Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

Bu Müzik sizi gaza getirmesse yardim edemem.. Ultimate Fighting (Açik dövüsler liginini açis müzigi)
STEMM -Face the Pain

Siddetli 18+

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
@Bisiklettech ne zaman White Chapel ile ilgili bir şey görsem aklıma Jared Dines geliyor adam çok yetenekli her türlü metal türünde ses çıkarabiliyor vokal olarak.
Genelde İskandinav, Celtic veya o bölgenin folk,sefonik, şaman-pagan metal şarkıları gruplarına bayılıyorum. Tabi bunun dışındaki diğer metal türlerini de yabana atmamak lazım. Yeri geliyor enerji patlaması oluyor yeri geliyor Opeth'in sakin şarkılarını arıyorum. Birde şu hurdy gurdy denilen müzik aleti efsane bir şey. Özellikle Korpiklaani şarkılarında bolca geliyor.

Son olarak şu klibe bayılıyorum ne zaman bisiklet üzerinde çok susamış olsam aklıma bu geliyor.

Edit / Düzenleme : Kadın vokal olan gruplar görsellikten öte ses tonu olarak gerçekten hoş oluyor. Cradle of Filth'in klavyecisi aynı zamanda geri vokalde sesi çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Bisiklettech

Birisi şu adama decoder taksın :)

• Beğen
@Taner James o kadar lanet bir şarkı ki bir arkadaşım gıcıklık olsun diye açarken nakaratı beynimize nakşetmişti. Eeeeoooaaa gibi sürekli mırıldanıyorduk, bir zamanlarında ışid marşı gibi adamın aklına aklına geliyor sürekli.

Çok değişik türde müziklerin yayınlandığı bir kanal, bu kanal ile KEXP sağ olsun arada değişik şeyleri bolca dinliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Taner James
Zombie Originali..

1994:

Remake 2018 , orijinal Sarkici öldü diye yaptilar.

• Beğen
Daron Malakian SOAD'ın gitaristi. Bu gitaristin Türkiye versiyonu ise oyuncu Olgun Toker, yani en azından ben benzetiyorum.

Dosyalar

• hayatsarkisi-mahir.jpg
    hayatsarkisi-mahir.jpg
    27,1 KB · Okunma: 4
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    28,3 KB · Okunma: 4
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Fear Factory konserinede gitmistim.. 20 yildan fazla Metal müzik yapiyorlar, eski Müzikleri bile bence zamansiz.
Genre: Industrie metali :)

• Beğen
Epica Simon Simons denildiği zaman akan sular tersine bile akar :)
Opeth - ilk duyanların tepkisi "nasıl bildiğimiz benzinci olan mı ?"
Delain

• Beğen
Tepkiler: Bisiklettech
Geri