Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tacx trainerlar hakkında

bkool bluetooth destekli ondan emin oldum şuan kullandığım pcde öle zaten şuan tek sorunum bkool mu bushidomu o kaldı : )))

Scudo
@serkan salman

Tacx Bushido varken, Bkool'u bence düşünmeyin derim. Bushido üst seviye bir Trainer ve kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız var.

İki marka içinde bir çok forum var napcamı şaşırdım valla : ))

bilen arkdaşlar bkool ile tacx bushido smartın artısını eksisini kıyaslarsa çok sevinirim gerçekten

yardımcı olucak kimse yok sanırım veya daha yüksek bir ihtimal ile konular birleştirildiği için insanların dikkatini çekmiyor ...

Merhaba bkool pro'nun içinden usb ant çıkıyor, bende sizin gibi çok ikilemde kalmıştım bkool pro aldım, eğer zwift ile kullanacaksanız kendi tecrübelerime göre tavsiye etmem, kendi programıyla çok uyumlu ama zwift ile bence uyumlu değil.

Konuyu takip ediyorum.

Bir ricam var. Manyak bir alt komşu ile yaşamak zorunda kalan apartman sakinleri için ürünler hakkında yorum yazarken ses konusuna da değinenilir misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

trainer lastiği ile kullanıldığında sessiz diyorlar ama bende emin değilim

@fblisaru Alt ve üst komşularımın bebekleri var. Trainer ı haftaiçi akşamları kullanabiliyorum. Bazen 23:30 lara kadar sürdüğüm oluyor.
Ne alttan ne üstten bugüne kadar şikayet gelmedi.

Tacx bushido + trainer lastiği şeklinde kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Celeste
@fblisaru

Normal ve Trainer lastiği ile, Tacx Blue Motion Pro, Elite Supercrono marka Trainerları kullandım. Trainer lastiği ile ses o kadar az ki, yanınızdaki insanlar sese odaklanmadığı sürece rahatsız olmaz. Ancak normal lastik ile kullanımda, ortaya zaman zaman yüksek ve rahatsız edici bir ses çıkıyor. Bu sesten komşular rahatsız olmayabilir. Ancak, yüksek devirde pedal çevirirken ben sesten rahatsız oluyordum.

@NKurtuldu
Trainer lastiği alacağım için sormak istedim,

(link)

(link)

bu ikisi arasında ki fark çok mudur ? kalite açısından ?
2-3 gün içerisinde almayı planlıyorum.
Scwalbe marka en iyisi mi oluyor ?

@hakanemrez zafiro kullaniyorum, memnunum.
Trainer lastiklerinin aralarinda cok fark yok.
Ucuz olani alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@NKurtuldu
teşekkürler.
Vittoria kargo ile 90 tl ye geliyor.
Schwalbe ise 118 tl .
çok da fark yok ise alabilirim ikisinden birini.

Ses tamamen trainer lastiği ile ilintili. Ancak Firmaların trainer halıları var. Ben bir zamanlar tacx'i denemiştim ancak izolasyonu konusunda çok emin değilim çünkü alt kata ses iletip iletmeme sorunum yoktu. Bununla beraber kimi duyumlarım var ki iyi bir trainer halısı ile bu ses meselesi önemli ölçüde kesiliyor. Zwift üzerinde gece saat 12 de yarışlara katılmadığınız sürece :)

Arkadaşlar tacx utility uygulamasi android de surekli çöküyor, kesinlikle update etmek mumkum degil. Bunun cozumu var mi ? Koskoca Garmin in bunu çözmemesi cok garibime gitti

Geri