Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu anda ne dinliyorsunuz? vol.2

Çok acayip bir grup kimisi şarkısı örnekteki sakin geçerken kimi şarkısı da "black rose immortal" olabiliyor. Gerçi bu şarkının içinde durulduğu sakinliğin hissettiğin anlarda var.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
Dolar 29 olmuş bu devir pısıklet alınır sonraya bırakmayın

(link)

• Üzgün
Tepkiler: templeos
Kral Ajdar eşliğinde '' Don Omar - Dale Don Dale '' :koptum: :koptum:

Rap muzige karsi hic kanim isinmadi simdiye kadar ama bu bambaska. Beatler muhtesem, sozler zaten konsept album geregi bastan sona roman gibi. Yine kis geldi, yagmurlu havada ev-is arasi yolculuklarin vazgecilmezi.

farazi kayranın bi çok parçasında beatler mükemmel bi kaç örnek atayım. story telling (hikaye anlatımı) tarzı zaten çoğu parçası. hepsine bakamadım ama alttakilerden o listede olanlar olabilir.

farazi kayranın bi çok parçasında beatler mükemmel bi kaç örnek atayım. story telling (hikaye anlatımı) tarzı zaten çoğu parçası. hepsine bakamadım ama alttakilerden o listede olanlar olabilir.

Bu arkadaslarin calismalarina hastayim ezelden beri. Bir takim tatsizliklar sonucu ayrildilar sanirim, umarim tekrar birlesirler de beraber uretmeye devam ederler.

Bu arkadaslarin calismalarina hastayim ezelden beri. Bir takim tatsizliklar sonucu ayrildilar sanirim, umarim tekrar birlesirler de beraber uretmeye devam ederler.
Bi ara bırlestıklerı haberi gelmişti geçen sene falan. Ama asılsızdı galiba. Artık bırlesselerde birşey çıkmaz diye düşünüyorum. Ceza sagopa sansar salvo hiçbırının yeni parçaladı güzel değil. Genel olarak son senelerde çıkanların hemen hepsi kötü geldi bana. 2014-16 civarı son örnekleri geldi devamı çöp

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
Joe Cocker, edepsiz şarkıların efendisi. YoU CaN LeAvE yOuR hAt On!🎵🎺

Herald of darkness

Geri