Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu kilometre saati işe yarar mı?

(link) Bende yarın bunun siparişini vericem

• Beğen
Tepkiler: Ahmettlhtoru
Scudo
@Ahmettlhtoru
30-32 tl filan oluyor, tabi günün kuruna göre değişebiliyor, tl olarak ödeyebiliyorsun.

• Beğen
@Ahmettlhtoru O ürünleri bilmiyorum benim gönderdiğimde ki mağaza daha önce alışveriş yaptıgım için onu da tekrar ordan almayı tercih ettim ben, tercih senin sonuçda :)

• Beğen
@semihaydin
Aynen sana katılıyorum bende xlc knk saati var gayet akıcı güzel 80 TL ye almıştım kablosuz

@Ilter Elmas
Sayfa güncelleme yaptığı için böyle bir hata veriyor

• Beğen
@ATTy
Teşekkürler

@İkitekerimde1denizli

Ama fiyat kısıtlaması var bisikleti yeni alcam ekipmanlar yeni olacak onun için fiyat kısıtlaması var ondan dolayı kablolu alcam

(link) şu iyi midir

@İkitekerimde1denizli

@Ahmettlhtoru
Gayet güzel ama biraz daha üst modellerini almanızı tavsiye ederim 40 TL lik knk saati yanilip şaşabilir akıcı şekilde hızını göstermeyebilir

• Beğen
@İkitekerimde1denizli
Ben zaten ilk defa kullanacağım kilometre saatini ondan dolayı çok farkedeceğimi zannetmiyorum hemde fiyat olarak da uygun

(link) bu nasıl

@İkitekerimde1denizli

@Ahmettlhtoru
Gayet güzel alınabilir ama kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem

2 sene önce aliexpress'ten sunding marka (link) bu ürünü almıştım.
2/3 ayda bir donup kalabiliyor, pilini söküp takmak gerekiyor ve odo, saat, toplamda sürdüğünüz süre gibi kayıtları ve jant/lastik ölçülerini tekrar ayarlamanız gerekiyor. onun haricinde bir çok defa ölçümlerinin doğruluğunu test ettim. o konuda yanlışı yok.

bir de ben gece çok fazla sürüş yaptığımdan benim için km saatlerinde aydınlatma çok önemli, sigma cateye gibi kaliteli markaların aydınlatmalı saatleri nispeten daha tuzlu olduğundan ve amatör bir kullanıcı olduğumdan tercih etmedim. fakat bu ayarlamalar bazen canımı sıkabiliyor, kaliteli bir şey almayı da düşünmüyor değilim. yani sonuç olarak ; linkini verdiğim ürün bir şekilde beni idare etti bu zamana kadar, hava sıcaklığından, ışık algılayıcısına varana kadar özellik doldurmuş adamlar fakat uzun bir süre stabil çalışmıyor, arada takılabiliyor. bunları göz önünde bulundurarak tercih edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
Bende 2,5 dolara ucuz sunding marka sayacin cakmasi olan bir model aldim..yaklasik 6 aydir kullaniyorum..1 kez takilma yapti pili cikartip taktim sorun halloldu..bana fazlasiyla yetiyor..anlik hizdan ziyade ortalama hiz toplam kat edilen mesafe ve distance mesafeleri gormek bana yetiyor..dogru olcumde yapiyor..ucuz bisey arayanlara sidettle tavsiye ederim.. cocuklarin bisikletinede aldim gecen geldi benim sayactan daha kaliteli.20170828_161641.jpg

• Beğen
Geri