Scudo Sports

Sultangazi

Scudo
Yaw bu sultangazi gaziosmanpaşa uyuyor mu yaw nerde bu millet nerde bu devlet kimseden ses soluk yok

bende burdayım arkadaşlar:) hatta şimdiden bi organizasyon yapalım ve bu köprü geçişi için hep beraber toplanıp taksime gidebiliriz bence süper olur:) daha köprü geçişi kesinleşmemiş ama amaç bisiklete binmek spor yapmak..

Bisikleti alalı bir kaç gün oldu. Akşamları 9-10 gibi bir kaç saat Gopaşa merkezde kullanıyorum bisikleti. Rotanız varsa katılmak isterim ben de. Kalabalık daha keyifli olacağı kesin..

• Beğen
Tepkiler: Ali ŞAHİNLER
@Didem ÜSTÜNOL

bu hafta hava mualefetinden dolayı bos gecer havalar duzelene kadar dınlenmeye cekılırız sonrasında hemen hemen her aksam bısıklete bınılır bınılmesı lazım :) kalabalık elbettekı daha keyıflı oluyor muhabbet sohbet cay kahve cekırdek bağdem dı derken zaman su gıbı akıp gecıyor ;) turları daha cok GOPEDAL bısıklet grubu sayfasından takıp edebılırsınız turlarda görüşmek üzere

@Ali ŞAHİNLER

Siz hangi güzergahta yol alıyorsunuz peki? Gopaşada pek bisikletle gezilecek yer yok da..

@Didem ÜSTÜNOL

keyfe keder gıdıyoruz emınonu, florya, ortakoy, sarıyer, besıktas, pierlotti, eyup arnavutkoy, karaburun canımız nereye ısterse kısacası :)

s.a bugun arnavutköye doğru bır tur yapmayı düşünüyorum.katılmak isteyen olursa beklerım..çıkış 12 gibi sultangazi mescidi selam tramvay durağından.katılan olursa zamanla oynayabılırız.tur kısa sürecektır.2 3 saat aralığında..

Arkadaşlar mrb ben istanbul - sultangazi'den yılmaz.23 yaşındayım bir hafta önce yeni dağ bisikleti aldım ayrıca bu spora yenide başladım ilerde inş şöyle bir ay sonra falan heralde uzun yola hazır olurum her akşam kendimce çıkıyorum soğuk yağmur çamur demeden:).Bana eşlik edecek biri armı dyecektim sultangazi,habipler ciarından.hafta sonları falan tura çıkmak için.Yada istediğimiz e müsait olduğumuz her zaman:cool:

• Beğen
Tepkiler: Volkan Aykul
Merhaba Yılmaz Bey. Sizi de Sultangazi Bisiklet Grubu'na bekleriz. Grup her hafta bisiklet turuna çıkmaktadır.

(link)

Sultangaziden Mahmut bende iki adet mbt bisiklet vardı fakat sağolsun hırsızlar sayesinde bisiklet tutkum köreldi bisiklet çalmak sadece bir hırsızlık değil bence bir insanın tutkusunu mutluluğunu özgürlüğünü çalmak demektir allah kahretsin bu bisiklet hırsızlarını :(

Merhaba hoşgeldiniz, öncelikle geçmiş olsun,

Allah el vermiş güç vermiş,çalış para kazan demiş,hırsızlık yap dememiş,ama bu tür kişiliği olmayanlar,vatandaşın malını çalarak geçimini sürdürüyor,çok yazık..

Hoş bulduk teşekkür ederim ne yazıkki öyle hani evdeki pc mi veya lcd yi çalsa üzülmezdim bu kadar şimdi hırsızların korkusuna birde evime çıkaramammam sebebiyle bisiklet almaya korkuyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Mahmut Sayaroğlu

Canın sağolsun,sağlık olsun..

Merhaba arkadaşlar Sultangazi de oturup bu forumu kullanan kimler var tanışmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: kenanyusuf
@gmfaruk uğur mumcu mahallesi deyim ben

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Geri