Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suluk ve suluk kafesi tavsiyesi

Zefal Wiiz matara kafesi ile birlikte Zefal Arctica Pro matara kullanıyorum. Gayet memnundum ama Cumartesi günü 49 km hızla çukura girince matara uçtu gitti ve parçalandı. Daha önceden de düşmüştü ama bir şey olmamıştı. Aynı mataradan bir tane daha var. Bu sefer daha sıkı tutması için Zefal Pulse A2 matara kafesi aldım. Karbon değil ama 26 gr ağırlığı var. Rengi de tama benim BH'ye göre.
286477 dosyayı görüntüle
Aynısından bende kullanıyorum, yanında zefalın 1 litrelik matarası ile beraber.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Scudo
decathlonun ısı yalıtımlı suluk kullanıyorum tura çıkıyorum 1 saat sonra buz gibi oluyor tam terside yazın geçerli.. yalıtımı iyi daha uzun süreli suluk tavsiyesi olan varmı

konuyu uplamis olacagim ancak su ikili sizce ideal mi ?uyeligim yeni oldugundan link veremiyorum.

Topeak Matara Kafesi Modula Cage II
Contigo Matara Autoseal Chill Matı Siyah

ikisi de amazonda ortalama 600 tl ye mal olacak.. uzun sure kullanacagim urunler almak istedim.

• İnanılmaz
Tepkiler: amasseia
konuyu uplamis olacagim ancak su ikili sizce ideal mi ?uyeligim yeni oldugundan link veremiyorum.

ikisi de amazonda ortalama 600 tl ye mal olacak.. uzun sure kullanacagim urunler almak istedim.

Birincisi Erdoğanlar'da daha hesaplı, peşin fiyatına 6 taksit, ücretsiz kargo: (link)
edit: Şurada daha da ucuzmuş: (link)

evet amazondan almayacagim onu ortalama dedigim fiyata geliyor.sizce deger mi bu kadar vermeye? ozellikle sulkuk 470 tl.tr de 1000 tl civari normalde..sulukta bugune dek alip onlarca yildir kullandigim stanley vs hepsini bircok kez fiyatini cikartti bile.

Su içmek için 600 TL 🤔

Herkesin kendi kazancı ama beni asla kandiramazlardi o fiyata su içmeye.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve MakRo
(link)

(link)

Bende boyle 2 tane buldum biri 50 lira biri 140 lira.
Topeak mi yoksa bu 50 liralik Matara mi bilemedim. 2 kattan fazla fark var

Dosyalar

• 1652639237361.png
    1652639237361.png
    374,5 KB · Okunma: 17
Su içmek için 600 TL 🤔

Herkesin kendi kazancı ama beni asla kandiramazlardi o fiyata su içmeye.

zaten forumun amaci paylasim yapmak.yaz kis 10 saat civari en az icinde ki sivinin sicakligini koruyacak plastik olmayan bir urun paylasirsaniz alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: pix530
(link)

(link)

Cage II malzeme, ayar elemanları ve dayanıklılık bakımından Cage EX'ten daha iyi, Forte de Cage EX'in taklidi, Forte'nin neredeyse tüm ürünleri gibi. Aynı işi görebilir de, ayar elemanından ya da başka bir yerinden dağılabilir de. Forte'nin çantaları taklit ettikleri çantalara göre işçilik bakımından çok zayıf.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve ugurus
contigo yerine stanley almaya karar verdim.contigo da sicak tutma ozelligi yokmus..

Stanley Klasik Trigger Action Termos Bardak 0,59 Lt

bunu alacagim.

(link)

(link)

Bu Arada kullanmayi dusundugum. Urunler bunlar. Kırmızı olanlar 500ml ve 750 ml cam. Ama bez gibi bi kılıfı var . Diğerinde 450 ml Lik termos . Diğerleri de 500 ml 1 lt Lik pet şişe . Tabi kullanılır mı. Bilmiyorum . Ben çantama koyuyorum Maksat. Çantadan yer tasarrufu yapayım. Bisiklette matara kafesi yeri de değerlensin

@Spartiat Teşekkürler. Ben yeni mesaj yazarken. Siz yollamışsınız .
Söylemeyi unuttuğum birşey var. Benim bisiklet katlanır ve. Yere paralel. Diğer bisikletler gibi eğim yok Matara kafesini takacağım yerde . Bunun bi engeli olur mu ?

Dosyalar

• 5BF4561D-3752-45C0-9437-23698EF4E779.jpeg
    5BF4561D-3752-45C0-9437-23698EF4E779.jpeg
    98,2 KB · Okunma: 27
...
Söylemeyi unuttuğum birşey var. Benim bisiklet katlanır ve. Yere paralel. Diğer bisikletler gibi eğim yok Matara kafesini takacağım yerde . Bunun bi engeli olur mu ?

Şu tür bir kafes matarayı yatayda daha sıkı tutar ama standart boy matara kullanmak lazım: (link)
Ben trekkingde kullanıyorum bunu, ister üstten ister yandan alınabiliyor matara.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Teşekkürler.
Hep erteliyordum Almamaya çalışıyordum ama alıp kurtulayım dedim bugün başlığı görünce . Az önce de. Resim ekleyecektim unutmuşum. Bunları kullanmak istiyorum . Matara almayacağım . Termos a kettle dan su koyup. Dolaştığım yerde kahve yapmak İçin kullanıyorum . Bide normal içme suyu taşıyorum. Oda 500ml yada 750 ml cam şişe oluyor genelde . Kafes alırsam çantadan biri eksilir diye düşündüm

Dosyalar

• 6BBD7249-C049-4579-8DCA-371980CB8E4B.jpeg
    6BBD7249-C049-4579-8DCA-371980CB8E4B.jpeg
    98,2 KB · Okunma: 26
I use decathlon's heat insulated drinker. I go on tour. It gets cold after 1 hour. On the contrary, it is valid in summer.. Does anyone have a longer-term drinker recommendation with good insulation?
I use this one and it holds the cold pretty well: (link)

I also boght this one:
(link)

And it doesnt hold the cold for a while. I can compare two bottles - one is solid stainless steel thermos, but i scratched it already. Not sure how. I am delicate with things.
Other bottle is plastic.

Ineed to buy 3rd bottle.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
I use this one and it holds the cold pretty well: (link)

I also boght this one:
(link)

And it doesnt hold the cold for a while. I can compare two bottles - one is solid stainless steel thermos, but i scratched it already. Not sure how. I am delicate with things.
Other bottle is plastic.

Ineed to buy 3rd bottle.

The two products you linked are the same 👆

The two products you linked are the same 👆
Sorry, I just edit it.

2nd bottle cant hold the cold. 1st is excellent. I drink some really cold water from it today and was thinking how good it is.

Topeak bu kadar pahalı yapan şey nedir?

• Beğen
Tepkiler: pix530
  • Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Topeak drinkers?
Their holders are not great imho, I bough SYNCROS and (link) .
I bought Topeak bag. Its pretty good and under saddle bag nothing was same size (2lt).

• Beğen
Tepkiler: enzo
Geri