Scudo Sports

Sultanbeyli

Bu arada tekrar baktım haritaya direk bostancıya bisikletle gitsene.Teme paralel devam et, içerenköyden aşağıya in Bostancıdasın.
1 saat civarı sürer yol.

Scudo
evet
belki biraz geçer, ama tempolu gidersen o civarda sürer.Tabi yokuş durumunu da göz önünde bulundurman gerek. Müsait bi zamanımda sana bi rota çizerim.

:( s.a arkadaşlar ben foruma resim atmak isdiyorum ama nasıl olacaqını bilmiyorum yardımcı olursannız sevinirim örnek:mesela konu açdım konuda ben bisikletim ile ilqili resim atmam qerek onun için resim atmayıda bilmediqimden işlerimi halledemiyorum yardımlarınız için teşekürler..

Arkadaşlar sultanbeyli'den kimse yokmu pedallayacak

Ben yarın alıyorum bi aksilik çıkmazsa turlarız.
Bir arkadaş daha var yanımda.Yolları bilmiyorum,mesela avrupa yakasına nasıl gideriz gibi. siz biliyorsanız süper olur. :)

500 tl kredi kartı
260 peşin toplam 760tl

SALCANO CITY SPORT 26VS ya da
SEDONA 711V alacağız bakalım.

Sende hangisi var?

SALCANO hemen emniyet müdürlüğünün orda,çamlık durağında Sultanbeyli de yakın :)

SEDONA Kartal da Şirin Bisiklet orada en yakın.

Bende salcano nova var sedona 711v seçimin iyi . gezmek isterdimde stajım başladı ramazan ayından dan sonra ancak olabilir. zaten köprüler yasak ancak kadıköy iskeleden ido ile geçebilirsin karaköy'e veya eminönün'e kadıköye nasıl giderim dersen 30 km tem den gidişi tren ler bazen alıyor kartaldanda gidelirsin

Hadi hayırlısı bakalım,bol bol turlarız Ramazan ayından sonra.

İSTANBUL ANADOLU YAKASININ PEK AKTİF GÖRÜNMEYEN SANCAKTEPE VE SULTANBEYLİ CİVARINDAKİ BİSİKLETÇİLERİNİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMAK İSTİYORUZ İLETİŞİM İÇİN FACEBOOK:SANCAKTEPE BİSİKLET KULÜBÜ VEYA FORUM SAYFASI11174289_444835535680156_2205281991076208694_o.jpg

Bu hafta viaportta arkadaşlarla buluştuktan sonra Göçbeyli Bıçkıdere istikametine devam ederek orada arkadaşlardan ayrılarak 4 kişi yemeğimizi yiyip ormana daldık ve ortaya bu resimler çıktı
(link)

DSC01058.JPG DSC01071.JPG DSC01073.JPG DSC01075.JPG DSC01079.JPG DSC01084.JPG DSC01089.JPG DSC01104.JPG DSC01108.JPG DSC01118.JPG

Tebrikler. Gayet güzel bir tur olmuş. Size ayrılalım demedik yanlış anlaşılmasın. Siz ayrılmasaydınız biraz sonra grup kendiliğinden ayrılacaktı. Zira bizim tur yollarda ve biraz performans gerektiriyor. Belki siz ayak uydururdunuz ama yeni arkadaşlar geride kalırlardı. Siz de onları yanlız bırakmamak için onlarla beraber geride kalırdınız.

Yolunuz açık olsun.
Belki tekrar turlama imkanı yine olur.

tur detayları gece yazılacak etkinlik sayfasına- avrupa yakasındaki bi etkinliğede katılınılacak muhtemelen

rota nasıl olacak sarıgaziden ortaköye kadıkoyden mı geçiceksiniz. beşiktaştan katılabilirim poloneze gidemezsem ne zamandır avrupa yaka yapmıyordum

Geri