Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sundu mu ? - Seda mı ?

muher

Üye
Tepki
32
Arkadaşlar bugün 751 ' i almaya gittiğimde bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine SEDA bisikletede uğradım . Fiyatları cazip geldi fakat kurumsal olarak küçük bi yer gibi geldi . Şimdi İZMİR ' deki arkadaşlara sormak istiyorum ; sizce SUNDU bisikletten mi alayım yoksa SEDA Bisikletten mi ? SEDA Bisiklet 751 ' in peşin fiyatına 1050 TL dedi , SUNDU bisiklet ise 1150 demişti . Ama taksitte ikiside 1250 dedi . Hala çözemedim arkadaşlar . Sadece sizin tavsiyelerinizle hareket etcem . İzmirde yaşayan arkadaşlarım ....

Scudo
Ben Seda bisikleti tavsiye ederim. Mekan olarak küçüklüğü sizi etkilemesin, Doruk bisiklette onlara ait ve bildiğim kadarıyla İzmir'deki en büyük bisikletçi onlar.

• Beğen
Tepkiler: muher
Anladım Hocam , teşekkür ederim . Diğer arkadaşlarında yorumlarını alalım bakalım bi :)

Siz bence bütçenize uygun olan yerden alışveriş yapın.Sonuç olarak dükkanın küçük veya büyük olması alacağınız bisikleti değiştirmeyecek..

• Beğen
Seda ve Doruk bisiklet, aynı kişiye ait.
Doruk, küçükyalıda, Seda ise Karşıyakada.

Sundu bisiklet, Çankaya ve Bostanlıda bulunmakta.

Kafanızdaki modeli kesinleştirdi iseniz, ödeme şeklinize hangi firma en uygun rakkamı veriyorsa, orayı seçin derim.

Ayrıca yapabileceğiniz kadar yapın pazarlığınızı.

• Beğen
Bence hizmet kalitesine bakarak alın..x bisikletcisi yüz lira fazlaya bisikleti aldıktan sonra ki dönemde size daha iyi hizmet verecekse, malının arkasında duracaksa onu tercih edin derim :)..Mühim olan hizmet yoksa bisikleti şehir dışından da alırsınız :p
Not: İzmir'e gitmedim, firmaları tanımıyorum..

• Beğen
Hizmet kalitesi olarak çok büyük farklar olacağını sanmıyorum.Zaten alınan ürünlerin belli bir garanti süresi olacak..

• Beğen
Finans Karta 10 a bölüyolar . 1250TL , SEDONA 751 . SEDA ' dan alıyım o zaman ben arkadaşlar ya . valla baydı artık :D araştır araştır :D artık tura katılmak istiyorum :D

Ben Sundu'dan aldım bisikletimi. Mayıs ayında aldım. Satış sonrası uzun vadeli destek konusunda bir şey söyleyemem. Satış esnasında ise gerçekten çok ilgililerdi. Hatta kısa zaman sonra ufak bir sorun çıktı, onunla da canla başla ilgilendiler. Sundu'dan bisiklet alıp pişman olan pek kimse duymadım ben araştırırken. Seda Bisiklet hakkında bilgim yok ama ben de Sundu'dan pişman olmayacağımı net bir biçimde hissettim.

seda bisiklette senelerin deneyimi var küçük dükkan veya büyük dükkan diye ayırt etmemek gerekir gerçekten ben bisikleti alırken büyük ölçüde indirim yapmışlardı oldukçada memnunun önerdikleri bisikletten şu ana kadar hiçbir sorunla karşılarşmadım

Sundu dan bisiklet alıp pişman olmayan nasıl kimse duymadınız? Daha önce bi üyeye ali sundu tehditkar mesajlar atmıştı eleştirileri yüzünden. Forumda tonla adam var memnun olmayan. Sundu bisiklet çocuk bisikletçisi olarak bilinir eskiden beri. Ben bisikletimi ordan aldım ve sana şunu söylüyorum kesinlikle alışveriş etme. Bisikleti satarken iyi davranırlar sonrasında umurlarında olmazsın . Teknik servis olarak mahalle bisikletçilerinden farkları yok. Şöyle söyleyeyim bisikleti ordan aldım bakımlarını başka bisikletçide yaptırıyorum çünkü yapamıyorlar verdiğim gibi geri alıyorum bisikleti ne yaptıkları ayar tutar ne de laf anlatabilirsin.

İyi davrandıklarını düşünüyorsan bilki seni sadece yoluncak kaz gibi gördükleri içindir. Bir daha oradan bisiklet almam kesinlikle bir daha salcanoda almam , beni bisikletten soğuttular. Zincir sürtme sesinden , çalışmayan maşadan ,s çizen jantlardan , ayarsız viteslerden dolayı bisikletten soğuttular beni. Salcano bayilerinin genel özellikleri heralde bunlar. Seda bisikletten alışveriş etmedim ama bazı arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyorlar.

Türkiyenin en iyilerinden birisidir seda bisiklet kesinlikle seda'dan alın ;)

Arkadaşım ben Denizlide oturuyorum Denizliden gelip Doruk bisikletten sedona 741 aldım gayette memnunum bu hafta sonuda izmire gittiğimde aksesuarlarımı alacağım doruk bisikletten

@M.öztürk

İyi ne kelime bisikletten ses geldığı zaman izmiri arayıp sorunumu anlatıyorum pedalını gonder yenısını biz sana yolayalım diyorlar şiddetle öneriyorum.

Sundu bisikletle benim daha önce teknik işlerim olmuştu. Bisiklete yeni başladığım sıralarda disk fren montajı yaptırmıştım fakat hiç memnun kalmadım. Fren padlerine yağ bulaştırdılar, sürekli sürtme yaptı hemde normal bir sürtme değil. Sen biraz sür o açılır dediler bir kaç gün sürdüm ama tam bir işkenceydi. Daha sonra seti evde kendim söktüm bakımlarını ve ayarlarını yaptım onların yaptığıyla kıyaslanmayacak kadar iyi oldu.
Doruk Bisikletle de alışverişim olmuştur hem parça alma konusunda hemde teknik konularda. bisikletimin kadrosunu kendilerinde değiştirdim ve bisikletin tüm ayarları tam istediğim gibi olmuştu hemde işin başında durmamıştım. Ben kesinlikle Doruk/Seda derim.

Bence atla otobüse git İstanbul'dan al. Hem çeşitte daha çok. Satış sonrası hizmet İzmir'de daha kolay olur diye bir beklenti içinde olma . Bir sonraki bisikletimi muhakkak İstanbul'dan alacağım zaten

Saygılar

ben geçen ay seda biiskletten sedona 261 aldm alırken de servisteyken de (ki dün aylık bakıma götürdüm) en ufk bi sorn bile yaşamadm çok sıck knlı insnlar ve müşteriyle nasıl iletişim kuracaklarını çok iyi biliyorlar teknk servis olarak da çok başarılı bir şirket o yüzden tüm içtenliğimle tavsiye ederm

arkadasım sundu bisiklete bisikletin jant değişimi için gittiğimde hiç ilgilenmediler.daha pahalı bi alışveriş yapan müşteri vardı ben gittigimde sadece onunla ilgilendiler.uzun vadeli de ilgilendiklerini söyleyemem ve de fiyatları diğer bisiklet firmalarına göre pahalı.onun yerine aynı kalitedeki bisikleti daha iyi ilgiyle ve alakayla satın alabileceğiniz yerler var çankayada.

Geri