Scudo Sports

Sultangazi

Scudo
henüz bisikletim yok ama kısa zaman sonra iki tekerlekliler arasına gireceğim inşallah. merkez camide oturuyorum. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

@Fatihacr
Orada oturdum 1 yıl (66.Mknz.P. Tug. K.lığı'nda) :D
Orada yediğim lahmacunu özledim :rolleyes:

A.Fuat Başgil tarafları güzell...:harika:

Merhaba lar. Bende Malkocoglu mahallesindeyim. Hergun terazidere sultangazi arası pedalliyorum. Varsa aktif fayfa pazar günü musaitim...

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@hakkoman Hayırlı olsun kazasız pedallamalar :)

• Beğen
Tepkiler: hakkoman
@gmfaruk gezi için tarih ve rota önerileriniz var mı?

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@gmfaruk 16:00 dan bahsediyorsanız bayağı geç olur. @Fatihacr abi bana uyar ama sabah erken saatlerde çıkmamız gerekli diye düşünüyorum. Rota olarak da en mantıklı olanı Sarıyer veya metro ile bakırköy tarafına geçebiliriz. Ama benim gönlümden geçen merkezde buluşup oradan NonSTOP Sarıyer sahil.

arkadaşlar buluşalım artık ramazandan sonra veya iftar sonrası bir araya gelip konuşalım tanışalım derim. ne dersiniz ?

Yunusemre mahallesi 16 yaşındayım ve bir grup planım var sizleride aramızda görmek isteriz.

Sultangazi ilcesi ve civarinda bisiklet sevdalisi arkadaşlar iletişime geçelim grup halinde bisiklet sürmenin keyfini yasayalım

Sutangaziden yokmu bisiklet sevdalisi ses gelmiyor

@Fatihacr hocam sultangazide oturuyodanız bir yardıma ihtiyacım var yardım edermisiniz

@Fatihacr

Her hafta Atak Bisiklet Sultangaziye uğruyorum genelde uyarmı ? :D

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
bende uğur mumcu mahallesindeyim arkadaşlar.

Geri