Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

Jagged - Birazcik saygi (eski), diye birakayim soyle merak eden dinlesin :rolleyes:. Ne kadar dogru soylese de bazen agir konusuyor ;).

Scudo
Sürekli orada burada görüyordum Babymetal diye bir şarkısı pek hoşuma gitmediği için dinlememiştim ama bu harbi iyi geldi. Anime müziği :)
Birde bu var zamanında bir motor videosunda duymuştum shazam sağ olsun

Düzenleme: Son olarak şu denk geldi bu Japonlar harbi çok ilginç geliyor bana gitmeyi istediğim yerlerden birinci sırasında Japonya var.

Gecenlerde tesadüfen buldum, hic taninmiyor sanirsam, benim hosuma gitti, yaklasik 30 sene önce geleydi tam süper olurmus.

30 sene önce geleydi bu sound, türk popüler müzigi bugün iyi yerlere gelebilirdi.
Türkiye'de Rak müzik yapiyom diye böbürlenen kibirli Rak star tiplerle vakit öldürmezdik, yaptiklari müzik afedersin b** gibi, baska ülkelerde o soundu köylüler bile dinlemiyor artik, herifler hala 1970ler rockuna öykünüyor, bi de tam bir rock star tribindeler, birileri bunlara gülünc olduklarini söylemiyor mu, yeter artik yenileyin kendinizi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo

Şu adamdaki plakları gördükçe imreniyorum. Bizim ailedekiler mahsus bir şey mi bilmiyorum ama ben her dile getirdiğim zaman "böyle olacağını hiç bilmiyorduk" cevabını alıyorum. Babam, amca enişteleri vefat edince yıllarca Ankara'da klasik Amerikan arabası parçası satmışlar ellerine arabada geçmiş sorsan nerede diye onların bile haberi yok. Elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz. Annemin babası olan dedemi tam gençlik dönemlerinde tanımak isterdim. Bir çok radyo vs. eşyası vardı hep kayboldu yada çalındı. Facebookta kapalı bir müzik paylaşım grubundayım adamların her şeyi plaklarda. Hatta Avustralyalı bir grup tüm albümlerini günümüzde bile plak olarak basıyor. Özellikle Anadolu kültüründen çok örnek aldıkları şarkıları var. King Gizzard And The Lizard Wizard

@MakRo Hocam şu makineden çıkan sesin güzelliği apayrı ya. Bu nasıl bir keyiftir. :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri