Merhaba bkool pro'nun içinden usb ant çıkıyor, bende sizin gibi çok ikilemde kalmıştım bkool pro aldım, eğer zwift ile kullanacaksanız kendi tecrübelerime göre tavsiye etmem, kendi programıyla çok uyumlu ama zwift ile bence uyumlu değil.
Bir ricam var. Manyak bir alt komşu ile yaşamak zorunda kalan apartman sakinleri için ürünler hakkında yorum yazarken ses konusuna da değinenilir misiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@fblisaru Alt ve üst komşularımın bebekleri var. Trainer ı haftaiçi akşamları kullanabiliyorum. Bazen 23:30 lara kadar sürdüğüm oluyor.
Ne alttan ne üstten bugüne kadar şikayet gelmedi.
Tacx bushido + trainer lastiği şeklinde kullanıyorum.
Normal ve Trainer lastiği ile, Tacx Blue Motion Pro, Elite Supercrono marka Trainerları kullandım. Trainer lastiği ile ses o kadar az ki, yanınızdaki insanlar sese odaklanmadığı sürece rahatsız olmaz. Ancak normal lastik ile kullanımda, ortaya zaman zaman yüksek ve rahatsız edici bir ses çıkıyor. Bu sesten komşular rahatsız olmayabilir. Ancak, yüksek devirde pedal çevirirken ben sesten rahatsız oluyordum.
Ses tamamen trainer lastiği ile ilintili. Ancak Firmaların trainer halıları var. Ben bir zamanlar tacx'i denemiştim ancak izolasyonu konusunda çok emin değilim çünkü alt kata ses iletip iletmeme sorunum yoktu. Bununla beraber kimi duyumlarım var ki iyi bir trainer halısı ile bu ses meselesi önemli ölçüde kesiliyor. Zwift üzerinde gece saat 12 de yarışlara katılmadığınız sürece
Arkadaşlar tacx utility uygulamasi android de surekli çöküyor, kesinlikle update etmek mumkum degil. Bunun cozumu var mi ? Koskoca Garmin in bunu çözmemesi cok garibime gitti