Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Suluk ve suluk kafesi tavsiyesi

Evet dediğiniz ürünü kullandım. Decathlona bisikletle gittim. Kadro yapısından kaynaklı matara kafesi çok altta kalıyor. Dikey koyduğum ilave matara alttakinin üstüne biniyor. Yatay olan 2-3 cm daha öne konumlansa yeterli yer olacakmış aslında.

Dediğiniz diğeri bana da daha sağlam gözüktü ancak kafes 3 cm kadar daha öne uzanıyor onu takınca. Bu sefer de yatay mataradan dolayı dikey matara sığmıyor boşluğa. ince olan tutacak boruya daha sıfır konumda olduğundan onu tercih etmek zorunda kaldım.

Aslında bu tarz bir bisiklette neden standart çift bağlantı yapmamışlar ona da şaşırıyorum uzun yol gitmek için gayet başarılı hem sürratli hem konforlu bir bisiklet.

Son çare olarak Zefal'in Gizmo modeli var. Ürünü istediğiniz yere rahatça konumlandırabilirsiniz. Hatta alt boruya bile takabilirsiniz. Yalnız o da şu an stoklarda yok .

Scudo
Çiçek sepetinden sipariş ettim (wiiz siyah) inşallah dediğiniz gibi olmaz siyah sipariş ettim.

Ben de (link) websitesinden sipariş verdim; stokta var yazıyordu, sorun olmaz umarım.

Matara olarak kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı yüksek bulanlar olabilir, ancak uzun ömürlü bir ürün, koku yapmıyor ve soğuk suyu diğer mataralara göre çok daha uzun süre saklayabiliyor. 2 saatin üzerindeki sürüşler için ideal bir ürün.

(link)

• Beğen
Tepkiler: brave17
Ben de dün Zefal'in Wiiz modelinden iki tane aldım. 35 TL den verdi. Bisikletçide kalan son iki üründü (bu marka). Oldukça kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Almadan önce N11 deki bir satıcıda 5 adet beyaz renk gözüküyordu. Emin olmak adına sordum. Bu renk yok diye cevap vermiş ve ilanı kapatmıştı. Sonrasında çiçek sepetinde ürünü gördüm. Görseldeki renk beyazdı. Ancak açıklama kısmında renk belirtmeyince iptal ettim, almadım. Beyaz renk bulamayınca yazdığım gibi siyah olanı aldım. Zefal Wiiz in beyaz rengini almak isteyenlerin mutlaka stok durumunu da sormasını tavsiye ederim.

Ben de Sundu Bisiklet websitesinden sipariş verdim; stokta var yazıyordu, sorun olmaz umarım.

Maalesef stokta var yazmasına rağmen siparişim iptal edildi ve ödemem iade edildi. Ben de Eskişehir'deki Volkan bisiklet ile Whatsapp üzerinden iletişime geçtim, siyah modeli stoklarında çok sayıda mevcut.

(link)

NDg.jpeg

@srdrmrs bulamadım ben. Nereden alabiliriz?

Ben wiggle uzerinden alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
camelbak matara kullanan başka bir matara kullanmak istemez :)

Birkaç farklı model var. Siz hangisini önerirsiniz? Birde bu ürüne uyumlu olacak bi matara kafesi öneriniz olur mu?

Birkaç farklı model var. Siz hangisini önerirsiniz? Birde bu ürüne uyumlu olacak bi matara kafesi öneriniz olur mu?

Bildiğim kadarı ile her matara kafesi uyumlu.

yani bu biraz kullanım amacınıza göre değişiyor.

(link) bu ürün sogugu baya uzun tutabiliyor.

(link) bu standart matara bende bir adet var memnunum.

(link) buda normale göre soguyu daha iyi tutuyor bundan da bi adet var ve memnunum.

@srdrmrs teşekkür ederim. Kafesi özellikle sordum. Elite custom plus almıştım. Suluk olarak ta igloo ice. Sığmadı, iade etttim. Elite in kendi normal suluklarıda olmadı. Ama Elite ice tam, elite custom plus a tam oldu. Custom race plus biraz dar. Şimdi 2. Bir suluk olarak uygun olursa camelbak almak isterim ama custom race plus uymazsa ona uygun birşey bulmam gerekecek.

Camelbak suluktan memnunum yurt dışından 2 tane almıştım hem sıcaklık korumalı hem de koku yapmıyor , suluk kafesi de topeak ninja road , altta küçük çanta içinde iç lastik ve Alyan seti var
image.jpg

• Beğen
Tepkiler: brave17
Topeak ninja modeli var şuan matara altındaki gizli bölmede anahtar alyen seti ve levye var. İndirimde bulursam alıcam.

Matara tavsiyesi tamam da, suluk kafesinin tavsiyesi mi olur, 30 liralık olanı da, 250 liralık olanı da aynı işi görüyor.

@Kuzey Ege her suluk her kafese uymuyor o nedenle sordum.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Zefal'in Wiiz modelini genelde bikepacking yapanlar kullanıyor. Suluk sağa veya sola çekerek çıkarılabildiği için, kadrodaki çantalara daha fazla alan oluşturabiliyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar İnşallah uzun bir tura çıkacağım. Yol üzerinde hiç su noktası yok. Mevcut suluğuma ek olarak içine bir buçuk litrelik şişenin sığabileceği kafes öneriniz var mı? Teşekkürler.

Bende turkuaz tonlarda bir matara arıyorum orta sınıf isimi görebilecek 2 matara takmaktansa büyük tek matara yeterli olur düşüncesindeyim

@tasdelen İşinizi görür bence, biraz araştırıp daha ucuza da bulabilirsiniz.
(link)

Geri