emre özbay
Daimi Üye
- Tepki
- 227
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sorum hala günceldir.Haers Sızdırmaz Vakumlu Çift Katmanlı Mug Paslanmaz Çelik Termos 500 ml,
Bu termosu aldım ancak buna uygun kaliteli bir matara kafesi bulamadım bilgisi olan, bu termostan alıp da kullanan biri yardımcı olabilir mi hangi matara kafeslerini alırsam, düşer mi acaba diye düşünmeden sürerim. Yardımcı olanları şimdiden çok teşekkür ederim.
Öncelikle herkese merhabalar bisiklet dünyasında ve forumda yeniyim aynı zamanda heyecanlıyım. Hem forumu aktif tutmak hem fikirlerinizi almak için aklıma gelen soruları sizinle paylaşmak istedim. Bisiklet aldım ancak su matarası ve kafesi yok, tavsiye edeceğiniz herhangi bir özelliği olan, şu tarz alsan daha iyi olur diyeceğiniz tecrübeniz var mı ? Ayrıca internet üzerinden alınsa her model suluk her bisiklete uyum sağlar mı standart mıdır hepsi? Bisikletim kron xc75 ☺ Çok teşekkürler 😊
Pro marka 800 ve 600ml'lik suluk almayı planlıyorum. Bu mataralara uygun matar kafesi tavsiye edebilir misiniz? Birde kadronun yapısı gereği sele borusu tarafına 600lük sulugu dik koyamama gibi bir ihtimalim var ondan dolayı yandan yerleştirmeli modele ihtiyacım var. 800lük olan için normal kafes düşünüyorum. 90-150tl (teki için) arası bütçem var. Galiba yanına vida almak gerekiyor, herhangi bir vida iş görür mü? Yoksa onu da satın almam gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
Matara kafeslerinin neredeyse hepsinde vida vidgönderiliyor, gönderilmezse genelde belirtiliyor. Beraberinde gelmezse yukarıdan sıkılabilen (allen, torx, düz, yıldız) ve başı çok geniş olmayan (flanşlı olmaz), yeterli uzunluktaki her M5 cıvata iş görür. (link) 30 liraya, başka bisikletçiler de yaklaşık o fiyata satıyor. Nalburlar keyfe göre bedava ile 3-5 lira arasına veriyor.
Teşekkür ederim Nalburdan temin ederim dediğiniz vidayı. Peki bu linkteki kafesi tavsiye eder misiniz?
(link)
Impact/Epic ürünlerinin F/P oranı iyi, bence iş görür.
Yandan çalışan kafesler kullanışlı. Bende sadece yandan alınabilecek kadar yer olan bir bisiklette (link) , bir diğerinde ise hem yandan hem üstten kullanılabilen (link) var, özellikle ikincisinden çok memnunum.
Pro suluklarla takım olsun diye bunlardan da alınabilir: (link)
Önerileriniz için çok teşekkür ederimMerhaba suluk yerin yoksa böyle birşey alabilirsin.
305746 dosyayı görüntüle305747 dosyayı görüntüle
Bu sadece bir örnek baska modellerde var
Merhaba,bende aynı marka ve modelden aldım.Kapak şimdiden en ufak harekette kendi kendine açılıyor.Sanırım kapak kısmı sıkıntılı.@Yldrm07 Bendeki IceFly'ın kapağı daha bir hafta olmadan kopacak hale geldi maalesef. Tek bir ters hareket yetti.
235101 dosyayı görüntüle
Camelbak ürünleri var ama bisiklet için uygun olan modeller yok.Amazon tr de Almanya gönderimi olarak bulabilirsiniz.Merhaba,
Türkiye'de Camelbak ürünlerini satan bir yer var mı ?
Önerir misiniz peki? Özellikle mtb ler için.Camelbak ürünleri var ama bisiklet için uygun olan modeller yok.Amazon tr de Almanya gönderimi olarak bulabilirsiniz.
Ben yalıtımlı matalarda (kaliteli markalar için)fazla fark olduğunu düşünmüyorum.Amazon tr de yüne Amazon tarafından Türkiye içi satışı yapılan Polar Bottle Insulated Color Termos 0.70.Önerir misiniz peki? Özellikle mtb ler için.