Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu kilometre saati işe yarar mı?

Uçmakdereli

Daimi Üye
Tepki
206
Bisiklet
Claud Butler
(link)
Arkadaşlar hepsiburada sitesinden 20 liralık kuponum var, bunu alsam mı karar veremedim.
Fiyatı ucuz ama eğer işe yaramayacaksa almaya da gerek yok diye düşündüm.
Bu alet ile bilgisi, yorumu olan var mı acaba?
13 tane özelliği varmış baktığım sitelere göre.
Özel bisiklet döngüsü bilgisayar tasarlanmıştır.
LCD otomatik açık.
Tekerlek çevresi ayarı.
24 saat saat.
Konuşma mil / kilometre.
Mevcut hız.
Toplam mesafe.
Seyahat mesafesi.
Ortalama hız.
Maksimum hız.
Seyahat süresi.
Fonksiyonu tarayın.
Otomatik start / stop.
Sıcaklık.
Pil: 1 * AG12.

Scudo
bu fiyata olan km saatlerin tepki süresi azdır yani doğru hızı öğrenmek için sabit hızda olman gerekir eğer bisikletin 300-600 tl arasındında bir bisikletse ala bilirsin sonradan biraz daha iyi ise SİGMA km saati al

Ben DX'ten 12 TL'ye aldığım Çin malı saati kullanıyorum. Gayet güzel

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
Arkadaşım paranı biriktir elinden geldiğince kablosuz almaya bak. Kullanım rahatlığı ve kablo kirliği açısından her türlü kablosuz daha iyidir.

Alan varsa bilgilerinişzi bekliyoruz. Benimde dikkatimi çekti baya :)

@semihaydin

Kablo kirliliği? Onlarca kabloyu her gün söküp takıyorsunuz galiba. :) Yapmayın şöyle şeyler yahu, elinize ne geçiyor anlamıyorum. Ayrıca kullanım rahatlığı nedir? İkisini de yuvasından söküp cebinize atabiliyorsunuz, değil mi? Eee, daha neyin pratikliğinden söz ediyoruz ki? Ayrıca kablosuzda maşadaki alıcıya da pil gerekiyor.

Çok ufak bir ihtimal de olsa, aynı frekansta çalışan başka bir cihazın radyo sinyaliyle çakışıp, yanlış ölçüm yapabilir kablosuz alıcılar.

Kısacası; kabloyu fren kablosuna dolamayı beceremiyorsanız ya da kötü durduğunu düşünüyorsanız, iki katı para vererek kablosuz modelini alabilirsiniz. Ben arkadaş sayesinde Amazon'dan Sigma 16.09 Cadence modelini 50 liraya aldım, kargo dahil. Alışveriş budur.

Sigma kablolu/kablosuz km saatlerini şiddetle tavsiye ediyorum sana. 40-100 TL olan modelleri gayet iyi.

Sigma ve cateye'in kablolu modelleri 45 - 55 TL araligindan basliyor. Bisikleti degistirseniz bile iyi bir kilometre saati sizi yillarca goturur. Kablolu modellerin ucuzunda sinyal problemi oluyor ve çatala bağladiginiz kisimdaki lithium pil pahali olmasinin yanısıra ortalama 1 yılda bitiyor. Kablosuz kullanan arkadasimin yalancisiyim.
Ben 3 hafta once cateye velo 9 saati 45,00.-TL + 9,00.-TL kargoya Turkiye'den aldim ve gayet memnunum. Hatta bulundugunuz yerde iyi bir bisiklet magazasi varsa veya izmir istanbul ankara gibi yerlerde bir arkadasiniz varsa kargo masrafsiz alirsiniz. Bendekinin ozellikleri:

Anlık Hız
Tur Zamanı
Tur Mesafesi
Ortalama Hız
Maximum Hız
Kalori Harcaması
Karbon Salınımı
Toplam Yapılan Kilometre (ODO)
Ortalama Hıza gore durum oku
Saat
Otomatik açma / kapama
Lastik / jant çapına göre ayar
16"/ 18"/ 20"/ 22"/ 24"/ 26"/ 700C or 100cm~299cm (default:26")
Pil - Lithium battery CR2032X1
Pil Ömrü - Üretici firma kılavuzunda günlük 1 saat kullanımda 3 yıl olarak verilmiş
approx 3 years (1hr use per day, may vary depending on environment.)
Boyutlar - 55.5x37.5x18.5mm
Ağırlık - 28 grams

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Zannedersem elektronik bir cihaz olduğu için böyle çin malı ürün yapılıp ucuz fiyatlara satılabiliyor.
Genel olarak sigma tavsiye ediliyor yanlış anlamadıysam.Aslında ömürlük bir cihaz alma niyetindeyim ama şimdilik idare etsin diye
bu aleti alabilirim.Bayram nedeniyle kargolama haftaya olacakmış, eğer o zamana kadar fikrimi değiştirmezsen almayı düşünüyorum.
Zaten bir zararım olmayacak, şuan iyice araştırmadan sağlam bir şey almak istemiyorum anca böyle idare edecek bir alet alabilirim ondan
sonra daha iyisini alırım diye düşünüyorum.Teşekkürler yorumlar için.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@semihaydin
kablosuz saatin kaliteli olması lazım. ucuza aldıklarında tutukluk falan yapıyo en iyisi kablolu

@M. Mert Babayiğit

"Umarım km saatini almışsınızdır" diyecektim ama henüz almadığınızı gördüm. Açıkçası linkini verdiğiniz ürünün stokları tükenmiş ve "Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Ürün temin edilebilir olduğu zaman sizi bilgilendirebilmemiz için 'Haber Ver' özelliğini kullanabilirsiniz." şeklinde bir not düşmüşler. Millet ucuz bulup saldırmış anlaşılan. :) Bir daha stoğa ne zaman girer, girdiğinde de fiyatı ne olur muamma. :)

Bişey sorcam şu kilometrre saati nasıl salcano xrs060 için (link)

Ürünü 2 aya yakin kullaniorum sonuçları doğru kurulumu basit sağlam hissiyatı veriyor zaten o 3 sn gecikmeli felan demesi o fiyat için normal ve ilk defa bi km sayacı kullancaksan bunun farkina varmiicaksindir. Gonül rahatligiyla alabilirsin tabi ama o fiyata daha iyileri var midir forumu karistir az daha diicem de btwinin kalitesine güvenmek var bi de .. kablosuzunu alsan belki az daha rahat edersin sen bilirsin gece aydinlatmasi da yok bu arada max hiz rakim kadans bekleme . Anlik hız , ort. Hız , kapatip actiktan sonra sifirlanan kilometren ve onceki kilometrelerin gosterilior bence iyi aldim pisman olmadim :)

Aynen btwin 100 kablolu km saati için yazdim kablosuzu daha avantajlı olabilir

Kablosuz sıkıntı yaratabilyor diyorir bir çok kişi ve bütçe

Bide gerekli bir cihaz mı almam gerekli mi sizce

@mmakif

Geri