Günlerdir yazılanları takip ediyorum. Sinirleniyorum sus diyorum cevap verme diyorum. Eşim akşamları okutuyor. Sövüyorum sayıyorum.
Bekledim bekledim ama bitmediniz gerçekten. Bence artık o "süslü" güzel fikirlerinizi kendinize saklayın.
Buralarda pek kadın yok. Olanda zaten eminim burada bile yapılan saygısızlığa cevap verme tenezülünde bulunmak istemiyordur.
Tek tek bazı takıldığım yazılara cevap vermeyeceğim.
İsteyen üstüne alınsın mümkünse "ALINSIN"
şu fotoğraftaki amca ya bakın hele "süslenmiş" gelmiş. fotoğraf makinesini de unutmamış. pantolononu gömleğini askısını papyonunu takmış gelmiş tam bir "SAYGILI" beyefendi. Belli ki turu "gerçekten" takip edenlerden,bu turu düzenleyenlerin paylaşımlarını görenlerden, taleplerini gözardı etmeyenlerden biri.
Mümkünse "BEYLER"
-Öncelikle bu konuya daha fazla CEVAP VERMEYİNİZ.
- Eğer ki bir daha katılmak istiyorsanız kurallara UYGUN GELİNİZ.
- Eğer ki o MUHTEŞEM FORMALARIYLA gelen arkadaşlar formalarını çıkarmak istemiyorlarsa (ki zaten çocuğunu biliyorum sosyal medyadan takip ediyorum. Kendileri haftaiçide haftasonuda kendi gruplarıyla sürekli tura çıkıyorlar) Dünya Otomobilsiz Kentler Günü kutlamanızı kendi grubunuzla FORMALARINIZLA YAPINIZ.
- Bisikletlerinize taktığınız o müzik aletlerinizi ÇIKARTINIZ.(Sonra o SÜSLÜ kadınlar zıvanadan çıkıp bağırınca kapat diye vay efendim niye bağırdı demeyin!!!!) İstersek zaten biz de getirebiliriz. Ama yok illa ki müzik çaldırmak istiyorsanız oradaki kadınlara sorunuz gerçekten "ERİK DALI" DİNLEMEK İSTİYORLAR MI??????
- (Aranızda Şişli'dekine katılan formalı beyler varsa onlar kendilerini bilir) ARKADAN GELMEK YERİNE HIZ YAPIP ÖNLERE ARALARA GEÇMEYİN.
BU YETMİYOR GİBİ SONRA BİRDE "LAN OĞLUM GEL ŞİMDİ KADINLAR SENİ DÖVECEK" şeklindeki "bence" AHLAKSIZ SÖYLEMLERDE BULUNMAYIN.
- Sözde saygılı olacağım diye tavır takınan elini kaldırarak "hadi hadi öne geç" diye emir veren beyler DURUN ve esas siz ÖNE GEÇ'ME'YİN!!!!!BEKLEYİN.
Bunları yapmak zor geliyorsa da GELMEYİN AMA LÜTFEN GELMEYİN.