Scudo Sports

Sultanbeyli

Scudo
Pazr günü BUP - Bisiklet Ölümleri Dursun Eylemi var...!

duruma göre pazar günkü bisikletliler derneğinin ve bup un etkinlik ve eylemlerine katılacağız....@Cem Ç.@gunce

Arkadaşlar merhaba bende sarıgazide oturuyorum hem yol hem mtb sürüyorum.. EtkinLiklerinize katılabilirim.. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Hasan1993
@SommAtte Sarıgazi merkezde oturan (link)arkadaşımız ve ekibi bulunmaktadır uysal cd üzerinde bi mekanımız var(link)takip ederek katılabilirsiniz

facebook dan kendisiyle görüşerek bilgi alabilirsin

(link)/////

Sultanbeyli heykelden 7:30 Sarıgazi Demokrasi Caddesinden 8:00 çıkışlı Polenezköy turu yapacağız katılacak arkadaşları bekleriz gerekli ekipmanlarınız yanınızda olsun duruma göre köfta ızgara yapılabilir... Yeterli suyunuzu yanınızda bulundurun...

Sultanbeyli Ve sancaktepeyi kapsayan bir Dernek kurduk
ilçelerimizde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz

(link)

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Herkese merhabalar adım Mustafa Sultanbeyli Fatih Mahallesi'nde oturuyorum yaklaşık bir yildir bisiklet turu hevesim var ve bi model yol bisikleti aldım ve kısmet olursa izinli günlerimde Tur yapmak istiyorum şehir içi. Bulunduğum semtte olan varsa ulaşsın tanışıp birlikte pedalliyalim çevremde bu sporu seven yok benden başka tanışalım yakında olanlar
@mustafa gürbüz Sultanbeyli Fatih Mahallesi'nde oturuyorum yakinim sana
Herkese merhabalar arkadaşlar Sultanbeyli oturuyorum tur yapan arkadaşlar bende aranıza katilabilirim bana ulaşırsanız çok sevinirim mail adresim istanbull688@gmail.com
@ÖMER KAYA bende varım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Muhammet Ali Bulut
Herkese merhabalar adım Mustafa Sultanbeyli Fatih Mahallesi'nde oturuyorum yaklaşık bir yildir bisiklet turu hevesim var ve bi model yol bisikleti aldım ve kısmet olursa izinli günlerimde Tur yapmak istiyorum şehir içi. Bulunduğum semtte olan varsa ulaşsın tanışıp birlikte pedalliyalim çevremde bu sporu seven yok benden başka tanışalım yakında olanlar
@mustafa gürbüz Sultanbeyli Fatih Mahallesi'nde oturuyorum yakinim sana
Herkese merhabalar arkadaşlar Sultanbeyli oturuyorum tur yapan arkadaşlar bende aranıza katilabilirim bana ulaşırsanız çok sevinirim mail adresim istanbull688@gmail.com
@ÖMER KAYA bende varım
merhaba

AYDOS BİSİKLET KULÜBÜNÜ TAKİP EDEBİLİRSİN

Geri