye gibi ülkeler, ileri demokrasi ve toplumsal kalkınmanın yaşandığı ülkeler biliyorsun.
Bu ülkelerin hukuki, demokratik, sosyal, yönetimsel birçok ortak özelliği var. Ancak o ülkelerin iktidarda kalmalarını sağlayan petrol, doğalgaz gibi devasa yeraltı zenginlikleri var. Bizde ise bu doğal kaynaklar yerine halkı zorlayan ağır vergiler var. Allahtan bizde de az da olsa jelibon rezervleri var. Bundan dolayı gelir dağılımının çok kötü olduğu ülkemizde halk daha da çok eziliyor

Hocam bunlar akp-chp gibi bişey mi? Bu terimleri duymadım bilemiyorum 😀 ama yaş tahtaya basmak istemem kafası var bende
Yaş tahtaya basmak istemiyorsanız, muhtemelen sıradışılık size göre değil. Ev yerine motokaravan alın diyecektim ama size uymaz.

Şimdilik mecliste sırasını bekliyor. Çıkınca, 2 seneye kadar bir fikri olur memleketin.
Anlat madem bilgi sahibisin, en azından bizi bilgisiz koyma, memleketten 2 sene önceden biliverelim sayende üstad,

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Atatürk, aslında müşfik diktatör yani iyicil-sevecen liderdi. "CHP'nin kendi isteği" kısmına, Atatürk gibi bir figürün etkisinden dolayı katılmıyorum.
"Diktatör" diye sahip olduğu olağanüstü miktarda kişisel siyasi gücü kötüye kullanan liderlere denir. Söyleyin de öğrenelim, Atatürk siyasi gücünü nasıl ve ne zaman kötüye kullanmıştır? Shakespeare'in söyleyişiyle, "Büyüklük, merhameti güçten kopardığında kötüye kullanılmış olur." Atatürk size göre elinde tuttuğu gücü nasıl ve kime karşı merhametsiz kullandı?

Şu an YouTube'dan almanyadaki motosiklet fiyatlarının vlogunu izliyorum. Abiler bizi fena etmişler,biz yaşamıyoruz,koca ülke walking dead evrenine döndü

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Şu an YouTube'dan almanyadaki motosiklet fiyatlarının vlogunu izliyorum. Abiler bizi fena etmişler,biz yaşamıyoruz,koca ülke walking dead evrenine döndü
bir de kazançların yüksekliği ile çarpınca burada alım gücünün ne kadar düşük olduğu hesaplanabilir

Aylık 26bin TL sabit gelirim var. Artık hiç çalışmadan yaşamak istiyorum. Gece gündüz hesap kitap yapıyorum. Yaş 50 oldu artık. Çalışmak zor geliyor.

Çok minimalist bir yaşam tarzı ile idare ederim diye düşünüyorum. Hatta Nisan'da bi çıkarım tur bisikletimi yukleyip, taa ekime kadar gezerim memleket memleket.

Olur mu ya, olur gibi sanki 🙂

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve MUSA Ç.
Aylık 26bin TL sabit gelirim var. Artık hiç çalışmadan yaşamak istiyorum. Gece gündüz hesap kitap yapıyorum. Yaş 50 oldu artık. Çalışmak zor geliyor.

Çok minimalist bir yaşam tarzı ile idare ederim diye düşünüyorum. Hatta Nisan'da bi çıkarım tur bisikletimi yukleyip, taa ekime kadar gezerim memleket memleket.

kira derdiniz yoksa ve bakmakla mukellef oldugunuz kimse de yoksa , bisiklet turu gayet guzel bir secenek olabilir, cadir kamplariyla , doga icinde gecen zamanla , insani bambaska bir ozgur ruh haline sokar. umarim basarabilirsiniz boylesi bir degisimi

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve MakRo

Tek başınasınız ferahlığı hissediyorum sözlerinizde?

Son düzenleme:
Merhabalar. Toplam 2500-2800 bütçem var. Bununla kask ve yarım parmak eldiven alacağım. Ne önerirsiniz? Yol bisikleti için lazım.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Geri